Niewinne kłamstwo - forumowy bestseller

18 czerwca 2014 08:02 / 6 osobom podoba się ten post
Szkoda Kasiu, że nie piszesz... Masz tutaj tyle bratnich dusz.... A może właśnie lepiej dokończyć, na złość tej osobie? Być ponad to wszystko? Pokazać, że ma się to wszystko gdzieś? Jak odpuścisz, to dasz temu komuś tylko satysfakcję.... a my czekamy na Ciebie
18 czerwca 2014 08:08 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

A ja sobie jeszcze raz wszystko wczorajsze przeczytałam i wiecie co?Myśmy tym pindziom przysługę zrobiły!!!Miały swoje 5 minut-siedziały w zaciszu swoich komputerków i cieszyły się na skypie-"piszą o nas piszą!Nieważne co,ale piszą!"Więc nie dajmy im tej satysfakcji i zajmijmy się dziś czymś przyjemniejszym.Kasia -ja chyba po namyśle pisałabym dalej mając w głębokim poważaniu tchórzliwe komentarze sfrustrowanych.Nie dopusciłabym do tego ,żeby mnie zdołowała garstka kretynek.Takie krytyczne a na forum nie odważyły sie głosu zabrać ....

Ja tez nie dopuściłabym do tego. I jakoś te kretynki do mnie nie piszą??? Szkoda??? Jeszcze raz powtarzam taką osobę da się zlokalizować! Jest takie coś przy poczcie jak "pokaż nagłówki" i Tam mamy IP tego komputera z którego piszą wiadomości. Jeżeli udziela się również na forum da się coś z tym zrobić.
18 czerwca 2014 08:24 / 8 osobom podoba się ten post
kasia63

A ja sobie jeszcze raz wszystko wczorajsze przeczytałam i wiecie co?Myśmy tym pindziom przysługę zrobiły!!!Miały swoje 5 minut-siedziały w zaciszu swoich komputerków i cieszyły się na skypie-"piszą o nas piszą!Nieważne co,ale piszą!"Więc nie dajmy im tej satysfakcji i zajmijmy się dziś czymś przyjemniejszym.Kasia -ja chyba po namyśle pisałabym dalej mając w głębokim poważaniu tchórzliwe komentarze sfrustrowanych.Nie dopusciłabym do tego ,żeby mnie zdołowała garstka kretynek.Takie krytyczne a na forum nie odważyły sie głosu zabrać ....

Tego nie wiemy czy pindzie nie są takimi pindziami i głosu tutaj nie zabrały. To może wie tylko Kaśka_45. Ale Kasia na razie milczy. Uważam, że potrzeba trochę czasu, aby ochłonąć i nabrać dystansu. Po raz kolejny Kaśka_45 zachęcam Cię do zlokalizowania "delikwenta/-tki. Tylko w ten sposób można obronić się przed takimi praktykami. Po Twoim trzecim lub czwartym wpisie byłam prawie przekonana do założenia własnego bloga. Tylko zastanawiała się czy mi starczy czasu na szteli, aby napisać całość. Teraz nie jestem już pewna czy chcę to zrobić. Gosia35 miała rację: lepiej pisać o pierdołach, w ten sposób nikt nas nie skrzywdzi. Generalnie jestem osobą otwartą i albo będę pisać z potrzeby serca, albo nie będę pisać wcale. Teoretycznie nie rusza mnie, co inni o mnie myślą. Ale po tym jak zabolało mnie jak zostałaś potraktowana Kaśka_45 to ja się zastanawiam czy faktycznie jestem taka twarda.....
18 czerwca 2014 08:45 / 3 osobom podoba się ten post
Tak myślałam,że nawet na takim forum znajdą się nie życzliwe osoby,ale czemu to ma służyc,to niewiem.Kasia45,ja bym chciała dojść ,której tak bardzo twoja historia,jest solą w oku,ale decyzja jest twoja,pozdr.Żenada dla tej,co przyszło jej na myśltakie coś zrobić
18 czerwca 2014 08:58 / 1 osobie podoba się ten post
no ja jestem jedna z tych 4 osob ktore opisuje Kasia ze maja maila ale ja tego nie napisalam sama zachecalam ja do pisania ale wlasnie widze jaki to byl blad...
18 czerwca 2014 09:02 / 14 osobom podoba się ten post
Nie Emi!Pindzie!!!-w dodatku tchórzliwe!!!Gdyby mi się nie podobało napisałabym krytyczny komentarz publicznie!A nie chowając się za meilem .A gdybym dostała takiego meila/jeszcze się nie zdarzyło,he he/-wkleiłabym go tu,nawet z narażeniem się na bana.Po prawdzie to tylko forum wirtualne ,ale rzeczywiście zmienia się bo poza pisaniem o pracy i o pierdołach b.często opisujemy bardzo osobiste sprawy ,w dobrej wierze,nie dopuszczając myśli ze ktoś nam takie świństwo wywinie i przykrość sprawi-takim pisaniem o sobie okazujemy pozostałym pewien rodzaj zaufania,realizujemy swoja potrzebę wygadania się a tymczasem niestety trafiają się takie "kwiatki".Przykre to ,wiadomo,ale czy mamy z tego rezygnować tylko dlatego,ktoś inny ma potrzebę obsmarowania nas i jeszcze jest na tyle bezczelny,żeby nas o tym poinformować po "partyzancku".Wczoraj napisałam "niedoczekanie" ale jak się z tym przespałam, to napiszę "niedoczekanie" żebym przestała pisać i już niedługo napiszę, co kiedyś obiecałam:)A jak dostanę "ostrzegawczego" meila od "życzliwej" to go wrzucę na forum:):):):)
18 czerwca 2014 09:12 / 3 osobom podoba się ten post
Kasiu 45, podjęłaś wiele trudnych decyzji w czasie pobytu u podopiecznej( podziwiam za odwagę, nie oceniam ).
Jesteś wyjątkową, wrażliwą osobą. Przykro mi, że zostałaś " ofiarą" znudzonych własnym życiem osób, które szukają aby poużywać sobie na innych.
Co to w ogóle znaczy:'Śmieją się z Ciebie na Skype" - to tylko świadczy o nich.

KOCHANE PANIE, może tak warto wyjść do realnego świata, między ludzi, dotlenić się trochę i znaleźć trochę pozytywnej energii???

Kasiu, życzę podjęcia właściwej decyzji co do dalszego ciągu Twej opowieści.
Miłego dnia Wszystkim ;)
18 czerwca 2014 09:21 / 1 osobie podoba się ten post
Dramaturgia rośnie ....... A ja uważam, że Kaśka45 nie dostała żadnego maila , bo choc krótko tu jestem , to zdązyłam poznać jej temperament :) Gdyby takiego dostała, mogę się załozyć, że wkleiłaby go na forum. Po co i na co ? Komu i czemu słuzyć mają takie zabawy to nie mam pojęcia, ale nigdzie nie jest powiedziane, że mamy wszystko rozumieć. Teraz Kaśka się obraziła i zamilkła, nie dowiemy się już jak zakończyła się historia pod tytułem ,,Nieiwnne kłamstwo,, , natomiast nie wierze, żeby nie czytała forum i słów sympatii, oraz wielkiego poparcia. Może o to własnie chodziło? Nie wierzę w istnienie maila osmieszającego naszą autorkę bloga, nie wierzę, że ktoś się z niej wyśmiewał, po prostu nie wierzę. Wierzę natomiast, że zaraz popłynie w moją stronę wodospad niezadowolenia forumek :)
18 czerwca 2014 09:31 / 5 osobom podoba się ten post
A ja wierzę Kaśce,bo ona nie jest z tych co kłamią dla poklasku,poza tym nie jest jedyną osobą ,która meile dostaje.
18 czerwca 2014 09:35 / 1 osobie podoba się ten post

Zaparz sobie melisy. Moderator

18 czerwca 2014 09:36 / 3 osobom podoba się ten post
doda1961

Dramaturgia rośnie ....... A ja uważam, że Kaśka45 nie dostała żadnego maila , bo choc krótko tu jestem , to zdązyłam poznać jej temperament :) Gdyby takiego dostała, mogę się załozyć, że wkleiłaby go na forum. Po co i na co ? Komu i czemu słuzyć mają takie zabawy to nie mam pojęcia, ale nigdzie nie jest powiedziane, że mamy wszystko rozumieć. Teraz Kaśka się obraziła i zamilkła, nie dowiemy się już jak zakończyła się historia pod tytułem ,,Nieiwnne kłamstwo,, , natomiast nie wierze, żeby nie czytała forum i słów sympatii, oraz wielkiego poparcia. Może o to własnie chodziło? Nie wierzę w istnienie maila osmieszającego naszą autorkę bloga, nie wierzę, że ktoś się z niej wyśmiewał, po prostu nie wierzę. Wierzę natomiast, że zaraz popłynie w moją stronę wodospad niezadowolenia forumek :)

Nie musisz wierzyć-nie ma musu.Może znasz ja mniej niz inni-ja ją znam/wirtualnie ale mi to wystarczy/ i wiem ,że zawsze wali prosto z mostu i nie zawsze jest za to kochana....ja jej wierzę,tym bardziej że są inne dziewczyny ,które dostawały meile od takich tchórzliwych życzliwych.
18 czerwca 2014 09:36 / 1 osobie podoba się ten post
kaska_45

dla odskoczni weszlam na poczte, a tam ktos o 13.22 przyslal mi meila, ze polowa forum ma niesamowity ubaw ze mnie.Na skype miedzy soba wręcz rechoczecie ze smiechu,tylko 4osoby z tego forum ma moj adres meil.Ktoras komus dala moj adres ,bo to od zadnej z tych co mam.W poludnie ten ktos mi to napisal a ja nadal robilam z siebie blazna.jezeli to mozliwe prosze by moderator wszystko co w tym blogu napisalam usunął.Jesteście wredne.

Kasia45,nie przejmuj się 'życzliwymi' emailami,proszę pisz....
18 czerwca 2014 09:40
ivanilia40

A ja wierzę Kaśce,bo ona nie jest z tych co kłamią dla poklasku,poza tym nie jest jedyną osobą ,która meile dostaje.

Bardzo mozliwe, że ja tego nie ogarniam, bo jak zyję i mam dostep do internetu, a to już ponad 10 lat będzie, nie dostałam nigdy żadnego maila, który by mnie osmieszał, lub który uprzejmie by donosił ze...... , lub który by mnie obraził, itd.... Mnie się to w głowie nie miesci, że dorośli ludzie takie rzeczy moga robic, ale moze mam za małą głowę.
18 czerwca 2014 09:40 / 3 osobom podoba się ten post
Kasia nie zrobiłaś z siebie błazna, moim zdaniem jesteś odważna i szczera do bólu, a to bardzo rzadka cecha w tym zafajdanym świecie.
18 czerwca 2014 09:42 / 8 osobom podoba się ten post
doda1961

Bardzo mozliwe, że ja tego nie ogarniam, bo jak zyję i mam dostep do internetu, a to już ponad 10 lat będzie, nie dostałam nigdy żadnego maila, który by mnie osmieszał, lub który uprzejmie by donosił ze...... , lub który by mnie obraził, itd.... Mnie się to w głowie nie miesci, że dorośli ludzie takie rzeczy moga robic, ale moze mam za małą głowę.

Dorosły fizycznie nie znaczy dorosły emocjonalnie,wiele razy pojawiają się osoby,które bawią się wymyślając jakąś historyjkę,albo wyciągają informacje , potem nagle znikają. Przecież nie od dzis wiadomo,że są osoby posiadające po kilka kont na forum. Aż boje się pomyśleć,jakimi sąopiekunkami takie osoby.