Ja od wczoraj mam terror, boje sie spać nie będąc zamkniętą:(
Co za bełkot,taka naprawdę niwiem o co biega?
Mam pytanie, czy zamykacie się na noc w swoim pokoju?
Wiolu1989 co u Ciebie?
Dziekuję , wszyscy zdrowi , czego i Tobie życzę z całego serca :-)....a to nie do mnie , sorry :-)
Zaloz okulary Baska :-)
Wiolu1989 co u Ciebie?
Jesli się boisz to zamykaj.A co się dzieje,że az terror napisałaś?Jesli PDP stał sie agresywny to przede wszystkim zgłoś rodzinie i agencji w poniedziałek.Miałam taki przypadek gdzie w ciągu jednej nocy nastapiła taka zmiana gwałtowna i z miłego dziadeczka PDP stał sie bardzo agresywny dla otoczenia.Skonczyło się szpitalem.
Tak właśnie dokładnie jak napisałaś, na początku był raj, babcia podobno miała być tylko lekko demencyjna a teraz nagly odwrót o 360 stopni. Robi awantury, chowa mi klucze,niedługo pewnie dojdzie do tego,że będe oknem wychodzić bo mieszkam na parterze, nie moge czasem piec, gotować, prać a przedwczoraj prawie mnie pobiła,tyle siły dostała. Na dodatek nie ma żadnych leków na to, jedynie na ciśnienie. Wczoraj rozmawiałam ze zmienniczką i się okazało, że różnie tutaj bywało...z czego wynika,że rodzina o wszystkim wie. Zostało mi 3 tygodnie do końca....
Zadzwoń że babcia cię uderzyła i idziesz do lekarza.Ciekawe czy wtedy też powiedzą że im nic do tego