Ze też takie opiekunki są.Zgroza.
Ze też takie opiekunki są.Zgroza.
Mleczko ,są ..... Ostanio mój wiózł pijaną opiekunkę w piżamie.Nawet nie wiedziała,że ma ją na sobie.Tak sobie przekazywały pracę hihihi
A wszystkie deklaruja abstynencje.Czy to nie było przypadkiem w Sylwestra?
Nie tak dawno to było.
Ja mojej zostawiłam 7 stron A4,
rozpisałam wszystko: co o jakich godzinach, przyzwyczajenia, dziwactwa, czego nie jedzą ,
co gdzie kupujemy, / Opcie maja swoje przyzwyczajenia do określonych produktów z ookreślonych sklepów/,
jakie paliwo lejemy do autka i gdzie, itp. drobiazgi.
Dzwoniła wczoraj dopiero , tak pogadać, mówi, ze instrukcja super, zadnych problemów.
Scarlet chciałabym cie kiedyś zmienić:-)
Ja też byłoby co poczytać :):)
Z moją zmienniczka niestety nie spotkałam się, więc pracuje na swoich zasadach.Po raz pierwszy będę miała zmienniczkę i właśnie potrzebowałam porady jak przekazać stelle, czy ze wszystkimi szczegółami, z moim torem pracy czy dać zmienniczce szanse na wprowadzenie nowości tylko się zastanwiam czy zmiany nie zaburzą mojego rytmu bo wracam powrotem po urlopie do mojej Damy.
Michasia nie ma wyprobowanego sposobu czy metody przekazywania zmiany sama czytasz wpisy to wiesz.Nie bierz przykladu, rob tak jak uwazasz,że bedzie najlepiej.
Usiądzcie obie i porozmawiajcie nie nastawiaj sie,że zmieni Cie zła opiekunka.Myślę ze sprawy dotyczące stanu zdrowia pdp powinno sie przekazac dokladnie.Utarło sie już,że tylko te sa dobre, ktore sa na forum a te przyjezdzające to be. Wszystkie jesteśmy takie same mamy tez gorsze dni.Rozsądna dziewczyna z Ciebie zrobisz napewno własciwie.Trzymaj się.
Czekam na zmienniczkę-trzecia z kolei.
Pierwsza nie mogła przyjechać z powodów rodzinnych,druga odmówiła bez podania przyczyn(siedze przez nia do jutra!),dzisiaj ma być wieczorem trzecia.
Musze przeniesc sie na noc do wyboru:salon babci
salon córki
przyczepa kempingowa
Jak potraktowalibyscie jutrzejszy dzień?Moj bus bedzie ok 18-19.
Ja zamierzam zostawić zmienniczce pole do popisu i zrobic sobie wolne-w końcu od jutra dostanie pieniazki:)
Czekam na zmienniczkę-trzecia z kolei.
Pierwsza nie mogła przyjechać z powodów rodzinnych,druga odmówiła bez podania przyczyn(siedze przez nia do jutra!),dzisiaj ma być wieczorem trzecia.
Musze przeniesc sie na noc do wyboru:salon babci
salon córki
przyczepa kempingowa
Jak potraktowalibyscie jutrzejszy dzień?Moj bus bedzie ok 18-19.
Ja zamierzam zostawić zmienniczce pole do popisu i zrobic sobie wolne-w końcu od jutra dostanie pieniazki:)