a ja poproszę o fotkę PIERDZiONKA tego śliczniusiego :)
a ja poproszę o fotkę PIERDZiONKA tego śliczniusiego :)
Teraz to i złoto białe jest - pewnie takie tez by mi się podobało.Dociekałaś, dlaczego tak sie dzieje? Można być uczulonym na srebro ?
Albo to srebro uczulone jest na Ciebie ?
Stopy srebra zawierają do 25% niklu. I to on jest powodem alergii. Czego sama doświadczyłam. Z ekskluzywnych prezentów zatem przyjmuję tylko prefumy i samochody :):):)
Nie Myszko! Zakupiłam sobie "Komfort Gross" 155x220. Gdzieś mignęła mi Dagmara, która kupuje meble w de. Muszę ją podpytać jak ona to transportuje. Mam nadzieję, że nie samochodem bo to w moim przypadku odpada. W Cuxhaven była firma "Hermes", która zajmowała się transportem gabarytów i była tańsza od DHL. Nie wiem, może DHL też transportuje cięższe paczki. Nie wie ktoś czasem ? Widziałam super krzesła obijane skórą w przecenie i tak mnie korcą, zupełnie jak ten żyrandol. Po pierwsze zapakować krzesła, a po drugie jak przewieźć? Oj przydałby się jakiś zmotoryzowany man! Oj przydał!
szkoda :modlmy sie:
"Sama kupuję sobie kwiaty, bo przeciez ktos robic to powinien".Według tej zasady rozgrzeszyłam sie z rozrzutności, jaka jest pierscionek. Mój Men rower mi kupi, komputer mi kupi, ale kwiatka ? A po co ? Pierścionka nawet zaręczynowego nie dostałam, a czekam juz 36 lat.Obrączkę mi kupił - lezy w szufladzie. Nosze inną, bo ta z szuflady za dużo złota ma.
Teraz to i złoto białe jest - pewnie takie tez by mi się podobało.Dociekałaś, dlaczego tak sie dzieje? Można być uczulonym na srebro ?
Albo to srebro uczulone jest na Ciebie ?
Tez ladny.
Chociaz ja nie moge ozdob ze srebra nosic, poza droszka.
Po kilku godzinach noszenia srebro ciemnieje.
Tak, pewnie masz racje, ze cos mnie uczula.
To samo z naturalnymi perlami. Dostalam piekny sznur rozowych, duzych perel z Majorki ze zlotym zapieciem i takim lancuszkiem.
Moja radosc nie trwala dlugo, poniewaz juz po kilkakrotnym noszeniu perly sciemnialy w miejscu zetkniecia ze skora szyi.
Blyszcza jeszcze pieknie, ale niestety ciemne plamy na delikatnej powierzchni nie dodaja im urody. Nie mozna juz przywrocic im blasku.
Leza w pudelku i powoli beda umierac. Szkoda, bo bardzo podobaja mi sie perly, ale tylko u jubilera podziwiac je moge.
No kochana ten Twój "zmotoryzowany" musiałby ciężarówka jeździć. Wtedy zapakowałabyś wszystko. A w jakim rejonie Niemiec jesteś ???