sorry to juz niewiem czy masz podana kwote cz nie jak niechcesz nie m ow zrozumien tylko chce miec jasna sytuacje
sorry to juz niewiem czy masz podana kwote cz nie jak niechcesz nie m ow zrozumien tylko chce miec jasna sytuacje
zachowaj w tajemnicy ale im wiecej ludzi poruszy ten temat to moze firma zrientuje sie ze opiekunki nie pozwola sie wiecej nabijac w butelke i zaczna masowo odchodzic jestprzeciez tyle inych firm juz od jakiegos czasu firma stracila duzo opiekunek mam znajoma ktora oprocz tego jak sie mowi po niemiecku dzien dobry zostala zatrudniona do pracy ale nie wyszlo to na dobre rodzina odeslala ja do domu swiadczy to otym ze sa na krawedzi i jak moga to oszukuja opiekunki jedno co musze przyznac to zawsze wynagrodzenie jest na czas
promedica jest ok płacą mało ale płacą na czas i ma się pewność że pieniążki są na kącie a są firmy które nie zapłacą powiedzą że niemiecka rodzina nie zapłaciła i nie ma pieniązków
Ciekawe jak to jest mieć pieniądze w kącie.
Ja tam mam konto w banku.
No i wbilas szpilke. Musialo Ci ulzyc. Gratuluje Amelko!!!
Poza tym jestes Professional Care czy Promedica. Ach bez znaczeniea i tak wylapujesz tylko bledy . Korektorka?
Nie. Jestem Kolektorka.
Pracuję w kolekturze LOTTO.
Znajoma teraz szuka pracy, zgłosiła się do Promedica, przeszła rozmowy kwalifikacyjne, a teraz firma chce się z nią widzieć osobiście. Wiecie po co? Też miałyście takie spotkania?