Włosy

30 października 2016 12:27
Kobietka

Rossmanna tu nie ma, a  DM-ie kosztują 10.45, ale od chyba tygodnia nie ma ! Wykupili też tę drugą wersję na wlosy i paznokcie (9.45), żadnej nie dowieźli, a ja kurację przerwałam......:placz3:

A powiedz mi, czy widzisz już jakieś efekty?
30 października 2016 13:12 / 2 osobom podoba się ten post
Kobietka

Rossmanna tu nie ma, a  DM-ie kosztują 10.45, ale od chyba tygodnia nie ma ! Wykupili też tę drugą wersję na wlosy i paznokcie (9.45), żadnej nie dowieźli, a ja kurację przerwałam......:placz3:

Kobietko, ja kupowałam w Muellerze.

Ewo, kończę pierwsze opakowanie, na lepsze na pewno nic się nie zmieniło, ale kupię jeszcze raz ;).
30 października 2016 13:13 / 2 osobom podoba się ten post
ewal8

Tak Ewuniu , widzi efekty .....co 3 dni musi się depilować 
30 października 2016 13:33 / 1 osobie podoba się ten post
ewal8

Mniej wypadają. A o to w sumie mi chodziło. Zauważyłam jakoś przed końcem opakowania. Ale kupię jeszcze, bo kuracja chyba do 12 tygodni, a potem przerwa, więc wtedy powinno być jakoś......ekstremalnie lepiej
30 października 2016 13:35 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Tak Ewuniu , widzi efekty .....co 3 dni musi się depilować :lol3:

Zażywane przeze mnie suplementy nie wpłynęły na zmianę częstotliwości tegoż zabiegu
30 października 2016 13:38
salazar

Kobietko, ja kupowałam w Muellerze.

Ewo, kończę pierwsze opakowanie, na lepsze na pewno nic się nie zmieniło, ale kupię jeszcze raz ;).

Nic na lepsze..? No nie mow, że na gorsze...?! Może trzeba jak zalecają do 12 tygodni i wtedy zauważysz ? Dzięki, jak nie dowiozą do DM-u, podjadę do Muellera
30 października 2016 13:57 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Tak Ewuniu , widzi efekty .....co 3 dni musi się depilować :lol3:

Choroba, no to teraz mnie nastraszyłaś
TAM jak na złość nie chcą same wypadać , a jakby miało je TAM jeszcze pobudzić do wzrostu, to ja chromolę taki spass
30 października 2016 17:09 / 1 osobie podoba się ten post
Kobietka

Nic na lepsze..? No nie mow, że na gorsze...?! Może trzeba jak zalecają do 12 tygodni i wtedy zauważysz ? Dzięki, jak nie dowiozą do DM-u, podjadę do Muellera :-)

Nie, na gorsze nie, ale trudno mi ogólnie ocenić ewentualne działanie tego suplementu, bo rzadko czeszę włosy ;). Używać będę dalej, bo wierzę, że jak nie pomoże, to i nie zaszkodzi, ale fajerwerków nie ma..
30 października 2016 17:21 / 3 osobom podoba się ten post
salazar

Nie, na gorsze nie, ale trudno mi ogólnie ocenić ewentualne działanie tego suplementu, bo rzadko czeszę włosy ;). Używać będę dalej, bo wierzę, że jak nie pomoże, to i nie zaszkodzi, ale fajerwerków nie ma..

Już kiedyś pisałam o tym. Zażywałam Merz Specjal, z polecenia koleżanki farmaceutki. Był to czas, kiedy po usunięciu tarczycy, włosy wypadały mi całymi garściami. Był to wówczas drogi specyfik, w Polsce dostepny jedynie w aptekach. Łykałam jedną drażetkę dziennie, az do wyczerpania opakowania i dalej następne. Efekty były niesamowite. Włosy przestały wypadać i wyraźnie zgęstniały, bardzo wyrażnie. Trzeba jednak uzbroic się w cierpliwość, bo to trwa 2-3 miesiące zanim widoczna będzie poprawa. Ja osobiście polecam gorąco Merz Specjal. Mam zamiar znów sobie zafundować tę kurację.
30 października 2016 17:26 / 1 osobie podoba się ten post
salazar

Kupiłam !!! W Muellerze. Ufffff.....
Jutro zaczynam z wiarą, że "unikalne połączenie wyciągu z owsa, prosa i orkiszu, które zasobne są w aminokwas budujący włosy - cystynę..." itd. zadziała....
30 października 2016 17:30 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

Już kiedyś pisałam o tym. Zażywałam Merz Specjal, z polecenia koleżanki farmaceutki. Był to czas, kiedy po usunięciu tarczycy, włosy wypadały mi całymi garściami. Był to wówczas drogi specyfik, w Polsce dostepny jedynie w aptekach. Łykałam jedną drażetkę dziennie, az do wyczerpania opakowania i dalej następne. Efekty były niesamowite. Włosy przestały wypadać i wyraźnie zgęstniały, bardzo wyrażnie. Trzeba jednak uzbroic się w cierpliwość, bo to trwa 2-3 miesiące zanim widoczna będzie poprawa. Ja osobiście polecam gorąco Merz Specjal. Mam zamiar znów sobie zafundować tę kurację.

No dzięki ! Czyli działa Dlatego wykupili w DM-ie
A właśnie - po 3 miesiącach ile pauzować przed następną serią ?
30 października 2016 17:37 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

Uzbrajam się więc, choć cierpliwość to pojęcie raczej mi obce ;).

Wiem już, co Mama dostanie pod choinkę, ha :D!
30 października 2016 17:41
Kobietka

No dzięki ! Czyli działa :-) Dlatego wykupili w DM-ie :zlosliwy:
A właśnie - po 3 miesiącach ile pauzować przed następną serią ?

Tego to ja nie wiem ile pauzować, bo ja raczej niechętna jestem do przyjmowania leków, a co dopiero suplementów. Wtedy to był mus i desperacja, bo groziło mi wyłysienie :D :D :D :D . Jak włosy przestały wypadać i się wzmocniły to przestałam brac i juz. Teraz znów mi włosy wypadają, choć nie tak jak wtedy, więc znów sięgnę po specyfik. Ja zapominam brać tabletkę, ktora mi zastepuje hormon tarczycy, a co dopiero jakies inne wynalazki :D :D :D :D , więc w kwestiach terminów stosowania suplementów, nie jestem wiarygodna
30 października 2016 17:47 / 2 osobom podoba się ten post
A tak w ogole dziewczęta, to zróbcie sobie badania hormonów TSH i innych też. Wypadanie włosów ma ścisły związek z tarczycą i hormonami i nikt mi nie powie, że jest inaczej, bo na własnej, osobistej mej ziemskiej postaci, wypraktykowana ta diagnoza I zadne tam wcieranki, maście i inne pierdy nie pomogą. Doustnie trza wyrównać poziom hormonów, tarczycy przede wszystkim.