Wino, dobry rocznik tez.
Wino, dobry rocznik tez.
No to które polecasz ??? Bo ja się juz rozsypuję.
Ja też zwróciłam uwagę na zmarszczki u Niemek.Niby życie mają bez porównania łatwiejsze od Polek,a 50-latki wyglądają jak u nas Panie głęboko po 60-tce.To chyba genetyczne.Słowianki mają"lepsze geny".:-)
:-) Ja od lat stosuję kremy z Avonu.Dzięki temu nie wyglądam na 46,a zaledwie na 45.:tanczy:
Jestem uczulona na nie, dlatego wygladam o 1 rok starzej, niz w rzeczy samej mam.
i mozgi.
Nie wiem czy lepiej. Na pewno inaczej:-)
Często słyszę o uczuleniu na kremy z Avonu.Ja lecę na zwykłym brzoskwiniowym,aloesowym i czekoladowym.Podobno uczulają te najdroższe.
No to które polecasz ??? Bo ja się juz rozsypuję.
Każdy ma swoją teorię.Jednego coś uczula innego nie i nie ważne czy drogi ,czy tani.Nie powinno się nakładać kremu do twarzy na powieki ,bo najczęściej wtedy uczula.Też o tym nie wiedziałam i co krem kupiłam ,to oczy łzawiły ,czasem piekły.Teraz już wiem i jakby problem zniknął.
Kochani, proszę o radę: gdzie lepiej przewozić czekolady czy w bagażniku czy wziąć do środka autobusu.
Zimą wkładam do walizy i do bagaznika. W autobusie działą ogrzewanie i moze byc za ciepło. A latem , szczególnie jak jest upał biore do autobusu, bo działa klima i jest chłodniej.