Witaj dalia66 to jest Sygn.akt VP 193/12 wyrok z dnia 23 kwietnia 2013.W piatek byłam w Poznaniu bo bylam jeszcze przesluchiwana w Sadzie Apelacyjnym no i Apelacyjny odrzucil odwolanie PM24 w calosci , wyrok jest prawomocny no i teraz tylko czekam na pieniadze.Nie wiem czy jeszcze bedziesz mogla podac PM24 do Sadu dlatego ze Promedica 24 Poznan Europe Sp.z o.o.sp.komandytowa juz nie istnieje zostala zlikwidowana,wydaje mi sie ze wazne jest kiedy bylas zatrudniona i czy w PM24 pelna nazwa jak napisalam czy moze w jakims oddziale tej firmy.Satysfakcja dla mnie jest tym bardziej ogromna ze PM24 bedzie musiala zaplacic za czas mojej pracy u nich moje skladki emerytalno-rentowe w pelnej wysokosci.Szkoda ze tak pozno sie zdecydowalas, ja pisalam na forum od poczatku podania PM24 do Sadu, moja kolezanka ktora pracowala u nich 3 lata stracila okolo 100 tys zl za godziny nadliczbowe bo nie znalazla czasu aby adwokatowi zostawic pelnomocnictwa no a dzisiaj moze sobie tylko pluc w brode.Pozdrawiam