Co wozicie z Niemiec do Polski?

20 czerwca 2015 19:36
mleczko1

Ja dzisiaj po przed południowych zakupach jestem lżejsza o pare banknotów.Kupiłam mezowi buty, ale mam nadzieje,że ciut przyciasne daleko nie ucieknie.Będzie musiał do domu wrócic hi hi hi. Nawet takiego wybiegu sie nie spodziewa:-):-):-)

Chyba nie ma nic gorszego jak ciasne buty,to poprostu golgota,a Ty mężowi taką przyjemność chcesz zrobić oj niedobra kobieta.
20 czerwca 2015 20:43 / 2 osobom podoba się ten post
Malina

Chyba nie ma nic gorszego jak ciasne buty,to poprostu golgota,a Ty mężowi taką przyjemność chcesz zrobić oj niedobra kobieta.

Malinko w domu sie okaże.Nr buta niby taki sam a jak nie, to ma kto nosic. Wiesz, sumienie uwiera bardziej niż buty, a ludzie zyją bez grymasu na twarzy, czego przy ciasnych butach nie da się uniknąć
21 czerwca 2015 09:15 / 1 osobie podoba się ten post
Tym razem postanowiłam wydać jak najmniej kasy w De.
Zdecydowałam zrobić mamie prezent, który kosztować będzie ok.6 tysięcy zł. tylko nie pytajcie jaki, bo nie napiszę :)))
21 czerwca 2015 09:29 / 5 osobom podoba się ten post
Wożę głównie kawę Jacobs Kronung /tą w ziarnach/ bo tu dużo tańsza i jakościowo lepsza o całe niebo, proszek Persil /ten na 130 prań/, kosmetyki z DM, markowe perfumy /też o połowę tańsze niż w Polsce/, zawsze kupię jakieś ciuchy , bo kiedy coś mi "wpadnie w oko nie mogę się oprzeć, chusteczki do prania /te zapobiegające farbowaniu...rewelacja/, chusteczki do suszarki Lenora, ,żelki Haribo...i inne słodycze.
Teraz powinnam chyba powiedzieć....mam na imię Ewa i jestem zakupoholiczką...
21 czerwca 2015 09:37 / 2 osobom podoba się ten post
Ostatnio prawie wyłącznie ciuszki dla wnuków:)
21 czerwca 2015 09:40 / 2 osobom podoba się ten post
Nie wiem, co już pisałam w tym wątku. Na pewno o kosmetykach i środkach czystości - Persil, Lenory, kilka kosmetyków z DM. Wożę też obowiązkowo matiasy z Aldi. Odkryłam z oburzeniem, że w Aldi Süd ich nie ma. Zawsze kilka paczek chipsów Chio Tortillas Nachos Cheese ze mną jedzie. Poluję też na przeceny w Depot i też za każdym razem coś od nich kupię. Długo by wymieniać - co wpadnie w oko, to kupuję.
21 czerwca 2015 10:01 / 2 osobom podoba się ten post
wichurra

Nie wiem, co już pisałam w tym wątku. Na pewno o kosmetykach i środkach czystości - Persil, Lenory, kilka kosmetyków z DM. Wożę też obowiązkowo matiasy z Aldi. Odkryłam z oburzeniem, że w Aldi Süd ich nie ma. Zawsze kilka paczek chipsów Chio Tortillas Nachos Cheese ze mną jedzie. Poluję też na przeceny w Depot i też za każdym razem coś od nich kupię. Długo by wymieniać - co wpadnie w oko, to kupuję.

Wichura, serce Ty moje, obawiam się że dla Ciebie to lepiej byłoby utworzyć wątek "Czego nie kupuję w DE" 
21 czerwca 2015 10:02 / 1 osobie podoba się ten post
bieta

Tym razem postanowiłam wydać jak najmniej kasy w De.
Zdecydowałam zrobić mamie prezent, który kosztować będzie ok.6 tysięcy zł. tylko nie pytajcie jaki, bo nie napiszę :)))

Dobra, nie zapytam ale ziarenko ciekawości posiałas - hehehe.
21 czerwca 2015 10:10 / 3 osobom podoba się ten post
mleczko1

Malinko w domu sie okaże.Nr buta niby taki sam a jak nie, to ma kto nosic. Wiesz, sumienie uwiera bardziej niż buty, a ludzie zyją bez grymasu na twarzy, czego przy ciasnych butach nie da się uniknąć:-(:-(

Tak żyją, ponieważ uważają, że mają je czyste, sumienie sie znaczy.
21 czerwca 2015 10:18 / 1 osobie podoba się ten post
U mnie dzisiaj matiasy ( te prawdziwe ) z ziemniaczkami. Przyjaciel pdp podarował nam sporą porcję.
21 czerwca 2015 10:20 / 7 osobom podoba się ten post
Ja dzisiaj zawiozę SIEBIE :)Nie do konca z Niemiec ale bedę przejezdzała
21 czerwca 2015 10:38 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra

Witaj Imienniczko. Chciałam powiedzieć, że to dzięki Tobie jestem stałą klientką w DM ;) jako pilna uczennica chciałam zameldować, że już mam spory zapas kosmetyków do przetestowania Zreszta ja kosmetyko-bielizniarska zakupoholiczka ;). Jak nabiore odwagi to może kiedyś powyciągam te "cuda" i zrobie fote. Teraz testuje masełko Dove no i jak na razie jestem zadowolona.... pozdrawiam i życze udanego urlopu
21 czerwca 2015 11:11
Jak już jesteśmy w temacie Wichurka co pod oczy w DM warto kupić i przetestować?
21 czerwca 2015 11:27 / 3 osobom podoba się ten post
magmab

Jak już jesteśmy w temacie Wichurka co pod oczy w DM warto kupić i przetestować?

Chciałam Ci napisać co pod oczy :) ale powstrzymam się:)
21 czerwca 2015 11:41
mleczko1

Chciałam Ci napisać co pod oczy :) ale powstrzymam się:)

haha jak to napisałam też miałam jedno skojarzenie  Ps. trzeba było napisać