Promedica24 Zobacz profil firmy

Zarobki
5 / 5
Warunki umowy
5 / 5
Jakośc obsługi
5 / 5
Dopasowanie oferty
5 / 5
Liczba oddziałów
5 / 5
18 stycznia 2015 13:41
sorry to juz niewiem czy masz podana kwote cz nie jak niechcesz nie  m ow zrozumien tylko chce miec jasna sytuacje
18 stycznia 2015 14:49
krystyna12

sorry to juz niewiem czy masz podana kwote cz nie jak niechcesz nie  m ow zrozumien tylko chce miec jasna sytuacje

Ja ma podana kwote ( nie pisze jaka , nie chce tu wprowadzac zamieszania ). Moja kwota jest duzo mniejsza tygodniowo niz podana przez ciebie. 

18 stycznia 2015 21:09
zachowaj w tajemnicy ale im wiecej ludzi poruszy ten temat to moze firma zrientuje sie ze opiekunki nie pozwola sie wiecej nabijac w butelke i zaczna masowo odchodzic jestprzeciez tyle inych firm juz od jakiegos czasu firma stracila duzo opiekunek mam znajoma ktora oprocz tego jak sie mowi po niemiecku dzien dobry zostala zatrudniona do pracy ale nie wyszlo to na dobre rodzina odeslala ja do domu swiadczy to otym ze sa na krawedzi i jak moga to oszukuja opiekunki jedno co musze przyznac to zawsze wynagrodzenie jest na czas
18 stycznia 2015 22:47
krystyna12

zachowaj w tajemnicy ale im wiecej ludzi poruszy ten temat to moze firma zrientuje sie ze opiekunki nie pozwola sie wiecej nabijac w butelke i zaczna masowo odchodzic jestprzeciez tyle inych firm juz od jakiegos czasu firma stracila duzo opiekunek mam znajoma ktora oprocz tego jak sie mowi po niemiecku dzien dobry zostala zatrudniona do pracy ale nie wyszlo to na dobre rodzina odeslala ja do domu swiadczy to otym ze sa na krawedzi i jak moga to oszukuja opiekunki jedno co musze przyznac to zawsze wynagrodzenie jest na czas

Jak pewnie zauwazylas jak na razie tylko my poruszylysmy ten temat. Jak pisalam bardzo zaskoczyla mnie kwota i tyle. Pomyslalam , ze to bardzo duzo pieniedzy a i warunki zakwaterowania  bywaja bardzo rozne. To czy firma nabija w butelke , czy nie pozostawiam do osadu kazdej z nas . Naturalnie lepiej byc pracownikiem niz zleceniobiorca, ale kazda z nas robi to co w danym momencie wydaje  sie najlepsze. Opiekunki odchodza- jasne , kazdy pojdzie tam gdzie bedzie mial lepiej. Naprawde uwazasz , ze poruszanie tego na forum cos zmieni? Przeciez to jest na zasadzie "jedna pani drugiej pani". Ja umowy nowe podpisalam, ale dopiero z wyplata styczniowa przekonam sie jak to " na zywca wyglada". Poniewaz jestem zadowolona ze stawki a i praca jak dotychczas uklada sie pomyslnie dla obu stron ( zeby nie zapeszyc) zycze sobie , zeby gorzej nie bylo. Nie chodzi o wychwalanie firmy , ale w sytuacji w jakiej jestem podjeta przeze mnie decyja jest dla mnie optymalna. Pozdrawiam serdecznie. 
19 stycznia 2015 18:56 / 2 osobom podoba się ten post
barbara59020

promedica jest ok płacą mało ale płacą na czas i ma się pewność że pieniążki są na kącie a są firmy które nie zapłacą powiedzą że niemiecka rodzina nie zapłaciła i nie ma pieniązków

Ciekawe jak to jest mieć pieniądze w kącie.
Ja tam mam konto w banku.
19 stycznia 2015 19:14 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

Ciekawe jak to jest mieć pieniądze w kącie.
Ja tam mam konto w banku.

No i wbilas szpilke. Musialo Ci ulzyc. Gratuluje Amelko!!!

19 stycznia 2015 20:02
janka70

No i wbilas szpilke. Musialo Ci ulzyc. Gratuluje Amelko!!!

Poza tym jestes Professional Care czy Promedica. Ach bez znaczeniea i tak wylapujesz tylko bledy . Korektorka?
19 stycznia 2015 20:06
janka70

Poza tym jestes Professional Care czy Promedica. Ach bez znaczeniea i tak wylapujesz tylko bledy . Korektorka?

Nie. Jestem Kolektorka.
Pracuję w kolekturze LOTTO. 

19 stycznia 2015 20:21 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

Nie. Jestem Kolektorka.
Pracuję w kolekturze LOTTO. 

Ok, serdecznie sie usmialam . A jak juz tam pracujesz to zycze malo pracy a szesciocyfrowych wygranych!
23 stycznia 2015 15:49
Pracowalam pare lat temu w Promedice. Zawsze
Mialam Druk_A1. Nie wiem jak jest teraz.
06 lutego 2015 16:56 / 1 osobie podoba się ten post
Cześć.
Pracuję z Promedicą już prawie siedem lat.
Nigdy nie miałam większych problemów jeśli chodzi o współpracę z tą firmą.
Czasem zdarza się,że Pani przy telefonie właśnie spadła z choinki,ponieważ nie bardzo wie czego się od niej w danej chwili oczekuje,ale taki problem to nie problem
Pewnie,że zdarza mi się przeklinać i narzekać,ale w gruncie rzeczy jest okej.
22 lutego 2015 15:54 / 1 osobie podoba się ten post
Znajoma teraz szuka pracy, zgłosiła się do Promedica, przeszła rozmowy kwalifikacyjne, a teraz firma chce się z nią widzieć osobiście. Wiecie po co? Też miałyście takie spotkania?
22 lutego 2015 16:15
Wichurra, owszem mialam:) Podczas spotkania mialam tez telefonicznie kolejna rozmowe testujaca moj jezyk. Potem szybka wizyta u fotografa wspolpracujacego z Promedica(fotki na ich koszt), omowienie umowy. Ja wtedy podpisalam tez umowe. Oferte mialam przedstawiona pozniej, bo zalezalo mi na wyjezdzie za miesiac.
22 lutego 2015 16:18
To trzeba podpisać umowę, nie mając jeszcze oferty tak? Bo takie mnie słuchy doszły i Ty zdajesz się to potwierdzać.
A co, jeżeli oferta się nie spodoba? Jest możliwość odrzucenia jej?
22 lutego 2015 17:16
wichurra

Znajoma teraz szuka pracy, zgłosiła się do Promedica, przeszła rozmowy kwalifikacyjne, a teraz firma chce się z nią widzieć osobiście. Wiecie po co? Też miałyście takie spotkania?

Niestety tak jest ja też jak się do nich zgłaszałam kilka lat temu musiałam jechać osobiście na spotkanie.Spytałam dlaczego,to powiedziała że chcą na żywo sprawdzić język bo przez telefon bo nie do końca są pewni z kim rozmawiają,zdarzają się czasami oszustwa.