Co wozicie z Niemiec do Polski?

13 października 2016 09:11 / 2 osobom podoba się ten post
ewa59

Kawę. Mimo, że u nas kawy pod dostatkiem nawet w Lidlu oryginalnej niemieckiej to jednak smak jest inny...bardziej mi odpowiada smak kawy z de. Poza tym nie widziałam w pl kawy w saszetkach.
Z chemii tylko odplamiacz Sil w sprayu do wszystkich plam. Uważam, że jest dobry a w pl go nie ma. Jak mam miejsce w walizce to czasami proszek w małym, 1 kg opakowaniu i nie ariel ani persil tylko weisser riese ( czy jakoś tak.. ) w granulkach, jest tańszy i super dopiera szczególnie jasne skarpetki jak ktoś chodzi bez butów po tarasie.

Ten proszek znam kupuję w Pl 1,2kg.Odpiera wszystko i malutko sie go używa bo to koncentrat.Prowadziłam herbaciarnie i żadna plama z herbaty i kawy nie miała szansy,a ścierki po 2 latach nadal białe były.
13 października 2016 09:22 / 4 osobom podoba się ten post
Ja polecam koncentrat pasty do zębów Ajona u nas 12-15 zł a tu 1,15,jest w dm,rewe,edece.Bardzo wydajna mała tubka wystarcza na miesiąc
13 października 2016 09:33 / 2 osobom podoba się ten post
Ja akurat mam wsystkie,nie tylko tsy,i starca spox
13 października 2016 09:35 / 4 osobom podoba się ten post
Wczoraj w dm kupiłam papier do du....y o zapachu migdałów,cała łazienka pachnie.No ale papieru nie będę wiozła,ale jak ktoś ma miejsce polecam
13 października 2016 14:40 / 1 osobie podoba się ten post
Malina

Ja akurat mam wsystkie,nie tylko tsy,i starca spox

Jeśli Paolo ma tylko tsy stuki ( przyjmijmy, że na własnym przykładzie pomyślał ), to mu starczy na ćiefięć mniesincy lusik! 
13 października 2016 14:56 / 3 osobom podoba się ten post
Nugatka

Jeśli Paolo ma tylko tsy stuki ( przyjmijmy, że na własnym przykładzie pomyślał ), to mu starczy na ćiefięć mniesincy lusik! :lol2:

No prose i jaka oscendność,mozna ,mozna tylko tsa miec wsystkie tsy
13 października 2016 14:58 / 1 osobie podoba się ten post
Ja tymrazem nic nie będę wieżć ze sobą .
Jestem na wsie i żadnego sklepu nie mam.
Tak więc pierwszy raz eurasków nie wydam na moje ulubione rzeczy.
13 października 2016 15:23 / 2 osobom podoba się ten post
Malina

No prose i jaka oscendność,mozna ,mozna tylko tsa miec wsystkie tsy

Ja jus nie mófię co bęcie, kiedy mu jeden ostanie 
17 grudnia 2016 18:21 / 9 osobom podoba się ten post
Witajcie dziewczeta. Jestem nowa na forum. Od pol roku jestem opiekunka. Chemia jest lepsza, kosmetyki, wina. Zgadza sie. Ja to bym sobie chlopa przywiozla. Tylko, gdzie go szukac. W kraju wolny towar w moim wieku wybrakowany. Albo alkoholik, albo seksoholik. Mam 52 lata. Pozdrawiam serdecznie.

Dalszy wątek przeniesiony tutaj:
http://opiekunki24.pl/forum/temat/2718/cos-na-poprawe-humoru/forumowe-figle--czyli-zarty-i-zarciki--2/page/24
17 grudnia 2016 19:58 / 2 osobom podoba się ten post
Zastanawiam się jak przetransportować krzesło do pl.  O! Coś takiego.

17 grudnia 2016 20:02 / 1 osobie podoba się ten post
Alina

Zastanawiam się jak przetransportować krzesło do pl.  O! Coś takiego.

DHL i juz po problemie
17 grudnia 2016 20:05
ORIM

DHL i juz po problemie

Pytanie tylko jak to jest zapakowane?Jeśli w karton to ok ale jak to dotargać wpierw do babci? No i ukryć przed babcią aby nie było spazmów.
17 grudnia 2016 20:07 / 2 osobom podoba się ten post
Alina

Pytanie tylko jak to jest zapakowane?Jeśli w karton to ok ale jak to dotargać wpierw do babci? No i ukryć przed babcią aby nie było spazmów.

a to problem z babcia a nie z przesylka 
17 grudnia 2016 20:11 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

a to problem z babcia a nie z przesylka :-)

Jak zwykle
17 grudnia 2016 22:40 / 4 osobom podoba się ten post
GrazynaO

Witajcie dziewczeta. Jestem nowa na forum. Od pol roku jestem opiekunka. Chemia jest lepsza, kosmetyki, wina. Zgadza sie. Ja to bym sobie chlopa przywiozla. Tylko, gdzie go szukac. W kraju wolny towar w moim wieku wybrakowany. Albo alkoholik, albo seksoholik. Mam 52 lata. Pozdrawiam serdecznie.

Dalszy wątek przeniesiony tutaj:
http://opiekunki24.pl/forum/temat/2718/cos-na-poprawe-humoru/forumowe-figle--czyli-zarty-i-zarciki--2/page/24

Mówię Tobie, że nie znajdziesz.
Bo szukasz towaru, nie człowieka.