Co wozicie z Niemiec do Polski?

21 czerwca 2015 17:19 / 1 osobie podoba się ten post
Dagmara

Moja stosuje go od zawsze,  moze juz z 50 lat i lepiej wygląda jak niejedna dwudziestka :)

Mojej mamie to jeszcze kilku ładnych lat do tej pięćdziesiątki brakuje ;) Niemniej odkąd pamiętam, krem Nivea zawsze stranowił postawę jej pielęgnacji :)
21 czerwca 2015 18:08
Samboja

Mojej mamie to jeszcze kilku ładnych lat do tej pięćdziesiątki brakuje ;) Niemniej odkąd pamiętam, krem Nivea zawsze stranowił postawę jej pielęgnacji :)

No dziecko jak ty jestes taka młodziutka  to i ja i zapewne twoja mamusia, pewnie prawie rówiesniczki z nas, polecamy Ci brać z nas przykład :).

21 czerwca 2015 18:20 / 1 osobie podoba się ten post
Dagmara

No dziecko jak ty jestes taka młodziutka  to i ja i zapewne twoja mamusia, pewnie prawie rówiesniczki z nas, polecamy Ci brać z nas przykład :).

Moja Mamuna to jednak kilka lat starsza od Ciebie, w tym roku będzie kończyła 47 lat ;)
21 czerwca 2015 18:32
Samboja

Moja Mamuna to jednak kilka lat starsza od Ciebie, w tym roku będzie kończyła 47 lat ;)

Piękny wiek
21 czerwca 2015 18:39 / 1 osobie podoba się ten post
ivetta

Piękny wiek

A i Mamusia atrakcyjna. Ojciec nie narzeka od 32 lat :D
A by spróbował...
21 czerwca 2015 18:55
Samboja

A i Mamusia atrakcyjna. Ojciec nie narzeka od 32 lat :D
A by spróbował... :lol2:

Ma 47 lat ,a co od 32 jest mężatką ????Czy coś źle zrozumiałam.

21 czerwca 2015 19:05 / 2 osobom podoba się ten post
ivetta

Ma 47 lat ,a co od 32 jest mężatką ????Czy coś źle zrozumiałam.

Od 32 lat jest w związku z moim Ojcem. Zaczynali ze sobą chodzić jak Mama miała 15 lat a Tata niespełna 17. Po 6 latach się pobrali, dwa lata po ślubie dorobili się mnie a dwa lata po mnie mojego Brata :)
21 czerwca 2015 19:07
Samboja

To masz młodziutką mamcie :)))) moja ma 62 i mam nadzieje że wszystkie geny "urodowe" po nie odziedziczyłam :))))
21 czerwca 2015 19:14 / 2 osobom podoba się ten post
kasiachodziez

To masz młodziutką mamcie :)))) moja ma 62 i mam nadzieje że wszystkie geny "urodowe" po nie odziedziczyłam :))))

Moja Babcia miałaby obecnie 69 lat (odeszła wiosną zeszłego roku)
I chyba więcej mam po niej niż po mamie. Ale starzała się pięknie, więc nie mam na co narzekać :D
21 czerwca 2015 19:17 / 1 osobie podoba się ten post
Samboja

Moja Babcia miałaby obecnie 69 lat (odeszła wiosną zeszłego roku)
I chyba więcej mam po niej niż po mamie. Ale starzała się pięknie, więc nie mam na co narzekać :D

To tyś takie młode dziewcze :))))))) ja już taka wiekowa pamiętam jak w parkach biegały dinozaury :)))) polubiłam cię od pierwszego kliknięcia :)))
21 czerwca 2015 19:19 / 3 osobom podoba się ten post
kasiachodziez

To tyś takie młode dziewcze :))))))) ja już taka wiekowa pamiętam jak w parkach biegały dinozaury :)))) polubiłam cię od pierwszego kliknięcia :)))

Tak tak... I słyszałam, że ciągle wisisz twa talary Mojżeszowi :D
21 czerwca 2015 19:21 / 1 osobie podoba się ten post
Samboja

Tak tak... I słyszałam, że ciągle wisisz twa talary Mojżeszowi :D

To tutaj już też o tym wszyscy wiedzą
21 czerwca 2015 19:23 / 1 osobie podoba się ten post
kasiachodziez

To tutaj już też o tym wszyscy wiedzą:zawstydzony:

Tylko ja, więc cicho sza, nie sypniemy Cię. Chyba, że nam w końcu sypnie obu za spamowanie
21 czerwca 2015 19:26 / 2 osobom podoba się ten post
kasiachodziez

Moja mama starsza od twojej czyli ja i ty prawie jednakowe więc zakazuje mowic wiekowe. Sama dojrzała słodycz :)
21 czerwca 2015 20:03 / 2 osobom podoba się ten post
Dagmara

Moja stosuje go od zawsze,  moze juz z 50 lat i lepiej wygląda jak niejedna dwudziestka :)

Tak. Cos w tym kremie jest. Mam w rodzinie kuzynke. Teraz ma juz 80 lat, ale i tak wyglada i zawsze wygladala jakby miala o 10-15 lat mniej.