Aniu , dzięki. Zdążyłam przeczytać. Może Moderator już śpi:))
Naprawdę nie rozumiem Twojego posta. A moderator nie śpi nigdy - czuwa!
Aniu , dzięki. Zdążyłam przeczytać. Może Moderator już śpi:))
Naprawdę nie rozumiem Twojego posta. A moderator nie śpi nigdy - czuwa!
ANIA!!!!! W sumie to masz racje!!!!! SZANOWNA PANI ;;M;; nie nadaje sie!;;;;;;;heh a tak nawiasem to szkoda ze szefostwo niewie iz Pani zpolskiego biura dzwoni!!!!i nawet niewie jak sie nazywam!!!!!!!!!!!!!!!!!szok!!!!!!A pozniej te wszystkie EGATYWNE OPINIE!!!!!!!!!!!!!!!!heh
Nic nie rozumiem o co to chodzi w tej firmie. Najpierw zachęcają do pracy,opowiadają cuda, że sobie sama wszytsko ustalasz , że to i że sio , potem przez długi czas cisza. Żadnego zainteresowania, no to piszę na maila(miałąm adres bo napisano do mnie proszac o r telefonu) prosząc o kontakt. Raz cisza , potem znowu. Pani z HE ale z Niemiec oddzwoniła. Milutka zapowiedziała , że jeszcze w tym samym dniu oddzwoni do mnie jej koleżanka , żeby wypelnić ze mna kwestionariusz osobowy. Zadzwoniła wypełniła od razu sprawdzała mój język i jest ok. Ale ferty to były tylko dwie, a miało byc tak dużo i to ja mialam ustalić ile bym chciala zarobić i oni mi będą szukać. A tu tylko ,albo az dwie. Jedna na 18 wrzesnia, zaznaczalam cały czas ,że chcę jechać na początku a druga do kogos kto umiera. No to przesada.Po pierwsze nie uśmiecha mi sie jechać do kogos w takim stanie a po drugie na ile na dwa , trzy tyg.Czyli nie mają tak rózowo jak opowiadają na początku.
Aniu w tej firmie tak jak w wielu, jestes pracownikiem po podpisaniu z nimi umowy, jesli nie, dostajesz jakies marne oferty, ktorych nikt nie chce, ja juz to przerabialam. Powinno byc pewnie inaczej, raczej powinni zachecac nowe opiekunki, dzwonic czesciej z propozycjami, ale jest jak jest. Nie jestem pracownikiem biura, nie moge nic.
Teraz jestem w pracy nie z HE, ale w tygodniu mam ze 3-4 telefony z propozycjami pracy, czyli zlecen im nie brakuje.
Nastepnym razem jak zadzwonia, opierdo..... i juz, a jesli o negocjacje chodzi, pamietaj zawsze mozesz, nawet musisz negocjowac!!!
witam.moja przyjaciolka podjela sie wspolpracy z ta firma.pojechala od nich drugi raz,umowila sie,ze zostanie na 8tyg,a tu umowe dostaje na....10tyg!no bo kto by sie liczyl z opiekunka?dzwonilam swego czasu do nich,dokladnie ok 4tyg temu.w poznaniu nikt nie odbiera,sygnal jest,ze linia wolna.Pani z wroclawia wytlumaczala,ze linia jest ciagle zajeta,tylko oni maja tak glupio ustawiony sygnal...Powiedziala mi rowniez-i chwala jej za to-ze Polki,ktore dla nich pracuja i maja przez nich zalozona gewerbe,maja niestety problemy po powrocie do pl,by sie zarejestrowac do up w celu uzyskania ubezpieczenia.aha,i jesli chodzi o kase-najpierw zapytali moja przyjaciolke, ile chcialaby dostac-przedstawili konkretny przypadek,gdzie potem wyladowala-ona,ze 350e za tydz.pani biurowa na to,ze to rozsadna cena.poczym na umowie dostala 1200.i tyle wplynelo na konto.
ala zgadzam sie dla firmy liczy sie tylko rodzina my nie chociaz z nas zyja potrafia sie plaszczyc przed niemcami
ciekawe jak firma uczci moje i zmienniczki 5 lecie w firmie i jednej rodzinie a pozatym zapytam p Filipa dlaczego nie placa dodatkowo za swieta wielkanoncne ?
Edytowałem za Ciebie. Na przyszłość nie dubluj postów. Moderator
ala zgadzam sie dla firmy liczy sie tylko rodzina my nie chociaz z nas zyja potrafia sie plaszczyc przed niemcami
ciekawe jak firma uczci moje i zmienniczki 5 lecie w firmie i jednej rodzinie a pozatym zapytam p Filipa dlaczego nie placa dodatkowo za swieta wielkanoncne ?
Edytowałem za Ciebie. Na przyszłość nie dubluj postów. Moderator
Ja jezdze z nimi tak jak stoi w umowie 2x w roku, co by mi gewerby nie wymeldowali, ostatnio telefony milcza, polecilam jedna kolezanke jakies 2,5 miesiaca temu, pojechala jest zadowolona i wraca na sztele. Jak pisalam, nie ma firm super, ale Hausengel ze wszystkich tych znanych mi na 10 punktow ma u mnie 7-8.