Włosy

20 października 2016 21:22 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Tu jest obawa,że włosyna całym ciele zaczną rosnąć..:-) 

Kto wie? 
21 października 2016 14:40
Reklamie podziękujemy.
29 października 2016 08:51 / 3 osobom podoba się ten post
Tutaj chyba będzie odpowiednie miejsce na opinię o tej "naszej" słynnej forumowej termo-szczotce z keratyną.

Jestem po pierwszym razie

Jeśli chodzi o gładkość włosów- super. Porównując z efektem po mojej obrotowej suszarko-lokówce (też dobrej firmy)- włosy wyglądają dużo lepiej, tak jak po zabiegu z keratyną.
Natomiast jeśli chodzi o ułożenie fryzury- muszę poćwiczyć, pooglądać filmiki, bo mam "buły", których mieć nie chcę.
29 października 2016 09:55
basiaim

Tutaj chyba będzie odpowiednie miejsce na opinię o tej "naszej" słynnej forumowej termo-szczotce z keratyną.

Jestem po pierwszym razie :-)

Jeśli chodzi o gładkość włosów- super. Porównując z efektem po mojej obrotowej suszarko-lokówce (też dobrej firmy)- włosy wyglądają dużo lepiej, tak jak po zabiegu z keratyną.
Natomiast jeśli chodzi o ułożenie fryzury- muszę poćwiczyć, pooglądać filmiki, bo mam "buły", których mieć nie chcę.

Dzięki. Pisz dalej. Pod koniec listopada będe w domu - tyle mam czasu na zastanowienie.
29 października 2016 10:01 / 1 osobie podoba się ten post
basiaim

Bo ma sporą średnicę ta szczotka. Spróbuj nią wyczesywać włosy i podkręcaj końcówki.
30 października 2016 08:51
Dziewczyny, jak nazywał się ten niemiecki środek przeciw wypadaniu włosów, który niedawno zachwalałyście?
Nie wiem, w którym wątku to było. Szukam i nie mogę znaleźć, ale pamiętam, że ostatnio Salazar go stosowała.
Za góry dziękuję za pomoc.

30 października 2016 09:33 / 3 osobom podoba się ten post
ewal8

Dziewczyny, jak nazywał się ten niemiecki środek przeciw wypadaniu włosów, który niedawno zachwalałyście?
Nie wiem, w którym wątku to było. Szukam i nie mogę znaleźć, ale pamiętam, że ostatnio Salazar go stosowała.
Za góry dziękuję za pomoc.

30 października 2016 09:35 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara48

Też jestem zainteresowana. 
To tonik? Jak to sie używa i gdzie kupić można ?
30 października 2016 09:43 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara48

Dziękuję Barbaro.
Benitko, to są drażetki. Chyba w DM dostępne, z tego co dziewczyny pisały.

Ja w tej chwili używam Vitapil z biotyna i bambusem, ale mam po nich niestety jakieś problemy żołądkowe i musze zmienić.
30 października 2016 10:30 / 1 osobie podoba się ten post
Benita

Też jestem zainteresowana. 
To tonik? Jak to sie używa i gdzie kupić można ?

Ja kupiłam w Rossmanie, około 11 E. 2*2 tab na dzień
30 października 2016 11:08
Barbara48

Ja kupiłam w Rossmanie, około 11 E. 2*2 tab na dzień

Dziękuję.
30 października 2016 11:28 / 1 osobie podoba się ten post
ewal8

Dziękuję Barbaro.
Benitko, to są drażetki. Chyba w DM dostępne, z tego co dziewczyny pisały.

Ja w tej chwili używam Vitapil z biotyna i bambusem, ale mam po nich niestety jakieś problemy żołądkowe i musze zmienić.

Rossmanna tu nie ma, a  DM-ie kosztują 10.45, ale od chyba tygodnia nie ma ! Wykupili też tę drugą wersję na wlosy i paznokcie (9.45), żadnej nie dowieźli, a ja kurację przerwałam......
30 października 2016 11:37 / 1 osobie podoba się ten post
Kobietka

Rossmanna tu nie ma, a  DM-ie kosztują 10.45, ale od chyba tygodnia nie ma ! Wykupili też tę drugą wersję na wlosy i paznokcie (9.45), żadnej nie dowieźli, a ja kurację przerwałam......:placz3:

Kobietko ile ta kuracja ma trwać, bo nie doczytalam?
30 października 2016 11:47
basiaim

Zrezygnowalam z zakupu termo-szczotki, mam zbyt krotkie wlosy, pewnie zdecyduje sie na prostownice z kreatyna, tez Remingtona.
30 października 2016 11:53 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara48

Kobietko ile ta kuracja ma trwać, bo nie doczytalam?

Max. do 3 miesięcy i przerwa. O ile dobrze pamiętam....