a to ta bardziej wredna odmiana :-)
to moze ,trzymajac sie tematu tatu,zrob sobie takiego krecika R.I.P :-)
a to ta bardziej wredna odmiana :-)
to moze ,trzymajac sie tematu tatu,zrob sobie takiego krecika R.I.P :-)
Nie znalazłam wzoru krecika :)
Co do pierwszego z bólem przyznaję Tobie rację ;)
Wredna i zaślepiona, przez to w jakiś sposób sama sobie zaszkodziła.
Eee tam z takim trofeami, w zasadzie to nie zbieram żadnych :)
Na wakacjach w Lebie mialam na nodze jaskolke. Siadalam przed osrodkiem i machalam noga, zeby mogla sobie pofruwac. Na pamiatke zostalo mi foto.
Na wakacjach w Lebie mialam na nodze jaskolke. Siadalam przed osrodkiem i machalam noga, zeby mogla sobie pofruwac. Na pamiatke zostalo mi foto.
?????
trzeba było .................oj wiesz to by jaskółka wyżej polatała
Moje tatu ma sie dobrze a w planach jest następny
?????
trzeba było .................oj wiesz to by jaskółka wyżej polatała :-)
Moje tatu ma sie dobrze a w planach jest następny
to nie boli.Zależy w jakim miejscu robisz.Jeśli tam gdzie sa mięśnie to nie ma bólu.Gorzej jak chcesz sobie zrobic np.gdzieś gdzie pod skórą jest kość
Poza tym mój nie bedzie taki duzy bo to nie jest na pokaz.Zmieści sie na mięśniu naramiennym
to nie boli.Zależy w jakim miejscu robisz.Jeśli tam gdzie sa mięśnie to nie ma bólu.Gorzej jak chcesz sobie zrobic np.gdzieś gdzie pod skórą jest kość
Poza tym mój nie bedzie taki duzy bo to nie jest na pokaz.Zmieści sie na mięśniu naramiennym
Przy takich detalach za mały też nie może być.
Tam , gdzie jaskolki nie lataja to moge napis strzelic:" Polityka mnie nudzi, wole zabijac ludzi"
no ja to łapkę mam nie az tak małą :-)
jeśli rysunek ma sporo detali to nie jego wielkość ma znaczenie tylko ten co go bedzie robił. W Wałbrzychu jest dwóch magików artystów w tej dziedzinie.Z całej Polski i nie tylko,do nich się zapisują na tatu.