Na wyjeździe #11

07 lipca 2014 19:52 / 2 osobom podoba się ten post
ewa14

Orim , ty nawet tak nie zartuj, po 3 miesiacach w takiej "agroturystyce", to chce sie głowa w scianę walić:))))

zgadzam sie z Ewa;ja wytrzymalam 8 m-cy i stwierdzilam ze nigdy wiecej tak dlugo bo mozna w dekielek dostac
07 lipca 2014 19:52 / 1 osobie podoba się ten post
siwa

zdaje sie ze bede musiala bo jak tak dalej pojdzie to zgine na tych zadupiach i nawet pies z kulawa noga mnie nie znajdzie nie mowiac o tym ze nie mam co liczyc na male co nieco

,,nie mam co liczyc na male co nieco,,na to ja licze nigdy,wole byc mile zaskoczona;-
ja zdecydowanie wole miasta,maisteczka,czas szybciej plynie,ok wydam troszke grosza,ale tym samym mam lepsze samopoczucie;-
07 lipca 2014 19:53 / 3 osobom podoba się ten post
ivetta

Przyznaj sie w jakim to landzie , albo jakieś większe miasto jest w pobliżu.

Bawaria kochana:))))))))) Wieksze miasto najblizej to Deggendorf :)))))))
07 lipca 2014 19:53 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

Wiem cos o tym juz bylem na takim miejscu 3 miesiace.Siedzialem na balkonie i podziwialem traktory ha ha

ja przez 8 podziwialam konie i przy okazji trzeba bylo uwazac na "babeczki"
07 lipca 2014 19:55
siwa

ja przez 8 podziwialam konie i przy okazji trzeba bylo uwazac na "babeczki"

konie chociaz sa piekne
07 lipca 2014 19:56 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Wiem cos o tym juz bylem na takim miejscu 3 miesiace.Siedzialem na balkonie i podziwialem traktory ha ha

Tu cholera nawet traktora nie widziałam, samochody owszem ,kombajn tez ale traktora jeszcze nie:)))))))))))))))))))))))
07 lipca 2014 20:13 / 1 osobie podoba się ten post
Milej podrozy i powrotu do rzeczywistosci. Wracaj szybko, albo obiecaj, ze bedziesz do nas wpadac.Sloneczka cale niebo.
07 lipca 2014 20:13 / 2 osobom podoba się ten post
fajnie cie miec za zmienniczke...takie serdeczne powitanie szykujesz....
07 lipca 2014 20:19
Andrea szerokości :) my z babcią wstajemy troszkę późnawo :)wypoczywaj ładuj aku :)
07 lipca 2014 20:20 / 1 osobie podoba się ten post
aha miłych chwil spędzonych z koleżanka :)
07 lipca 2014 20:24 / 3 osobom podoba się ten post
no adrejka ty uwazaj aby ci ta zla siostra zielonej nocy ni urzadzila.ha.ha.ha i sprzatanie  na nic sie zda;-
07 lipca 2014 20:26 / 3 osobom podoba się ten post
Jak to sie obrobiłaś??  Wychodziłaś po zakupy i pytałaś czy komu cos kupić? Prosiłam / i nie tylko ja /   o żelki Hariboo w kazdej ilości, czekam i czekam i sie nie doczekam :))))))))))
07 lipca 2014 20:27 / 1 osobie podoba się ten post
a tak to zycze tobie ja bezpiecznej podrozy do polski do domku,;-
07 lipca 2014 20:32 / 2 osobom podoba się ten post
giunta

Zadzwonili do mnie dzisiaj z KWP. Mam się wstawić po odebranie skierowania na egzaminy.

Zycze Ci powodzenia,dla takiej wartościowej dziewczyny swiat stoi otworem.Zadnen złoczyńca nie ucieknie przed Tobą.Jeszcze raz powodzenia,sprawnosciowe dla Ciebie to pestka.
07 lipca 2014 20:34 / 3 osobom podoba się ten post
Wiedziałam Andrea, że na Tobie można polegać jak na Zawiszy :))))))) Dziękuję :))))))))