Moja stosuje go od zawsze, moze juz z 50 lat i lepiej wygląda jak niejedna dwudziestka :)
Moja stosuje go od zawsze, moze juz z 50 lat i lepiej wygląda jak niejedna dwudziestka :)
Mojej mamie to jeszcze kilku ładnych lat do tej pięćdziesiątki brakuje ;) Niemniej odkąd pamiętam, krem Nivea zawsze stranowił postawę jej pielęgnacji :)
No dziecko jak ty jestes taka młodziutka to i ja i zapewne twoja mamusia, pewnie prawie rówiesniczki z nas, polecamy Ci brać z nas przykład :).
Moja Mamuna to jednak kilka lat starsza od Ciebie, w tym roku będzie kończyła 47 lat ;)
Piękny wiek
A i Mamusia atrakcyjna. Ojciec nie narzeka od 32 lat :D
A by spróbował... :lol2:
Ma 47 lat ,a co od 32 jest mężatką ????Czy coś źle zrozumiałam.
Moja Mamuna to jednak kilka lat starsza od Ciebie, w tym roku będzie kończyła 47 lat ;)
To masz młodziutką mamcie :)))) moja ma 62 i mam nadzieje że wszystkie geny "urodowe" po nie odziedziczyłam :))))
Moja Babcia miałaby obecnie 69 lat (odeszła wiosną zeszłego roku)
I chyba więcej mam po niej niż po mamie. Ale starzała się pięknie, więc nie mam na co narzekać :D
To tyś takie młode dziewcze :))))))) ja już taka wiekowa pamiętam jak w parkach biegały dinozaury :)))) polubiłam cię od pierwszego kliknięcia :)))
Tak tak... I słyszałam, że ciągle wisisz twa talary Mojżeszowi :D
To tutaj już też o tym wszyscy wiedzą:zawstydzony:
To tyś takie młode dziewcze :))))))) ja już taka wiekowa pamiętam jak w parkach biegały dinozaury :)))) polubiłam cię od pierwszego kliknięcia :)))