Promedica24 Zobacz profil firmy

Zarobki
5 / 5
Warunki umowy
5 / 5
Jakośc obsługi
5 / 5
Dopasowanie oferty
5 / 5
Liczba oddziałów
5 / 5
22 sierpnia 2013 21:56
Dziewczyny wiem, że Promedica płaci regularnie 14, ale jeśli 14 wypada w sobotę lub niedzielę to pieniądze są w piątek czy dopiero w poniedziałek?
22 sierpnia 2013 23:01
I jeszcze jedno pytanie, jak to jest u was z wolnym w Promedice? Ja nie mam prawie w ogóle. Wychodzę raz w tygodniu około godziny. Teraz pojadę tam drugi raz i nie wiem czy powinnam walczyć o więcej czy wolne mi się nie należy.
24 sierpnia 2013 12:37 / 1 osobie podoba się ten post
Andrea, zależy też od tego czy ma w euro wypłatę czy w złotówkach :) Pamiętasz, że w euro dopiero w poniedziałek lub wtorek, jeśli 14 wypadał w sobotę lub w niedzielę :)

Co do czasu wolnego, Majka to walcz o swoje, jeśli Twoje prośby nie dają rady, zadzwoń do firmy, niech oni Ci pomogą.
25 sierpnia 2013 14:11
Ja mam w złotówkach, dzięki. A co do wolnego to spróbuję coś więcej wywalczyć, a jak się nie uda to następnym razem zmienię rodzinę.
13 września 2013 14:42
witam dziewczyny...dostalyscie juz moze dzis kaske na konto w euro??
17 września 2013 12:33
Witam dziewczyny z pm byla ktoras na pikniku w POZNANIU ?
19 września 2013 11:35
Muszę to napisać koniecznie.W ub roku w grudniu , powtarzam w grudniu wysłałam do PROMEDIKI zapytanie o pracę. I dopiero dzisiaj odebrali tą wiadomość i obiecali ,że zadzwonią. Jak tak załatwiają pracę ,jak odbierają pocztę to z góry dziękuję :)
20 września 2013 09:28
ania0806

Muszę to napisać koniecznie.W ub roku w grudniu , powtarzam w grudniu wysłałam do PROMEDIKI zapytanie o pracę. I dopiero dzisiaj odebrali tą wiadomość i obiecali ,że zadzwonią. Jak tak załatwiają pracę ,jak odbierają pocztę to z góry dziękuję :)

Bardzo dziwne bo ponoc tak im ludzi brakuje jezdzom po polsce i promuja sie wszystkie urzedy pracy oferty dla nich albo chca aby dla nich za darmo pracowac albo nie pojmuje tego :A musze dopisac ze 4lata temu latwiej bylo cos u nich zalatwic jak bylo mniej w biurach teraz straszny balagan sama to przezylam na sobie !

30 września 2013 10:47 / 1 osobie podoba się ten post
Pracowalam w Promedica24 prawie 2 lata.Rok na umowe o prace,zwolnili mnie 1 dzien przed uplywem roku.Dostalam przyjecie na umowe zlecenie.Jak poszlam sie zarejestrowac do UP.bo sie zwolnilam,po prawie 2 latach pracy u nich wyszlo mi calego okresu zatrudnienie 4 miesiace i kilkanascie.Z tego tez powodu nie nalezal mi sie zaden zasilek dla bezrobotnych,nie liczy sie ani do renty,ani do emerytury,bo zatrudniaja na umowe zlecenie na 1/8 etatu i od tego odprowadzaja skladki wszystkie,czyli grosze.Po prostu zatrudniaja tylko na 1 godz.dziennie w Polsce,a potem wysylaja za granice,ale jako podroz sluzbowa.Na konto wplywaja pieniadze juz nie jako wynagrodzenie,a jako zaliczka na podroz sluzbowa.
Poczytajcie swoje umowy ale z dokladnoscia.
11 października 2013 20:35
Słyszałam, że Promedica rząda podpisania umowy na pół roku nie zależnie od tego czy się w tym czasie pracuje czy nie i że nie można współpracować z innymi firmami w czasie kiedy jest się w domu, a nie wiadomo przecież, czy znajdą mi satysfakcjonujące zlecenie. Sądzę, że to nie w porządku i jakoś tak odbieram to jako ograniczenie wolności osobistej... Nie wiem czy na pewno tak jest, dlatego proszę o naświetlenie tej kwestii jak tak naprawdę to wygląda?
26 października 2013 23:40
DO Siwa564 z lubuskiego.Siwa  ja też pracowałam w Pomedica24,czy możesz mi podać sygnaturę tego Twojego wyroku Sądu ejonowego,widziału pracy i ub.społ.w Poznaniu wraz z datą orzeczenia wyroku,to chyba nie tajemnica,bo postępowania sądu pracy są jawne.Też jestem zainteresowana podaniem sprawy do sądu za godziny nadliczbowe.SERDECZNIE dziękuję i pozdrawiam dalia66.CENIĘ TAKIE OPIEKUNKI,które walczą o swoje prawa,czakam na odpowiedż.
27 października 2013 06:00
Witaj dalia66 to jest Sygn.akt VP 193/12 wyrok z dnia 23 kwietnia 2013.W piatek byłam w Poznaniu bo bylam jeszcze przesluchiwana w Sadzie Apelacyjnym no i Apelacyjny odrzucil odwolanie PM24 w calosci , wyrok jest prawomocny no i teraz tylko czekam na pieniadze.Nie wiem czy jeszcze bedziesz mogla podac PM24 do Sadu dlatego ze Promedica 24 Poznan Europe Sp.z o.o.sp.komandytowa juz nie istnieje zostala zlikwidowana,wydaje mi sie ze wazne jest kiedy bylas zatrudniona i czy w PM24 pelna nazwa jak napisalam czy moze w jakims oddziale tej firmy.Satysfakcja dla mnie jest tym bardziej ogromna ze PM24 bedzie musiala zaplacic za czas mojej pracy u nich moje skladki emerytalno-rentowe w pelnej wysokosci.Szkoda ze tak pozno sie zdecydowalas, ja pisalam na forum od poczatku podania PM24 do Sadu, moja kolezanka ktora pracowala u nich 3 lata stracila okolo 100 tys zl za godziny nadliczbowe bo nie znalazla czasu aby adwokatowi zostawic pelnomocnictwa no a dzisiaj moze sobie tylko pluc w brode.Pozdrawiam
29 października 2013 00:48
czy PM24 robi jakieś trudności jeśli muszę wcześniej wrócić do domu niż to było pierwotnie planowane?
29 października 2013 14:18
Nie chyba nie robi ,żadnych trodnosci w koncu zawsze cos sie przydazyc moze.Witam koleżanki z promedica24 czy sa jakies panie w Virsen ja jestem w Virsen dulken chetnie bym sie spodkała i porozmawiała po polsku pozdrawiam.
29 października 2013 16:53
izydorka

czy PM24 robi jakieś trudności jeśli muszę wcześniej wrócić do domu niż to było pierwotnie planowane?

Nie robi trudności tylko trzeba zgłosić 2 tygodnie wcześniej ,jeżeli to jest planowany zjazd ,bo zdarzają się też przypadki losowe ,wtedy szybko załatwiają zmianę.