Włosy

17 czerwca 2016 10:34
kika1

Nie wiem czy niszcza wlosy, moje nie zgraly sie z tym offujstwem;) Gdybym wiedziala, ze to tylko jednorazowa reperatura nie kupilabym.
Byl przez kogos na Forum polecany, to nie wglebialam sie w opis dzialania MAGICA, tym bardziej, ze malenkie literki a w sklepie oswietlenie zbyt marne, by przeczytac co napisane we wskazaniach jest.
Milego dnia:)

Aaaaa,to sprawdze jutro co to za nowinka Dziekuje.
17 czerwca 2016 10:38 / 2 osobom podoba się ten post
kika1

Mery MGIC to taka agrafka do opadajacych gatek;)

Ratunek przed niespodziewaną randką:))
17 czerwca 2016 10:38 / 2 osobom podoba się ten post
MeryKy

Mnie to pasuje bo teraz myję rzadziej a to z powodów zdrowotnych. Codzienne suszenie dobija moje włosy.

Rozumiem, wyglada niezle:))) niestety moje wlosy mowia beee:(((
17 czerwca 2016 10:41 / 1 osobie podoba się ten post
Marta

Witaj Marto:) raczej odstreczacz, wlosy zrobily sie matowe i nieprzyjemnie pachnialy!
17 czerwca 2016 10:42 / 2 osobom podoba się ten post
Na odrosty nie ma rady,trzeba farbować,kto nie lubi powinien farbować wlosy na kolor zbliżony do naturalnego.Gdybym miala siwe odrosty ( jeszcze nie mam) zrobiłabym sobie siwo- blond pasemka i odrostów nie byłoby widać
17 czerwca 2016 10:52 / 3 osobom podoba się ten post
...nie dam sie wiecej skusic na podobne "mikstury", MeryK... jestem alergikiem a to "cos" laduje bezposrednio nie tylko na wlosach ale i na skorze glowy:(
Byc moze, znajdzie sie wiecej osob, ktore beda zadowolone. Moze tylko u mnie tak pechowo wyszlo.
Jakby co... to ostrzegalam!
17 czerwca 2016 11:08 / 1 osobie podoba się ten post
Widziałam filmik na you tube, jak toto działa- odstręczyło mnie to od zakupu :)
17 czerwca 2016 12:17 / 1 osobie podoba się ten post
Marta

Tak to można nazwać! Jak trzeba wyjść do ludzi a nie było czasu na farbowanie 
17 czerwca 2016 12:20 / 2 osobom podoba się ten post
kika1

...nie dam sie wiecej skusic na podobne "mikstury", MeryK... jestem alergikiem a to "cos" laduje bezposrednio nie tylko na wlosach ale i na skorze glowy:(
Byc moze, znajdzie sie wiecej osob, ktore beda zadowolone. Moze tylko u mnie tak pechowo wyszlo.
Jakby co... to ostrzegalam!

Też jestem alergikiem i nic mi się nie stało? :) Tobie nie pasi a mnie pasuje jak nie mam czasu zafarbować bo to sama robię to sobie popsikam. Ale ja liczę że ten pojemnik starczy mi na rok? Tylko w wyjątkowych sytuacjach mam zamiar używać.
17 czerwca 2016 12:31 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

Też jestem alergikiem i nic mi się nie stało? :) Tobie nie pasi a mnie pasuje jak nie mam czasu zafarbować bo to sama robię to sobie popsikam. Ale ja liczę że ten pojemnik starczy mi na rok? Tylko w wyjątkowych sytuacjach mam zamiar używać.

MeryK cieszy mnie, ze nie wydalas pieniedzy na darmo:)))Alergie nie u wszystkich objawiaja sie jednakowo.
17 czerwca 2016 14:58 / 1 osobie podoba się ten post
kika1

MeryK cieszy mnie, ze nie wydalas pieniedzy na darmo:)))Alergie nie u wszystkich objawiaja sie jednakowo.

Wiem, wiem szkoda że ci nie podpasowało bo to dosyć drogie! 
17 czerwca 2016 17:04 / 2 osobom podoba się ten post
MeryKy

Wiem, wiem szkoda że ci nie podpasowało bo to dosyć drogie! :-(

Ide na kolacje proszona, szkoda, ze razem z odrostami;)
Milego wieczoru zycze:)
07 lipca 2016 19:39 / 3 osobom podoba się ten post
20 października 2016 21:16 / 3 osobom podoba się ten post
Dzisiaj szukając czegoś na przeziębienie w Rossmannie trafiłam na dosyć drogi suplement diety Priorin stosowany przy zaburzeniach wzrostu włosów o podłożu hormonalnym i dziedzicznym wypadaniu włosów. Może komuś się przyda taka informacja?
Prawie 35 euro kosztowało opakowanie.

https://www.apo-discounter.pl/pdf/inhaltsstoffe/04002065/Priorin+kapsu%C5%82ki-120%C2%A0szt..pdf

20 października 2016 21:18 / 3 osobom podoba się ten post
MeryKy

Dzisiaj szukając czegoś na przeziębienie w Rossmannie trafiłam na dosyć drogi suplement diety Priorin stosowany przy zaburzeniach wzrostu włosów o podłożu hormonalnym i dziedzicznym wypadaniu włosów. Może komuś się przyda taka informacja?
Prawie 35 euro kosztowało opakowanie.

https://www.apo-discounter.pl/pdf/inhaltsstoffe/04002065/Priorin+kapsu%C5%82ki-120%C2%A0szt..pdf

Tu jest obawa,że włosyna całym ciele zaczną rosnąć..