Niewinne kłamstwo - forumowy bestseller

18 czerwca 2014 13:37
kaśka super ,,,,,juz się nie mogę doczekac ,,,brawo ,,,,
18 czerwca 2014 13:50 / 4 osobom podoba się ten post
doda1961

Dramaturgia rośnie ....... A ja uważam, że Kaśka45 nie dostała żadnego maila , bo choc krótko tu jestem , to zdązyłam poznać jej temperament :) Gdyby takiego dostała, mogę się załozyć, że wkleiłaby go na forum. Po co i na co ? Komu i czemu słuzyć mają takie zabawy to nie mam pojęcia, ale nigdzie nie jest powiedziane, że mamy wszystko rozumieć. Teraz Kaśka się obraziła i zamilkła, nie dowiemy się już jak zakończyła się historia pod tytułem ,,Nieiwnne kłamstwo,, , natomiast nie wierze, żeby nie czytała forum i słów sympatii, oraz wielkiego poparcia. Może o to własnie chodziło? Nie wierzę w istnienie maila osmieszającego naszą autorkę bloga, nie wierzę, że ktoś się z niej wyśmiewał, po prostu nie wierzę. Wierzę natomiast, że zaraz popłynie w moją stronę wodospad niezadowolenia forumek :)

Trzeba jeszcze znać kogoś prywatnie, a nie tylko krótko na forum, żeby oceniać człowieka i jego temperament. Odrobinę więcej wiary w ludzi...
Są niestety na świecie ludzie którzy robią rzeczy dla innych niezrozumiałe. Przykre...
18 czerwca 2014 14:10 / 15 osobom podoba się ten post
mleczko47

Co to znaczy mieć kulture, albo uważac,że się ja ma:) a ile w tym szczerości:) wyrok wydany.

Zaraz, zaraz, coś mi zarzucasz? A co, chciałabym wiedzieć?!
Brak szczerości? Szczery był cały post, poprzedni w tym temacie zresztą też. Napisałam co myślałam i nawet za bardzo nie uważałam co mi spod palców wychodzi.
Brak kultury? A znalazłaś tam gdzieś przekleństwo, wyzwisko czy imienną uwagę? Coś co mogłoby kogoś zgorszyć? Bo czytam po raz kolejny i nie widzę nic takiego. Są obelgi. Trzeba umieć to rozróżnić. A że obelżywie oceniłam - tak, bo tak uważam. To było chamskie zachowanie i nie powinno mieć miejsca.
Wydany wyrok? Oczywiście, bo jak Tina gdszieś napisała - kto plotkuje z tobą to i o tobie. Dlatego gdyby to trafiło na kogoś kogo bardzo lubię to zmieniłabym zdanie o tej osobie.
A tak na marginesie - dopisek pod postem odnośnie oceny treści posta przez M. nadal tam jest, podobnie jak sam post. Widać nasz Moderator też uznał że krew mogła się we mnie wzburzyć!
Ocena innych forumowiczów również nie pozostawia mi żadnych wątpliwości - jeśli nie mam takiego zdania jak ktoś to nie klikam "podoba mi się" ; widocznie inni uznali że ostro napisałam to co Oni sami myśleli.
Nie wiem czemu się tak mnie czepiasz, widać masz w tym jakiś interes, ale wiesz co? Ja to po prostu....... no... sama się domyśl...
18 czerwca 2014 14:24 / 2 osobom podoba się ten post
Kasia bardzo się ciesze, ze postanowiłaś stawić czoła tym inteligentnym inaczej.Wredoty na zawsze pozostaną wredotami i żadne uczucia choćby wyrażone w formie literackiej tego nie zmienią. Robię sobie kawkę i oczęta wypatruje w oczekiwaniu na ciąg dalszy "romantyzmu dozowanego przez kroplówkę". Pozdrawiam cię bardzo serdecznie.
18 czerwca 2014 14:27 / 1 osobie podoba się ten post
Lili

Zaraz, zaraz, coś mi zarzucasz? A co, chciałabym wiedzieć?!
Brak szczerości? Szczery był cały post, poprzedni w tym temacie zresztą też. Napisałam co myślałam i nawet za bardzo nie uważałam co mi spod palców wychodzi.
Brak kultury? A znalazłaś tam gdzieś przekleństwo, wyzwisko czy imienną uwagę? Coś co mogłoby kogoś zgorszyć? Bo czytam po raz kolejny i nie widzę nic takiego. Są obelgi. Trzeba umieć to rozróżnić. A że obelżywie oceniłam - tak, bo tak uważam. To było chamskie zachowanie i nie powinno mieć miejsca.
Wydany wyrok? Oczywiście, bo jak Tina gdszieś napisała - kto plotkuje z tobą to i o tobie. Dlatego gdyby to trafiło na kogoś kogo bardzo lubię to zmieniłabym zdanie o tej osobie.
A tak na marginesie - dopisek pod postem odnośnie oceny treści posta przez M. nadal tam jest, podobnie jak sam post. Widać nasz Moderator też uznał że krew mogła się we mnie wzburzyć!
Ocena innych forumowiczów również nie pozostawia mi żadnych wątpliwości - jeśli nie mam takiego zdania jak ktoś to nie klikam "podoba mi się" ; widocznie inni uznali że ostro napisałam to co Oni sami myśleli.
Nie wiem czemu się tak mnie czepiasz, widać masz w tym jakiś interes, ale wiesz co? Ja to po prostu....... no... sama się domyśl...

Ja też.
18 czerwca 2014 14:30 / 1 osobie podoba się ten post
:* :) :* :) :* :)
Słuchajcie, słuchajcie!
Nie w temacie, więc Modiego przepraszam ale tu jesteś więc tu piszę!
Nasza Andrea to jest złoty człowiek, nie napiszę anioł tylko dlatego że ja chcę mieć Ją tu na ziemskim padole jak najdłużej.
I zaznaczam że gdyby tak komuś do głowy przyszło coś na Nią nadawać, to ze mną bedzie miał do czynienia :)))
Tak, Andrejko, odebrałam przed godziną, suuuper!!!
18 czerwca 2014 14:32 / 3 osobom podoba się ten post
Lili

:* :) :* :) :* :)
Słuchajcie, słuchajcie!
Nie w temacie, więc Modiego przepraszam ale tu jesteś więc tu piszę!
Nasza Andrea to jest złoty człowiek, nie napiszę anioł tylko dlatego że ja chcę mieć Ją tu na ziemskim padole jak najdłużej.
I zaznaczam że gdyby tak komuś do głowy przyszło coś na Nią nadawać, to ze mną bedzie miał do czynienia :)))
Tak, Andrejko, odebrałam przed godziną, suuuper!!!

Ja będę nadawać żeby tyle imbiru nie żłopała, bo nam zniknie:)))))
18 czerwca 2014 14:37 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Ja też.

Uderz w stół a nożyce się odezwą... Zabolała prawda? Może powód był do tego bólu?

Mam dość takich jałowych dyskusji, szkoda na nie czasu.
Czekam na Kasię i resztę mam w nosie...
18 czerwca 2014 14:38 / 1 osobie podoba się ten post
Kasiu pisz proszę jesteś Boska , ,,,,, nie patrz na wariatki , kochamy Cię ,,,
18 czerwca 2014 14:40 / 3 osobom podoba się ten post
Ja Kasiu też czytam z zapartym tchem Twoją historię. Nie komentowałam do tej pory bo nie widziałam potrzeby. Jesteś Kasiu dzielna i wierzę, że nie dasz się małym wredotom pokonać. Czekam z niecierpliwośćią na ciąg dalszy.
18 czerwca 2014 14:42
Lili

Uderz w stół a nożyce się odezwą... Zabolała prawda? Może powód był do tego bólu?

Mam dość takich jałowych dyskusji, szkoda na nie czasu.
Czekam na Kasię i resztę mam w nosie...

...tzn. mnie też?
18 czerwca 2014 14:50 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

...tzn. mnie też?

NIe!
Nie miałam na myśli resztę ludzi tylko resztę dyskusji!!!
Jak też Amelko mogłaś coś takiego pomysleć??? :) :*
18 czerwca 2014 14:57
Kasiu napisz cos czy wrócisz pisac ? proszę :)
18 czerwca 2014 15:06
ok , dzięki :)
18 czerwca 2014 15:26 / 1 osobie podoba się ten post
kasiakwiecien

Bardzo się cieszę Kasiu,że postanowiłaś nie zważając na niektóre opinie pisać dalej. Przeczytałam wszystkie blogi opiekunek w Opiekunowie. I wiecie co myślę? Dziewczyny,które je piszą chyba nawet nie zdają sobie sprawy jakie to jest terapeutyczne dl innych.Ja jestem pod wielkim wrażeniem.Szacunek dla was wszystkich :)

Dokładnie tak.