Tatuaże

24 kwietnia 2016 14:03 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Nie używałam, ale znalazłam recenzję na blogu- może jakieś info będzie dla Ciebie przydatne
http://kosmetyczne-inspiracje.blogspot.be/2012/11/recenzja-nioxin-hair-system-kit.html

Dziękuję
24 kwietnia 2016 17:44 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Teraz to już wiem Danusiu, nie bardzo rozumiałam, co co Tobie chodzi z tym kretem :)
Ty to smok jesteś, albo lwica :)

Niewątpliwie jakiś praktyk Mało znam teorii... Najbardziej pasuje mi wku**iony kogucik, który wiecznie próbował obudzic tych spiacych magów (lub nie dac im zasnąc), ale oni woleli śnić niż żyć... Przestałam robic za kogucika Jak lwicą byłam to mam byłam... Nie jestem wstanie pogodzic sie z takim zwierzatkiem, które jak inny lew zdobędzie nowy teren , pokona rywala, zabije miot lwicy, a ta mu za to wszystko da du.y i powije nowe małe.... Matka umiera szybciej, lub razem z miotem... takie prawo matki... Nie idę na wschód (zadnego magnetyzmu) to smok może byc tylko wawelski... Ale ten już nazarł się siary (wstydu), a później pękł i może był (jest) jakąś supernowa...
24 kwietnia 2016 18:29 / 1 osobie podoba się ten post
nowadanuta

Niewątpliwie jakiś praktyk :-) Mało znam teorii... Najbardziej pasuje mi wku**iony kogucik, który wiecznie próbował obudzic tych spiacych magów (lub nie dac im zasnąc), ale oni woleli śnić niż żyć... :-) Przestałam robic za kogucika :lol2: Jak lwicą byłam to mam byłam... Nie jestem wstanie pogodzic sie z takim zwierzatkiem, które jak inny lew zdobędzie nowy teren , pokona rywala, zabije miot lwicy, a ta mu za to wszystko da du.y i powije nowe małe.... Matka umiera szybciej, lub razem z miotem... takie prawo matki... Nie idę na wschód (zadnego magnetyzmu) to smok może byc tylko wawelski... :lol3: Ale ten już nazarł się siary (wstydu), a później pękł i może był (jest) jakąś supernowa... :-)

Nie każdy mag śpi- czai się na krety 
24 kwietnia 2016 18:32 / 2 osobom podoba się ten post
Caly dzien ogladam tatu Czego ja dzis juz nie widzialem 
To jest fajne.Taka wrozka szepczaca do ucha 
24 kwietnia 2016 18:36 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Nie każdy mag śpi- czai się na krety :-)

Oby..
24 kwietnia 2016 18:41
ORIM

Caly dzien ogladam tatu Czego ja dzis juz nie widzialem :-)
To jest fajne.Taka wrozka szepczaca do ucha 

Nie powiem- ujmujące :)
24 kwietnia 2016 18:42
nowadanuta

Niewątpliwie jakiś praktyk :-) Mało znam teorii... Najbardziej pasuje mi wku**iony kogucik, który wiecznie próbował obudzic tych spiacych magów (lub nie dac im zasnąc), ale oni woleli śnić niż żyć... :-) Przestałam robic za kogucika :lol2: Jak lwicą byłam to mam byłam... Nie jestem wstanie pogodzic sie z takim zwierzatkiem, które jak inny lew zdobędzie nowy teren , pokona rywala, zabije miot lwicy, a ta mu za to wszystko da du.y i powije nowe małe.... Matka umiera szybciej, lub razem z miotem... takie prawo matki... Nie idę na wschód (zadnego magnetyzmu) to smok może byc tylko wawelski... :lol3: Ale ten już nazarł się siary (wstydu), a później pękł i może był (jest) jakąś supernowa... :-)

smoki,magowie,koguciki itp A tu patrz jak mozna tatuaz praktycznie wykozystac
24 kwietnia 2016 18:43 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Nie powiem- ujmujące :)

i nie koniecznie to musi byc "grzeczna" wrozka 
24 kwietnia 2016 18:47 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

i nie koniecznie to musi byc "grzeczna" wrozka :-)

Ta na pewno nie jest- za krótką spódniczkę ma :)
24 kwietnia 2016 18:52 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

smoki,magowie,koguciki itp A tu patrz jak mozna tatuaz praktycznie wykozystac

ORIM ja jestem tylko za tym, zeby nie było takiej potrzeby... Muszę mieć tatułaż żeby coś ukryć (bliznę, rane... cos strasznego) )))
24 kwietnia 2016 19:25 / 2 osobom podoba się ten post
nowadanuta

Oby.. :-)

Danusiu, żeby kanalię, że tak nieładnie powiem "przyszpilić" , to trzeba uśpić jego czujność :)
24 kwietnia 2016 19:50 / 5 osobom podoba się ten post
tina 100%

Danusiu, żeby kanalię, że tak nieładnie powiem "przyszpilić" , to trzeba uśpić jego czujność :)

Kiedys myślałam, że najlepszym narzedziem (samoobrony) kobiety jest wałek do ciasta... A teraz wiem, że to tylko "drzwi"...
24 kwietnia 2016 20:24 / 2 osobom podoba się ten post
Feministki !!!!
24 kwietnia 2016 20:27
ORIM

Feministki !!!!:lol3:

A nieprawda Orim. Ostatni krecik, który próbował ryć pode mną był płci żeńskiej :)
24 kwietnia 2016 20:54 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

A nieprawda Orim. Ostatni krecik, który próbował ryć pode mną był płci żeńskiej :)

a to ta bardziej wredna odmiana 
to moze ,trzymajac sie tematu tatu,zrob sobie takiego krecika R.I.P