ak, masz rację.
Tylko, jak mały, to te detale mimo,że dopracowane wizualnie "zlewają" się w całość.
ak, masz rację.
Tylko, jak mały, to te detale mimo,że dopracowane wizualnie "zlewają" się w całość.
ale moja łapa to powierzchnia 16 na 14 cm :-)
?????
trzeba było .................oj wiesz to by jaskółka wyżej polatała :-)
Moje tatu ma sie dobrze a w planach jest następny
Tą jaskółkę będziesz miał na starość w majtkach, za pare Lat może,,,,,,,,,,,,:smiech3: W tym wieku tatuaże? po co??
p.s. Taki młody Oliwier to może sobie robić tatuaże,,:-)
ty tak nie pisz o jaskółce Hawanki,bo gotowa sie obrazić na Ciebie :-)
ty tak nie pisz o jaskółce Hawanki,bo gotowa sie obrazić na Ciebie :-)
?????
?????
Orim, jesteś niemożliwy z tym cyckiem na wierzchu ! :))))) Gigancie ty. Ja tam się nie znam, ale to Memento Mori wygląda dość dobrze, ale w stronę czaszek to bym nie szła, zbyt wulgarne i jednocześnie bardzo popularne, niegdyś synonim obciachu wśród tattoo maniaków. I pamiętaj, to uzależnia . :matrix: I ja ci to mówię. ;)
mnie ciezlo uzależnić :-) i w tym taut to nie o czaszkę chodzi ale o zegar.Jest jeszcze druga obcja
:-)
mnie ciezlo uzależnić :-) i w tym taut to nie o czaszkę chodzi ale o zegar.Jest jeszcze druga obcja
:-)
Skoro Kasia wyciągnęła temat to mam w planach zrobienie tatuażu na przedramieniu. Jestem w trakcie szukania odpowiedniego,ale zarys już mniej więcej mam. https://dziarownia.pl/tatuaz/cytat-60737?category=napisy#&gid=1&pid=1