Czybobcinaniebpaznokci u nog nalesy do opiekunki
Czybobcinaniebpaznokci u nog nalesy do opiekunki
Bobcinanie nie nalesy :zaklopotanie:
:aniolki:
A takiego se w końcu wstawta ::sex::lol3:
A takiego se w końcu wstawta ::sex::lol3:
Witam:))) kupilam polecany MAGIC RETOUCH - L`OREAL pokrywajacy odrosty... do wlosow ciemnych.
Po pierwszym myciu odrosty ani o jedna nutke nie byly ciemniejsze.
Wlosy myje sie czesto /w moim przypadku codzieniennie lub co drugi dzien/, nie rozumiem idei producenta.
Literki na opakowaniu sa tak male, ze nie daje rady odczytac.
Ode mnie - duzy minus za to ustrojstwo!!!
Ale to tylko na czas do mycia wlosow dziala. Po umyciu trzeba jeszcze raz pryskac. To tylko doraznie przed farbowaniem . To nie jest farba to sie zmywa.
Kika ja mam włosy czarne,ale zrobione na ..blond plus pasemka mam pytanie czy ta farba pokrywa czarne odrosty na blond
Ale to tylko na czas do mycia wlosow dziala. Po umyciu trzeba jeszcze raz pryskac. To tylko doraznie przed farbowaniem . To nie jest farba to sie zmywa.
Witaj:) pewnie pokrywa, tylko jaki jest sens nakladania, jesli po umyciu "to cos" sie zmywa. Przy tym wlosy na obumarle wygladaja.
Wyrzucilam 7,95€!
Hej Kikus ;)) Co to znaczy,ze wlosy wygladaja na obumarle? Pytam bo wczoraj zakupilam ten specyfik do ciemnych wlosow,ale jeszcze nie probowalam..Jezeli ma mi zniszczyc wlosy to ja nie chce tego uzywac :-)
Mery MGIC to taka agrafka do opadajacych gatek;)
Nie wiem czy niszcza wlosy, moje nie zgraly sie z tym offujstwem;) Gdybym wiedziala, ze to tylko jednorazowa reperatura nie kupilabym.
Byl przez kogos na Forum polecany, to nie wglebialam sie w opis dzialania MAGICA, tym bardziej, ze malenkie literki a w sklepie oswietlenie zbyt marne, by przeczytac co napisane we wskazaniach jest.
Milego dnia:)