Promedica24 Zobacz profil firmy

Zarobki
5 / 5
Warunki umowy
5 / 5
Jakośc obsługi
5 / 5
Dopasowanie oferty
5 / 5
Liczba oddziałów
5 / 5
13 lipca 2014 18:36
jula

Sa wyplacalni wyplaty na czas jak w umowie masz napisane

tak to prawda zawsze do 15 go każdego miesiąca
14 lipca 2014 14:17
Byłam u nich niedawno na spotkaniu i oni proponuja za pierwszy wyjazd 700 euro. Pilnie szukam pracy ale 700 euro? Dodam ze mam doswiadczenie i jezyk komunikatywny. Byłam w innej i na start zaproponowali 200 euro wiecej. Jedyny problem ze ta druga agencja na drugim koncu Polski wiec bardziej by mi pasowala Promedica, bo ma biuro blizej. Moze zarobki zaleza od regionu? No u mnie jest spore bezrobocie.
21 lipca 2014 17:50
czy ktoś był na rozmowie z Promedice24????
ile proponują ze słabą znajomością języka?????
26 lipca 2014 22:32
Jestem na pierwszym wyjezdzie z ta firma,jezyk ocenili mi na trójkę i zarobki powyzej 1000 euro,ja jestem zadowolona.
04 sierpnia 2014 13:31
Witajcie:) Proszę o pomoc. Czy ktoś orientuje się co konkretnie zapisać w miesięcznym oświadczeniu o przebiegu świadczonych usług w Polsce dla Promedica? To załącznik nr 2 do umowy. Właśnie kończę z nimi współpracę. Uważam, że spokojnie na rynku można znaleźć firmę która pobiera dużo niższą prowizję od należnego nam wynagrodzenia za ciężką pracę.
25 sierpnia 2014 12:31
witam ja dopiero chcę podpisać umowę z Promedicą24? Czy ta firma jest legalna?
11 września 2014 19:48
Wiecie co? Firma jest dość godna polecenia. Pracowałam już u nich i co mi się podoba to obsługa. Bardzo mili konsultanci, pomagaja we wszytskim, w nawet jakiś błahych sprawach. Może i niektórzy mają niskie stawki, no ale to ten język i doświadczenie trzeba mieć. Mimo wielu usłyszanych negatywnych opinii ja mogę polecić. Teraz pracuje gdzieś indziej, bo dostałam więcej i przyzwyczaiłam się do jednej konsultantki która też właśnie mi we wszystkim pomaga. Mam dobrą pensję i premie. Niedługo znowu wyjeżdżam, bo teraz jestem na przerwie. Dzwoniłam też do kilku agencji aby sprawdzić czy dostanę więcej, ale może i maja trochę większe stawki, ale szkoda mi tracić tego co mam już w tej swojej!
16 września 2014 16:37

W zadziwiająco wielu firmach, których podobno nie lubisz, próbowałaś podjąć pracę. Moderator

29 września 2014 19:51 / 1 osobie podoba się ten post
Ksysia

Wypłatę w euro mają nowi pracownicy, którzy podpisują umowę-zlecenie.Dłużej pracujące na czas nieokreślony to mają w złotówkach.

To jakieś nieporozumienie bo wypłatę ma się w złotówskach bądz też w euro - zależnie na co się zdecydujesz... Tylko tyle że wypłata w euro jest nieco pozniej ze względu nanoperację bankową...
09 października 2014 14:21
A czy ta firma płaci teraz na czas? Bo wyjeżdżałam z nimi na początku, to po pół roku mieli problemy z terminami... potem zmieniłam na inną agencje, która w tym roku daje w kosc z nieterminowoscia...
17 października 2014 08:52
Orientuje się ktoś w jaki sposób naliczają wynagrodzenie jeśli jest się na L4?
Mam zwolnienie od 15 września, wcześniej wykonywałam usługi promocyjne w polsce- i coś bardzo mało wynagrodzenia mi wpłynęło za ten wrzesień...
A może od razu do firmy dzwonić?
Bo wydaje mi się, że to co dostałam to za te usługi w kraju a za czas na L4 jeszcze nic nie wpłynęło..
18 października 2014 15:31 / 1 osobie podoba się ten post
Pracowałam z Promedicą 24,to był jeden wyjazd listopad grudzień 2012 rok.No cóż zarobki żenująco niskie 680 euro za miesiąc,pieniądze wpłynęły w terminie,panie kordynatorki dośc miłe i pomocne,ale nie zatrzymałam sie tam dłużej ze względu na bardzo niskie zarobki.
21 października 2014 23:48
Nie napisałam, że pol roku mi zalegali z kasa TYLKO, ze po pol roku mojej pracy u nich zaczei miec problemy i wtedy zmienilam. To bylo w 2007.
24 października 2014 22:04 / 2 osobom podoba się ten post
A co powiecie o dojazdach busikami? Mnie wkurza fakt że dojazd nie jest możliwy do mojego miejsca zamieszkania. Busik to busik, koncepcja była taka że z adresu pod adres a tu się okazuje że mam wysiąść na jakimś cpn-ie, a co dalej? Powinni chociaż do pks-ów dowozić ale po co, przecież my sobie poradzimy dotrzeć dalej z ciężką walizą po kilkunastu godzinach jazdy, ja z Bydg muszę jechać jeszcze 50km do siebie, autobus do następnego miasteczka jeździ co godzinę ale dalej do mojej wsi mam 2 połączenia na dzień. Teoretycznie jestem ok 10 w Bydg a o 16 w domu który jest oddalony o 50 km bo busik nie dowiezie do końca.  Ciekawe czy firma zwróciłaby mi koszt za taxi, bo niestety nie mam nikogo kto mógłby mnie odebrać. Nie podoba mi się taka organizacja dojazdów!!!
26 października 2014 18:51
Witam . Rowniez mialam problem z dojazdem do miejsca zamieszkania, jednak po monitach trafilam pod adres domowy. U mnie rowniez zabraklo 50 km uznalam wiec, ze skoro mozna mnie dowiesc tak daleko to 50 km roznicy logistyce nie powinno zrobic. Mysle , ze nie nalezy na wszystko sie godzic , szczegolnie , ze nie oczekuje sie zbyt wiele. Pozdrawiam