Tatuaże

24 kwietnia 2016 10:37 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Sama natura :) Jedni się w tym odnajdują, akceptują taki stan rzeczy, inni walczą- różnorodność to też natura :)

Zawsze powtarzam,ze piekno swiata lezy w tym,ze jest taki roznorodny. Lubie to. :) Lubie osoby walczace. Sa silne. Imponuje mi to.
24 kwietnia 2016 10:42
fioletowa.mysz

Zawsze powtarzam,ze piekno swiata lezy w tym,ze jest taki roznorodny. Lubie to. :) Lubie osoby walczace. Sa silne. Imponuje mi to.

Nooo, z naszą Danusią to bym zadrzeć nie chciała :)
Ale ma bardzo interesujący punkt widzenia- próbuję go prześwietlić, przeniknąć, ale ten krecik wartę trzyma :)
24 kwietnia 2016 10:43 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

przenikaja sie bo najgorsza jest proznia i nicosc.

No to nie bądź próżny 
24 kwietnia 2016 10:49 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Nooo, z naszą Danusią to bym zadrzeć nie chciała :)
Ale ma bardzo interesujący punkt widzenia- próbuję go prześwietlić, przeniknąć, ale ten krecik wartę trzyma :)

Czyzbym zadzierala z Danuta? Nic mi nie wiadomo na ten temat  
24 kwietnia 2016 10:55 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Czyzbym zadzierala z Danuta? Nic mi nie wiadomo na ten temat :-) 

Nie, tylko Danusia jawi mi się jako taki walczący typ , silny właśnie .Nie prezentuje swych mocy, ale je ma na bank:)
24 kwietnia 2016 10:55 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

No to nie bądź próżny :lol3:

Oj Basia zaraz prozny. to że wydam parę setek na to czy tamto to jeszcze nie próżność 
To tylko spontan  
24 kwietnia 2016 10:57 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Dla mnie ten symbol jeszcze oznacza rozwój, poznanie na poziomie nadświadomym.

Kazdy ma taki wygląd na jaki zasłużył, albo umie sie wystroić (np. kret) O urodzie decydują prawdziwe wewnetrzne intencje... Pajak jest jak widać... Ma też zgromadzone zasoby madrosci, ale po co mi mądrość z której nie moge skorzystać... Spiący mag, którego z tego snu budzi inny piękniś "karaluch"... W naszej przestrzeni nie ma już mozliwosci aby rozum karalucha spotkał sie z rozumem pająka ... Dlatego mamy jak mamy... ))))
24 kwietnia 2016 11:00
tina 100%

Nie, tylko Danusia jawi mi się jako taki walczący typ , silny właśnie .Nie prezentuje swych mocy, ale je ma na bank:)

teraz rozumiem. 
24 kwietnia 2016 11:03 / 1 osobie podoba się ten post
nowadanuta

Kazdy ma taki wygląd na jaki zasłużył, albo umie sie wystroić (np. kret) O urodzie decydują prawdziwe wewnetrzne intencje... Pajak jest jak widać... Ma też zgromadzone zasoby madrosci, ale po co mi mądrość z której nie moge skorzystać... Spiący mag, którego z tego snu budzi inny piękniś "karaluch"... W naszej przestrzeni nie ma już mozliwosci aby rozum karalucha spotkał sie z rozumem pająka ... Dlatego mamy jak mamy... ))))

Na slowo pajak reaguje nerwowo. Ciagle mi stoi przed oczami ten okaz co probowal na Ciebie skakac  Nie moglabym,ze wzgledu na swoja fobie,nosic na sobie pajaka. Bez wzgledu na symbolike. Po prostu nie i juz  
24 kwietnia 2016 11:07 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Czy ja wiem czy taka optymistyczna... I dlaczego nie powinny? Moze to przenikanie powoduje,ze cos sie zmienia,mimo,ze trwa nieprzerwanie. W innej odslonie,w innym czasie. Zupelnie jak wszechswiat. Jest nieskonczony, ciagle sie zmienia. Jeden wybuch supernowej i...wszystko jest inne chociaz takie samo. Gasnie jedno slonce,umiera planeta a jednak wszechswiat istnieje...Refleksyjne moim zdaniem.

Nie trzeba niszczyć (psuć) żeby się rozwijać... Wybuch supernowej to rozpacz... Brak zdolności opanowania bólu... więc porażka...))))
24 kwietnia 2016 11:10 / 2 osobom podoba się ten post
nowadanuta

Noo, wolę autentyczność- odnosnie strojenia- ew podkreślić walory dyskretnie. Co do wykorzystania wiedzy- każdy otwiera takie pliki , do jakich ma zainstalowane aplikacje- kluczem jest znalezienie ich :)
24 kwietnia 2016 11:11 / 2 osobom podoba się ten post
nowadanuta

Nie trzeba niszczyć (psuć) żeby się rozwijać... Wybuch supernowej to rozpacz... Brak zdolności opanowania bólu... więc porażka...))))

Mamy inna wrazliwosc...Dla mnie wybuch supernowej to raczej oczekiwanie na nowe :) Nie niszczenie czegos a przejscie w inna forme. Nie czas bolu a raczej nadzieja na lepsze. :)) Wychodzi na to,ze jestem optymistka.A nigdy tak o sobie nie myslalam,wrecz na odwrot :))
24 kwietnia 2016 11:12 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Na slowo pajak reaguje nerwowo. Ciagle mi stoi przed oczami ten okaz co probowal na Ciebie skakac :-) Nie moglabym,ze wzgledu na swoja fobie,nosic na sobie pajaka. Bez wzgledu na symbolike. Po prostu nie i juz :-) 

I słuchaj swojego rozumu... on coś wie... co Ty tylko czujesz...))))
24 kwietnia 2016 11:14 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Mamy inna wrazliwosc...Dla mnie wybuch supernowej to raczej oczekiwanie na nowe :) Nie niszczenie czegos a przejscie w inna forme. Nie czas bolu a raczej nadzieja na lepsze. :)) Wychodzi na to,ze jestem optymistka.A nigdy tak o sobie nie myslalam,wrecz na odwrot :))

Oczywiście, że nadzieja... że wreszcie sie uda to co do tej pory było daremnym trudem... Ale to nie metoda tylko próbowac...))))
24 kwietnia 2016 11:14 / 2 osobom podoba się ten post
nowadanuta

Reset , odrodzenie, peeling kwasowy :)))

Widzęl że krecik chyba był kiedyś wężem :)