Margolcia - pogromczyni dziewiczych zakątków:):):):):)
Margolcia - pogromczyni dziewiczych zakątków:):):):):)
Sugeruję, żebyś namówiła koleżankę, by sama napisała swoją opinię o firmie. Moderator
Sugeruję, żebyś namówiła koleżankę, by sama napisała swoją opinię o firmie. Moderator
No niestety koleżanka "starej daty" internetu nie używa. Pozwoliłam sobie napisać jej opinię, ponieważ to są informacje z "pierwszej ręki", zacytowałam jej własne słowa, ba nawet gorąco i szczerze polecała mi tą firmę, od siebie mogę tylko stwierdzić, że taka forma współpracy z firmą mi nie odpowiada.
Nie kazdemu musi odpowiadac taka forma wspolpracy:-) Ja nie narzekam jak na razie toy toy toy:-) :-) :-) :-) meldunek jest ubezpieczenie jest , praca ciagle jest, chcialam tyle dostalam nawet wiecej ,dziewczyny spoko ( no oczywiscie trafi sie na jakies tam niedociagniecia dziewuch :-) ) ale kazdy jest tylko czlowiekiem trzeba wybaczyc :-) :-) :-) rozliczenie podatkowe zalatwione , wiec czegoz chciec wiecej :-) owszem jesli skladki emerytalne chce sie miec odprowadzane to trzeba to samemu robic ale nikt tego nie ukrywa :-) :-) :-) :-) z pelna swiadomoscia zaczynalam wspolprace :-) aha ciekawe ktora firma z pl wyslala by swojego kierowce po opiekunke na dworzec autobusowy 300 km:-) :-) :-) :-) Aniolki wysylaja :-) :-) :-) a jak. ,:-) a na stelle mialam tylko 12_15 km. Podjechal Aniolek pod sindbada. I czekal na mnie :-) :-) :-) coz wiecej chciec , inni by powiedzieli moze a wes se kobieto taxi albo autobusem podmiejskim jedz:-) a nasi przyjezdzaja :-). I to za friko :-) :-) :-) no moze nie za friko. Przeciez placimy za uslugi itp 57o eu
Czyli nie ma zwrotu nadpłaconego podatku,to co się z nim dzieje?
Czyli nie ma zwrotu nadpłaconego podatku,to co się z nim dzieje?
Jak nie ma ?... Napewno jest ja poprostu pisze jak ja sie kontroluje zeby nie doplacac , bo sa i takie sytuacje jak ktos przekroczy kwote zwolniona z podatku ,kiedys znajomy opiekun ktory tez pracuje z HE pisal mi ze dostal zwrotu 150 euro , ja nie moge sie wypowiedziec w swoim imieniu bo poprostu ani nie doplacam ani nie dostaje tak jak juz napisalam ,,pilnuje kwoty zwolnionej z podatku.
Przestań pisać posty jeden pod drugim i zacznij używać opcji "edytu"! Moderator
Nie kazdemu musi odpowiadac taka forma wspolpracy:-) Ja nie narzekam jak na razie toy toy toy:-) :-) :-) :-) meldunek jest ubezpieczenie jest , praca ciagle jest, chcialam tyle dostalam nawet wiecej ,dziewczyny spoko ( no oczywiscie trafi sie na jakies tam niedociagniecia dziewuch :-) ) ale kazdy jest tylko czlowiekiem trzeba wybaczyc :-) :-) :-) rozliczenie podatkowe zalatwione , wiec czegoz chciec wiecej :-) owszem jesli skladki emerytalne chce sie miec odprowadzane to trzeba to samemu robic ale nikt tego nie ukrywa :-) :-) :-) :-) z pelna swiadomoscia zaczynalam wspolprace :-) aha ciekawe ktora firma z pl wyslala by swojego kierowce po opiekunke na dworzec autobusowy 300 km:-) :-) :-) :-) Aniolki wysylaja :-) :-) :-) a jak. ,:-) a na stelle mialam tylko 12_15 km. Podjechal Aniolek pod sindbada. I czekal na mnie :-) :-) :-) coz wiecej chciec , inni by powiedzieli moze a wes se kobieto taxi albo autobusem podmiejskim jedz:-) a nasi przyjezdzaja :-). I to za friko :-) :-) :-) no moze nie za friko. Przeciez placimy za uslugi itp 57o eu
Zazwyczaj chyba ktoś z rodziny pdp przyjeżdza po opiekunkę na dworzec? a może się mylę? Mnie w kazdym razie nikt jeszcze nie powiedział że mam taxi albo autobusem na miejsce dojechać.