O dzięki ,chemię znam wina też i piwa .tylko gdzie kupować korzystnie?Myślałm o kosmetykach dobrych ale tego nie znam oprócz linii sebamed{uwielbiam mydło to białe}
O dzięki ,chemię znam wina też i piwa .tylko gdzie kupować korzystnie?Myślałm o kosmetykach dobrych ale tego nie znam oprócz linii sebamed{uwielbiam mydło to białe}
Jak jest promocja w Aldi to w tym samym czasie w Rewe. Najlepiej szukaj promocji.
Wina nie lubię. I dobrze. Jak bym miała to zabrać, żeby nie potłuc? :dwa piwa:
Za każdym powrotem do PL wożę wina, kilka butelek. Nigdy mi się nie potłukło! Wina, dobry szampan na Sylwestra, tylko że nie z DE, wożę z CH włoskie czerwone wina, no i seeerrrryyyy !
Ja kupuję kawę Dallmayr. 500g kosztuje 3,77 w promocji, a u nas widuję 250g za prawie 20zł. Kosmetyki Balea w dm też fajne i niedrogie.
Dallmayr w promocji w polskim Lidlu kosztuje mniej więcej tyle samo, więc przestałam kupować w De. Sporo kawy dostaję za free, więc tę oczywiście targam do Pl ;).
Dla córki i mamy wożę wegańskie żelki i różności wegańskie z Alnatury i DM-u.
Balea wg mnie przereklamowana, ale jeśli ktoś lubi, to ok :).
Chantre czasami kupuję,brendy.Generalnie gatunkowe alkohole są sporo tańsze niż w Polsce,a nie których w ogóle nie ma.