Włosy

29 lutego 2016 19:42 / 2 osobom podoba się ten post
Anna53

Czybobcinaniebpaznokci u nog nalesy do opiekunki

Bobcinanie nie nalesy
29 lutego 2016 19:44 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

Bobcinanie nie nalesy :zaklopotanie:

29 lutego 2016 19:47 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

:aniolki:

29 lutego 2016 19:52 / 1 osobie podoba się ten post
A takiego se w końcu wstawta ::sex:
29 lutego 2016 20:04 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A takiego se w końcu wstawta ::sex::lol3:

Przyjdzie na to czas na to czas  
29 lutego 2016 20:10 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A takiego se w końcu wstawta ::sex::lol3:

Zazdrośnica Jedna hi, hi, hii
16 czerwca 2016 16:34 / 1 osobie podoba się ten post
Witam:))) kupilam polecany MAGIC RETOUCH - L`OREAL pokrywajacy odrosty... do wlosow ciemnych.
Po pierwszym myciu odrosty ani o jedna nutke nie byly ciemniejsze.
Wlosy myje sie czesto /w moim przypadku codzieniennie lub co drugi dzien/, nie rozumiem idei producenta.
Literki na opakowaniu sa tak male, ze nie daje rady odczytac.

Ode mnie - duzy minus za to ustrojstwo!!!

16 czerwca 2016 18:02 / 1 osobie podoba się ten post
kika1

Witam:))) kupilam polecany MAGIC RETOUCH - L`OREAL pokrywajacy odrosty... do wlosow ciemnych.
Po pierwszym myciu odrosty ani o jedna nutke nie byly ciemniejsze.
Wlosy myje sie czesto /w moim przypadku codzieniennie lub co drugi dzien/, nie rozumiem idei producenta.
Literki na opakowaniu sa tak male, ze nie daje rady odczytac.

Ode mnie - duzy minus za to ustrojstwo!!!

Ale to tylko na czas do mycia wlosow dziala. Po umyciu trzeba jeszcze raz pryskac. To tylko doraznie przed farbowaniem . To nie jest farba to sie zmywa.
16 czerwca 2016 22:54
MeryKy

Ale to tylko na czas do mycia wlosow dziala. Po umyciu trzeba jeszcze raz pryskac. To tylko doraznie przed farbowaniem . To nie jest farba to sie zmywa.

Kika ja mam włosy czarne,ale zrobione na ..blond plus pasemka mam pytanie czy ta farba pokrywa czarne odrosty na blond
17 czerwca 2016 10:01 / 2 osobom podoba się ten post
Krysiakrysienka

Kika ja mam włosy czarne,ale zrobione na ..blond plus pasemka mam pytanie czy ta farba pokrywa czarne odrosty na blond

Witaj:) pewnie pokrywa, tylko jaki jest sens nakladania, jesli po umyciu "to cos" sie zmywa. Przy tym wlosy na obumarle wygladaja.
Wyrzucilam 7,95€!
17 czerwca 2016 10:03 / 2 osobom podoba się ten post
MeryKy

Mery MGIC to taka agrafka do opadajacych gatek;)
17 czerwca 2016 10:03
kika1

Witaj:) pewnie pokrywa, tylko jaki jest sens nakladania, jesli po umyciu "to cos" sie zmywa. Przy tym wlosy na obumarle wygladaja.
Wyrzucilam 7,95€!

Hej Kikus ;)) Co to znaczy,ze wlosy wygladaja na obumarle? Pytam bo wczoraj zakupilam ten specyfik do ciemnych wlosow,ale jeszcze nie probowalam..Jezeli ma mi zniszczyc wlosy to ja nie chce tego uzywac  
17 czerwca 2016 10:06 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Hej Kikus ;)) Co to znaczy,ze wlosy wygladaja na obumarle? Pytam bo wczoraj zakupilam ten specyfik do ciemnych wlosow,ale jeszcze nie probowalam..Jezeli ma mi zniszczyc wlosy to ja nie chce tego uzywac :-) 

Nie wiem czy niszcza wlosy, moje nie zgraly sie z tym offujstwem;) Gdybym wiedziala, ze to tylko jednorazowa reperatura nie kupilabym.
Byl przez kogos na Forum polecany, to nie wglebialam sie w opis dzialania MAGICA, tym bardziej, ze malenkie literki a w sklepie oswietlenie zbyt marne, by przeczytac co napisane we wskazaniach jest.
Milego dnia:)
17 czerwca 2016 10:26 / 1 osobie podoba się ten post
kika1

Mery MGIC to taka agrafka do opadajacych gatek;)

Kika ja nie mogę za czesto farbować i kiedy mi gniazdo wychodzi to sobie to zapsikam i jest git. A blond mi nie pasi? I noszę krotkie włosy, wiec latwo przykryć i zamaskować 
Tak to wyglądało przed farbowaniem, jeszcze miałam wtedy na końcówkach jasne pasemka.
.
17 czerwca 2016 10:28 / 1 osobie podoba się ten post
kika1

Nie wiem czy niszcza wlosy, moje nie zgraly sie z tym offujstwem;) Gdybym wiedziala, ze to tylko jednorazowa reperatura nie kupilabym.
Byl przez kogos na Forum polecany, to nie wglebialam sie w opis dzialania MAGICA, tym bardziej, ze malenkie literki a w sklepie oswietlenie zbyt marne, by przeczytac co napisane we wskazaniach jest.
Milego dnia:)

Mnie to pasuje bo teraz myję rzadziej a to z powodów zdrowotnych. Codzienne suszenie dobija moje włosy.