haha jak to napisałam też miałam jedno skojarzenie:wiking: Ps. trzeba było napisać :przytula:

haha jak to napisałam też miałam jedno skojarzenie:wiking: Ps. trzeba było napisać :przytula:
:dwa piwa::dwa piwa::dwa piwa: I za to Cie lubię:-)
Jak już jesteśmy w temacie Wichurka co pod oczy w DM warto kupić i przetestować?
Jak już jesteśmy w temacie Wichurka co pod oczy w DM warto kupić i przetestować?
Kiedyś miałam jakiś krem, czy serum pod oczy z Balei, ale na pewno nie warto. W ogóle kremy i sera do twarzy z Balei są do niczego.
Tu się nie zgodzę. Znalazłam dwa produkty bardzo cacy. Krem pod oczy z mocznikiem i krem matujący na dzień pod makijaż. Czyli coś można znaleźć. Reszta wypróbowanych kosmetyków faktycznie była niewypałem.
Ich chusteczki samoopalające są niezłe, mam jasno oliwową skórę a one jako jedne z niewielu nie dają efektu pomarańczy na naturalnie zielonkawej cerze.
Wiadomo, że wszystkich ich kremów nie wypróbowałam. Miałam 2-3 i się nie sprawdziły. Nie tylko, że nie spełniały obietnic, to jeszcze się jakoś kleiły i czułam je na twarzy.
A w ogóle to kremów drogeryjnych już nie używam do twarzy, więc nie mogę komuś polecać:)
Kiedyś miałam jakiś krem, czy serum pod oczy z Balei, ale na pewno nie warto. W ogóle kremy i sera do twarzy z Balei są do niczego.
Moja Mama ma bardzo wrażliwą, alergiczną skórę. Jeszcze nie doszłam co ją uczula bo nawet kosmetyki naturalne robiły jej kuku, ale jedyne co nie wywołuje ogromnego rumienia i schodzenia skóry nazajutrz to ten klasyczny, nazwyklejszy na świecie krem Nivea.
Moja Mama ma bardzo wrażliwą, alergiczną skórę. Jeszcze nie doszłam co ją uczula bo nawet kosmetyki naturalne robiły jej kuku, ale jedyne co nie wywołuje ogromnego rumienia i schodzenia skóry nazajutrz to ten klasyczny, nazwyklejszy na świecie krem Nivea.
To podobnie jak moja mama odkąd pamiętam używa tylko Nivea a twarz ma lepszą niż nie jedna 20 :)))