HausEngel Zobacz profil firmy

Zarobki
4 / 5
Warunki umowy
3 / 5
Jakośc obsługi
3 / 5
Dopasowanie oferty
2 / 5
Liczba oddziałów
2 / 5
16 lutego 2014 12:32 / 2 osobom podoba się ten post
beata

ja tam Du ....e nikomu nie wlaze :) -pisze to bo jeszcze ktos pomysli hahahaha (zreszta inkognito tu jestem) daje im w skali 10 powiedzmym8-9:):):)a tak powaznie naprawde nie powiem nic zlego ! ale przypuszczam ze to jest -w pewnej mierze zasluga mojej osobowosci :):) jak cos nie tak to ;;zegnaj gienia ;;tej pracy wystarczy jeszcze na bardzo dlugo i dla bardzo wielu:):):) i jeszcze jedno -dlaczego wszyscy ktorzy pisza -te negatywne opinie uparli sie ze HE zdziera od nas kase -przeciez to nie jest nasza kasa!!!!!! umawiamy sie powiedzmy na 1300 netto -i to jest nasza kasa!!!!  sorki troche mnie ponioslo bo naprawde jest setki gorszych firm!  a tu przynajmiej jest wszystko jasne!!!!!!!

Zgadzam się z Tobą jest wszystko powiedziane i napisane ...
16 marca 2014 17:55 / 4 osobom podoba się ten post
To i ja sie poskarze na swoja. Co jest z Wami anieli? Dzwonie juz od 2 tygodni, czekam na odpowiedz od Pani O odnosnie nowego zlecenia z poczatkiem kwietnia i nic. Pani O jest tak zajeta, ze nie ma czasu, ale oddzwoni i tak juz ponad 2 tygodnie. Pytam o Pania O w imieniu swoim i kilku kolezanek, ktore nie maja neta. Halo, Pani O O O O O !!! Licze, ze Pan Filip odpowie mi, dlaczego Pani O, ma  olewajace podejscie do swojej pracy!
18 marca 2014 11:08 / 2 osobom podoba się ten post
margolcia

To i ja sie poskarze na swoja. Co jest z Wami anieli? Dzwonie juz od 2 tygodni, czekam na odpowiedz od Pani O odnosnie nowego zlecenia z poczatkiem kwietnia i nic. Pani O jest tak zajeta, ze nie ma czasu, ale oddzwoni i tak juz ponad 2 tygodnie. Pytam o Pania O w imieniu swoim i kilku kolezanek, ktore nie maja neta. Halo, Pani O O O O O !!! Licze, ze Pan Filip odpowie mi, dlaczego Pani O, ma  olewajace podejscie do swojej pracy!

Dzisiaj oddzwoniono!!!  Normalnie z wdziecznosci zaczne tanczyc! Pani O, ze zleceniami jest jeszcze w miesiacu marcu, dlatego. No.
18 marca 2014 11:49
U mnie jak narazie wporzoo :D
18 marca 2014 14:20 / 1 osobie podoba się ten post
Kasia00744

U mnie jak narazie wporzoo :D

U mnie tez niezle, ale czasem musze sie meldowac w firmie(2x w roku wedle umowy, musze wyjechac), jakąś swiezynke rzucili na koordynatorke i nawał pracy dziewczyne spowolnił. Ale juz jest oki, dzwoniła, zlecenia maja, duzo swiezych, mnie własnie takie "rozprawiczanie" szteli najbardziej rajcuje, ha ha ha .
18 marca 2014 14:27 / 3 osobom podoba się ten post
margolcia

U mnie tez niezle, ale czasem musze sie meldowac w firmie(2x w roku wedle umowy, musze wyjechac), jakąś swiezynke rzucili na koordynatorke i nawał pracy dziewczyne spowolnił. Ale juz jest oki, dzwoniła, zlecenia maja, duzo swiezych, mnie własnie takie "rozprawiczanie" szteli najbardziej rajcuje, ha ha ha .

Margolcia - pogromczyni dziewiczych zakątków:):):):):)
18 marca 2014 14:49 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Margolcia - pogromczyni dziewiczych zakątków:):):):):)

----------- jeeees! ------------- takich swiezych mozna sobie troche podporzadkowac, nie lubie słuchac komentarzy typu:, - a Ziutka opiekunka robiła to tak, albo Hania nie chodziła na pause i była bardzo u nas szczesliwa, do dzis wysyła nam kartki swiateczne --- brrrrrrrrrrrr
25 marca 2014 14:44 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

Witam Pania.

Ciesze sie ze sie wyjasnilo. Co do Pani O..to nie jestem w stanie zidentyfikowac bo mozliwosci jest wiecej. Moge odpowiedziec w ten sposob, i tu mam nadzieje ze nie zostane zle zrozumiany. Hausengel pracuje na swoje dobre imie, co dziennie w sposob rzetelny. Odpowiednio duzo osob sie do nas zglasza i chce wspolpracowac. Probujemy zadowolic wszystkich ale nie zawsze jest to mozliwe.

Powodzenia i pozdrowienia
Hausengel Betreuungsdienstleistungen GmbH
Filip Krupinski
25 marca 2014 15:08 / 2 osobom podoba się ten post
Ja tez się chce poskarżyć na aniołów,dzwoniłam do was i tez miałam przyjemność rozmawiać z dość młodą osobą i minęły już 2 tyg jak czekam na telefon zwrotny? Co z wami jest? To nie można zatelefonować i powiedzieć nie chcemy z Panią współpracować? Wtedy byłoby jasne,co mam dalej robić.
25 marca 2014 15:22 / 1 osobie podoba się ten post
ania37

Ja tez się chce poskarżyć na aniołów,dzwoniłam do was i tez miałam przyjemność rozmawiać z dość młodą osobą i minęły już 2 tyg jak czekam na telefon zwrotny? Co z wami jest? To nie można zatelefonować i powiedzieć nie chcemy z Panią współpracować? Wtedy byłoby jasne,co mam dalej robić.

Ania, moze dzwon na Polske do HE, ja własnie tak robie, jak nie moge sie dodzwonic do DE to dzwonie do dziewczyn w Polsce. Ale ostatnio tez byłam wsciekla, zadnej odpowiedzi. Nie powiem, jak jestem na kontrakcie, zawsze, zawsze sa pomocne. Tak było w Giessen ostatnio w Mancheim, wogóle gdzie nie byłam zawsze miałam wsparcie, same wydzwaniały, pytały. Dzwon do koordynatorek w Polsce.
25 marca 2014 15:32
Hausengel

Witam Pania.

Ciesze sie ze sie wyjasnilo. Co do Pani O..to nie jestem w stanie zidentyfikowac bo mozliwosci jest wiecej. Moge odpowiedziec w ten sposob, i tu mam nadzieje ze nie zostane zle zrozumiany. Hausengel pracuje na swoje dobre imie, co dziennie w sposob rzetelny. Odpowiednio duzo osob sie do nas zglasza i chce wspolpracowac. Probujemy zadowolic wszystkich ale nie zawsze jest to mozliwe.

Powodzenia i pozdrowienia
Hausengel Betreuungsdienstleistungen GmbH
Filip Krupinski

Hmmm czytam i nie wierzę tyle błędów ortograficznych....
25 marca 2014 15:53 / 2 osobom podoba się ten post
kasiachodziez

Hmmm...a ja widzę raczej brak pl literek czyli ogonków. Na niemieckiej klawiaturze nie da sie ich zrobić. Dużo dziewczyn pisze tutaj bez polskich znaków. Jakaś niekumata jestem bo nie zrozumiałam o co chodzi?
25 marca 2014 15:56
MeryKy

Hmmm...a ja widzę raczej brak pl literek czyli ogonków. Na niemieckiej klawiaturze nie da sie ich zrobić. Dużo dziewczyn pisze tutaj bez polskich znaków. Jakaś niekumata jestem bo nie zrozumiałam o co chodzi?

Oprócz literówek są też błędy ortograficzne.
25 marca 2014 16:05
kasiachodziez

Oprócz literówek są też błędy ortograficzne.

A dokładnie? Bo ja widzę tylko codziennie. Styl i przecinki nie wliczam.
25 marca 2014 16:51 / 2 osobom podoba się ten post
kasiachodziez

Przykro mi. Prosze pomieszkac ponad cwierc wieku za granica.
Jak na tak dlugi czas..wydaje mi sie ze wychodzi mi to calkiem dobrze co oczywiscie nie oznacza ze nad tym nie pracuje.

Pozdrawiam.