Tu jest obawa,że włosyna całym ciele zaczną rosnąć..:-)
Tu jest obawa,że włosyna całym ciele zaczną rosnąć..:-)
Tutaj chyba będzie odpowiednie miejsce na opinię o tej "naszej" słynnej forumowej termo-szczotce z keratyną.
Jestem po pierwszym razie :-)
Jeśli chodzi o gładkość włosów- super. Porównując z efektem po mojej obrotowej suszarko-lokówce (też dobrej firmy)- włosy wyglądają dużo lepiej, tak jak po zabiegu z keratyną.
Natomiast jeśli chodzi o ułożenie fryzury- muszę poćwiczyć, pooglądać filmiki, bo mam "buły", których mieć nie chcę.
Tutaj chyba będzie odpowiednie miejsce na opinię o tej "naszej" słynnej forumowej termo-szczotce z keratyną.
Jeśli chodzi o gładkość włosów- super. Porównując z efektem po mojej obrotowej suszarko-lokówce (też dobrej firmy)- włosy wyglądają dużo lepiej, tak jak po zabiegu z keratyną.
Natomiast jeśli chodzi o ułożenie fryzury- muszę poćwiczyć, pooglądać filmiki, bo mam "buły", których mieć nie chcę.
Dziewczyny, jak nazywał się ten niemiecki środek przeciw wypadaniu włosów, który niedawno zachwalałyście?
Nie wiem, w którym wątku to było. Szukam i nie mogę znaleźć, ale pamiętam, że ostatnio Salazar go stosowała.
Za góry dziękuję za pomoc.
Też jestem zainteresowana.
To tonik? Jak to sie używa i gdzie kupić można ?
Ja kupiłam w Rossmanie, około 11 E. 2*2 tab na dzień
Dziękuję Barbaro.
Benitko, to są drażetki. Chyba w DM dostępne, z tego co dziewczyny pisały.
Ja w tej chwili używam Vitapil z biotyna i bambusem, ale mam po nich niestety jakieś problemy żołądkowe i musze zmienić.
Rossmanna tu nie ma, a DM-ie kosztują 10.45, ale od chyba tygodnia nie ma ! Wykupili też tę drugą wersję na wlosy i paznokcie (9.45), żadnej nie dowieźli, a ja kurację przerwałam......:placz3:
Kobietko ile ta kuracja ma trwać, bo nie doczytalam?