Co wozicie z Niemiec do Polski?

22 czerwca 2015 10:13 / 3 osobom podoba się ten post
Skoro tak się tu chwalimy ,to mój tato też używa kremu Nivea i twierdzi ,że to najlepszy krem .Ma 80 lat.
22 czerwca 2015 13:07 / 4 osobom podoba się ten post
ivetta

Skoro tak się tu chwalimy ,to mój tato też używa kremu Nivea i twierdzi ,że to najlepszy krem .Ma 80 lat.

Ja też go używam i uważam podobnie jak Twój tato
22 czerwca 2015 13:37
Moj tato rowniez go uzywa A ja jeszcze nie doroslam do zadnego kremu... Nawet jak kupie to nawyku nasmarowania twarzy tym czyms brak. Stoi na polce w lazience i straszy;)
22 czerwca 2015 16:51
Ja również targam do domu nivea soft tu płace za niego 2.25 a ostatnio w naszych sklepach był coś około 18zl.
22 czerwca 2015 17:05
Ja targam Nutellę, kawę i szampony Guhl.
22 czerwca 2015 17:10 / 2 osobom podoba się ten post
Pola1122

Ja targam Nutellę, kawę i szampony Guhl.

no właśnie zaatakowałam dzisiaj Penny i Nutella zakupiona, i kawka Dallmayr- jest bardzo smaczna ,no i czekoladki ma się rozumieć. 
22 czerwca 2015 17:15 / 1 osobie podoba się ten post
ptaszek

no właśnie zaatakowałam dzisiaj Penny i Nutella zakupiona, i kawka Dallmayr- jest bardzo smaczna ,no i czekoladki ma się rozumieć. :jade:

Nutella w Hicie jeszcze tańsza 2,99
22 czerwca 2015 17:21 / 1 osobie podoba się ten post
Pola1122

Nutella w Hicie jeszcze tańsza 2,99

nie wybadałam jeszcze ,gdzie jest w Waredorfie Hit ale mam na to 6 tygodni,więc na łowy 
22 czerwca 2015 19:12 / 2 osobom podoba się ten post
moncherie

Moj tato rowniez go uzywa:-) A ja jeszcze nie doroslam do zadnego kremu... Nawet jak kupie to nawyku nasmarowania twarzy tym czyms brak. Stoi na polce w lazience i straszy;)

Tak.. Mysle tez odwaznie, iz Niemki sa tak pomarszczone od nadmiaru stosowania drogich kremow przeciwzmarszczokwych.
Obserwowalam niejedna pania niemiecka, ktora na sklepowej tasmie w Dm, Rossmanie czy Millerze kladla rozniaste kremy.
Po czym placila slony rachunek za nie. A twarz, no coz, strach bylo patrzec. I jak mniemam, nie byly to kobiety wieku slusznego.
Od czasu tych wlasnie moich obserwacji, postanowilam nie stosowac roznych glupich masci.
W mojej opinii, szkoda na nie pieniedzy wydawac, podobnie jak i na papierosy.
Ale to wylacznie moja opinia, byc moze, ze mylna, ale tak uwazam.
22 czerwca 2015 20:00 / 2 osobom podoba się ten post
Moim skromnym zdaniem kremy drogeryjne nie mają właściwie prawa zadziałać przeciwzmarszczkowo.
22 czerwca 2015 20:09 / 4 osobom podoba się ten post
wichurra

Moim skromnym zdaniem kremy drogeryjne nie mają właściwie prawa zadziałać przeciwzmarszczkowo.

przeciwzmarszczkowo działa tylko rocznik*.Prosciej, rok urodzenia.
22 czerwca 2015 20:18 / 4 osobom podoba się ten post
mleczko1

przeciwzmarszczkowo działa tylko rocznik*.Prosciej, rok urodzenia.

Męski dobry rocznik
22 czerwca 2015 20:29
wichurra

No to które polecasz ???  Bo ja się juz rozsypuję.
22 czerwca 2015 20:44 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Męski dobry rocznik:-)

Wino, dobry rocznik tez.
22 czerwca 2015 20:45 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

Tak.. Mysle tez odwaznie, iz Niemki sa tak pomarszczone od nadmiaru stosowania drogich kremow przeciwzmarszczokwych.
Obserwowalam niejedna pania niemiecka, ktora na sklepowej tasmie w Dm, Rossmanie czy Millerze kladla rozniaste kremy.
Po czym placila slony rachunek za nie. A twarz, no coz, strach bylo patrzec. I jak mniemam, nie byly to kobiety wieku slusznego.
Od czasu tych wlasnie moich obserwacji, postanowilam nie stosowac roznych glupich masci.
W mojej opinii, szkoda na nie pieniedzy wydawac, podobnie jak i na papierosy.
Ale to wylacznie moja opinia, byc moze, ze mylna, ale tak uwazam.

Ja też zwróciłam uwagę na zmarszczki u Niemek.Niby życie mają bez porównania łatwiejsze od Polek,a 50-latki wyglądają jak u nas Panie głęboko po 60-tce.To chyba genetyczne.Słowianki mają"lepsze geny".