Mówię Tobie, że nie znajdziesz.
Bo szukasz towaru, nie człowieka.

Mówię Tobie, że nie znajdziesz.
Bo szukasz towaru, nie człowieka.
"...szukajcie , a znajdziecie .proście , a będzie wam dane ...." to nie ja , to św. Łukasz ....
No chyba nie wątpisz, że ktoś tu nie wie, że to nie Ty, tylko Święty.
:-) nie wątpię .... nie wątpię .... :-) to nie święty powiedział , to Jezus do swoich uczniów . A ja walnęłam byka - to św. Mateusz o tym pisał .... sorry :zawstydzony:
Jezus powiedział do swoich uczniów: Proście, a będzie wam dane; szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam. Albowiem każdy, kto prosi, otrzymuje; kto szuka, znajduje; a kołaczącemu otworzą. Gdy którego z was syn prosi o chleb, czy jest taki, który poda mu kamień? Albo gdy prosi o rybę, czy poda mu węża? Jeśli więc wy, choć źli jesteście, umiecie dawać dobre dary swoim dzieciom, o ileż bardziej Ojciec wasz, który jest w niebie, da to, co dobre, tym, którzy Go proszą (Mt 7,7-11).
O matuchno ! Normalnie poczułam się jakbym w " kościole " była .....no to ...niech będzie pochwalony ...
Noooooo.....Nie narzekaj:)Niedziela jest,iść nigdzie nie musisz a msza zaliczona:)Prawie.
Nooooo ....ino żebym nie chciała na kolana klękać ( wstrzymuj mnie , proszę ) , bo jak przyklęknę to nie powstanę ....chyba . ....Jedno dobre w tym wszystkim a mianowicie : wiem , czuję , że mam plecy , bark i nadwyrężone nadgarstki :-( .....to był kiepski żart z tym " jedno dobre " ....Jak będziesz schodziła to weź ze sobą jakąś " przeciwbólową " - pożycz , jutro odkupię .....łeb mnie do tego napitala :-(
Żeby powrócić (przywrócić) myśl przewodnią temu wątkowi to z ostatniego wypadu przywiozłam robot kuchenny (Bosch)za całe 55 e i 10 paczek słodkich Amicelli do paczek pod choinkę ... :lol2: Dwie już zjadłam to na miejscu będę dokupować zamienniki :lol1: Acha... jak dotargałam już tego robota kuchennego do domu to zaczęłam się zastanawiać po co mi to :lol1: Czas spędzony w kuchni nie zaliczam do najbardziej przyjemnych :lol1:
Musi "z chitrości":):):)Bo tylko 55 euro:)Co się martwisz,będziesz miała na prezent jaki albo co:):):):)hi hi hi
Tym razie zapasik Softlanu zrobiłam mały,też z chireości bo 1 l za jedyne 99centów to jak nie brać?:):):)