Na wyjeździe #11

07 lipca 2014 17:49 / 6 osobom podoba się ten post
ewa14

To jeszcze nie jest zadupie......... Tu gdzie ja jestem, to wrony maja przystanek końcowy.:))))))  Tu nie ma sklepu, poczty, kościoła,szkoły boiska, piekarni, fryzjera, nawet kurcze cmentarza nie ma . Dookoła tylko drzewa i lasy. A do najbliższego miasteczka jakieś 25 km.  To jest dopiero zadupie:)))))))))))))))))))))

To ty na wczasach jestes w jakiejs agro turystyce BIO ha ha ha  
07 lipca 2014 17:57
Tu nie ma Rewe,ani sklepów tureckich,jest jeden chiński,aletam pietruszki nie ma wcale. W czwartek jest Markt ,może tam znajdę.
07 lipca 2014 18:13 / 2 osobom podoba się ten post
Jak bede jechac do D to przywiozę kazdej po pietruszce,bo widze ze to towar deficytowy i sni sie wam po nocach.
07 lipca 2014 18:22 / 1 osobie podoba się ten post
greenandy

Jak bede jechac do D to przywiozę kazdej po pietruszce,bo widze ze to towar deficytowy i sni sie wam po nocach.

podrzuc mi do Luksemburga koperek
07 lipca 2014 18:40 / 4 osobom podoba się ten post
Ok.komu jeszcze komu...szczypiorek może? rzodkiewka ? Wszystko mam
07 lipca 2014 18:43 / 2 osobom podoba się ten post
greenandy

Ciekawe dlaczego?Ze względu na kształt?A może ze względu na moczopędne działanie?:):):):)Hi hi hi
07 lipca 2014 18:46
ewa14

To jeszcze nie jest zadupie......... Tu gdzie ja jestem, to wrony maja przystanek końcowy.:))))))  Tu nie ma sklepu, poczty, kościoła,szkoły boiska, piekarni, fryzjera, nawet kurcze cmentarza nie ma . Dookoła tylko drzewa i lasy. A do najbliższego miasteczka jakieś 25 km.  To jest dopiero zadupie:)))))))))))))))))))))

Przyznaj sie w jakim to landzie , albo jakieś większe miasto jest w pobliżu.
07 lipca 2014 18:50 / 2 osobom podoba się ten post
ewa14

Żelki Haribo w kazdej ilości poproszę:)))))))))

Drugie tyle samo zapisz Andrejce dla mnie.
07 lipca 2014 19:36 / 1 osobie podoba się ten post
użytkowniczka niegdyś znana jako debiutantka

gorzej jak sie mieszka na zadupiu, w ktorym kawalka sklepu nie ma ;) ja tu mam"az" poczte czynna 3 razy w tygodniu, fryzjera, kosciol, szkole, jakies boisko sportowe i piekarnie- same luksusy ;) a do normalnego sklepu kawalek.a wyprawa z babcia do sklepu to droga przez meke- chyba wole z pietruszki zrezygnowac ;)

To masz więcej niż ja mam kościół 2 banki 2 kanjpy jedna z hotelem :) wieś wieś wieś ale mam rowerek mam pauzę i mam 2 razy zakupy w tyg busik podjeżdża :)
07 lipca 2014 19:42
ewa14

Ewunia ja prawie za kazdym razem laduje na zadupiu,tu gdzie jestem tez nic nie ma,na zakupy pociagiem,albo autobusem
07 lipca 2014 19:44 / 2 osobom podoba się ten post
nastepnym razem powiedz siwa,za zadupia...dziękuje:)
07 lipca 2014 19:47 / 3 osobom podoba się ten post
ziolkowa

nastepnym razem powiedz siwa,za zadupia...dziękuje:)

zdaje sie ze bede musiala bo jak tak dalej pojdzie to zgine na tych zadupiach i nawet pies z kulawa noga mnie nie znajdzie nie mowiac o tym ze nie mam co liczyc na male co nieco
07 lipca 2014 19:50 / 1 osobie podoba się ten post
no własnie na to,co tygryski lubia najbardziej:)))))))))))
07 lipca 2014 19:50 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

To ty na wczasach jestes w jakiejs agro turystyce BIO ha ha ha  

Orim , ty nawet tak nie zartuj, po 3 miesiacach w takiej "agroturystyce", to chce sie głowa w scianę walić:))))
07 lipca 2014 19:52 / 4 osobom podoba się ten post
ewa14

Orim , ty nawet tak nie zartuj, po 3 miesiacach w takiej "agroturystyce", to chce sie głowa w scianę walić:))))

Wiem cos o tym juz bylem na takim miejscu 3 miesiace.Siedzialem na balkonie i podziwialem traktory ha ha