Niewinne kłamstwo - forumowy bestseller

18 czerwca 2014 10:59 / 4 osobom podoba się ten post
doda1961

Dramaturgia rośnie ....... A ja uważam, że Kaśka45 nie dostała żadnego maila , bo choc krótko tu jestem , to zdązyłam poznać jej temperament :) Gdyby takiego dostała, mogę się załozyć, że wkleiłaby go na forum. Po co i na co ? Komu i czemu słuzyć mają takie zabawy to nie mam pojęcia, ale nigdzie nie jest powiedziane, że mamy wszystko rozumieć. Teraz Kaśka się obraziła i zamilkła, nie dowiemy się już jak zakończyła się historia pod tytułem ,,Nieiwnne kłamstwo,, , natomiast nie wierze, żeby nie czytała forum i słów sympatii, oraz wielkiego poparcia. Może o to własnie chodziło? Nie wierzę w istnienie maila osmieszającego naszą autorkę bloga, nie wierzę, że ktoś się z niej wyśmiewał, po prostu nie wierzę. Wierzę natomiast, że zaraz popłynie w moją stronę wodospad niezadowolenia forumek :)

Niesprawiedliwe jest to, co piszesz :(((((
Wręcz żenujące :(((((
18 czerwca 2014 11:04 / 7 osobom podoba się ten post
Kasia 45,te słowa powiedział Stive Jobs" wasz czas jest ograniczony,więc nie marnujcie go na życie cudzym życiem.Nie dajcie się schwytać w pułapkę dogmatu,która oznacza życie według wskazówek innych ludzi.Nie pozwólcie,aby szum opinii innych ludzi zagluszył wasz wewnętrzny głos. I co najważniejsze,miejcie odwagę iść za głosem swego serca i intuicji. Wszystko inne jest mniej ważne. " Jak masz odwagę,to te 'wścibskie damy ' zdemaskuj tu na forum,niech się wstydzą,za swoje czyny i słowa...
18 czerwca 2014 11:07 / 6 osobom podoba się ten post
tak powinna zrobic bo ja bym nie odpuscila
18 czerwca 2014 11:20 / 2 osobom podoba się ten post
reanata

Zaparz sobie melisy. Moderator

tak tez zrobilam-dziekuje za rade;-
18 czerwca 2014 11:41 / 5 osobom podoba się ten post
kaska_45

przepraszam, jestescie wredne mialam na mysli jedną z tych czterech..Moderatorze,prosze to wszystko usunąć, jestem wsciekla i jest mi przykro. Powinnam tu napisac oficjalnie  teraz nicki tych 4dziewczyn.nie zrobie tego bo i tak zadna sie nie przyzna.

To napisz mi na maila. Moderator

Uważam że powinnaś ujawnić te nicki i nie mieć skrupułów, te osoby teraz chowają się za plecami innych forumowiczek bo przecież w domysłach może to być każda z nas nie?
18 czerwca 2014 11:43
Sówka

Uważam że powinnaś ujawnić te nicki i nie mieć skrupułów, te osoby teraz chowają się za plecami innych forumowiczek bo przecież w domysłach może to być każda z nas nie?

a dlaczego mowisz ze sie chowaja ja tam sie nie chowam bo nie mam przed kim :)
18 czerwca 2014 11:53
magdalena_k

a dlaczego mowisz ze sie chowaja ja tam sie nie chowam bo nie mam przed kim :)

Jeżeli to Ty się naśmiewałaś to przynajmniej masz honor się przyznać, a co z resztą Twoich koleżanek?
18 czerwca 2014 11:58 / 31 osobom podoba się ten post
Bede pisala dalej bo jednak sa dziewczyny ktore chcą to czytac.Ale tez pomyslalam, ze zrobie dzis dzien zwierzaka i dla tych ktore tak rechocą sie miedzy soba na skype tez bede pisala, bo smiech to zdrowie.
Srody sa czasami tu troche zwariowane u babci, fryzjer itp -,cierpliwości.
18 czerwca 2014 12:02 / 7 osobom podoba się ten post
kasienko ja juz po melisie zaleconej przez modusia wiec cierpliwie poczekam .ciesze sie ogromnie ze nie zregnowas.;-
18 czerwca 2014 12:09 / 8 osobom podoba się ten post
Kasiu,masz dziesiątki wielbicielek,więc po co marnować swoje bezcenne nerwy dla kilku inteligentnych inaczej? Ich zachowanie świadczy o poważnych brakach intelektualnych, my,wierne czytelniczki KOCHAMY CIEBIE! jestem pewna,że mnóstwo osób tak myśli :) .Odpoczywaj,a potem pisz dalej :)
18 czerwca 2014 12:13 / 3 osobom podoba się ten post
Sówka

Jeżeli to Ty się naśmiewałaś to przynajmniej masz honor się przyznać, a co z resztą Twoich koleżanek?

nie zagalopowalas sie troszke???? ja sie smialam???? ja napisalam ze jestem jedna z osob ktore maja namiary mailowe na Kasie45 a nie osoba ktora sie z czegos nasmiewala......
18 czerwca 2014 12:17 / 4 osobom podoba się ten post
magdalena_k

nie zagalopowalas sie troszke???? ja sie smialam???? ja napisalam ze jestem jedna z osob ktore maja namiary mailowe na Kasie45 a nie osoba ktora sie z czegos nasmiewala......

Żle Cię zrozumialam, myślałam że się przyznałaś że byłaś jedną z tych 4 osób które śmiały się między sobą na skype, szybko czytałam zaległości. Przepraszam
18 czerwca 2014 12:23 / 10 osobom podoba się ten post
Sówka

Żle Cię zrozumialam, myślałam że się przyznałaś że byłaś jedną z tych 4 osób które śmiały się między sobą na skype, szybko czytałam zaległości. Przepraszam

A te panie powinny pamiętać o jednej zasadzie-"Kto plotkuje razem z tobą,plotkuje również o tobie."-Po prostu ten typ tak ma,nie wyciąga wnioskow z własnych zachowań.No i tego tajemniczego meila potraktowałabym z dystansem.Zyczliwa donosicielka może być osobą tego samego pokroju.A tak naprawdę sprawa nie warta rozważań,chociaż Kasi na pewno było przykro.Dobrze,ze złapała dystans do tego.
18 czerwca 2014 12:25 / 1 osobie podoba się ten post
na 500 osób 4 nieżyczliwe to i tak super wynik
18 czerwca 2014 13:20 / 7 osobom podoba się ten post
Bardzo się cieszę Kasiu,że postanowiłaś nie zważając na niektóre opinie pisać dalej. Przeczytałam wszystkie blogi opiekunek w Opiekunowie. I wiecie co myślę? Dziewczyny,które je piszą chyba nawet nie zdają sobie sprawy jakie to jest terapeutyczne dl innych.Ja jestem pod wielkim wrażeniem.Szacunek dla was wszystkich :)