nianta..jeżdzę z tej samej firmy co Ty..i jestem ZASKOCZONA...że dostałaś tak mało.Ja na początek dostałam ponad tysiąc( trzeba walczyć o swoje) Jeśli o mnie chodzi,złego słowa o firmie nie mogę powiedzieć..
nianta..jeżdzę z tej samej firmy co Ty..i jestem ZASKOCZONA...że dostałaś tak mało.Ja na początek dostałam ponad tysiąc( trzeba walczyć o swoje) Jeśli o mnie chodzi,złego słowa o firmie nie mogę powiedzieć..
A może ja coś namieszałam, może nie mam komunikatywnego języka... Nie wiem... ;(
smutno mi strasznie;(
A może ja coś namieszałam, może nie mam komunikatywnego języka... Nie wiem... ;(
smutno mi strasznie;(
nie smutaj dopracuj do konca a w miedzyczasie powysylaj papiery do innych firm i zobaczysz co oni Ci powiedza na ten temat i jesli dostaniesz duzo wiecej pieniazkow bedziesz wiedziala dlaczego tak ....powodzenia
Właśnie dostałam info, że mam zjeżdzać do domu na początku marca ;( nie wiem czy to bardziej decyzja rodziny czy agencji i chyba nie chce wiedzieć;(
Martwisz się ???
smutno mi strasznie;(
Właśnie dostałam info, że mam zjeżdzać do domu na początku marca ;( nie wiem czy to bardziej decyzja rodziny czy agencji i chyba nie chce wiedzieć;(
No pewnie, bo znowu mi nie wyszło, ostatnio nie wytrzymałam, a teraz zostałam postawiona przed faktem dokonanym. Potrzebuję kasy, wszystko mi się pieprzy i mam wrażenie że ze mną jest coś nie tak, skoro mi nie wychodzi, na prawdę teraz mam takiego doła,że szok...;(
Nianta nie dołuj się, bo to Cię nigdzie nie zaprowadz. Siądź na tyłku i powiedz sobie, że będzie jeszcze lepiej. Zjedziesz do domu, przeanalizujesz sobie wszystko, sprostujesz błędy ( jak je zauważyłaś ) nie zrażaj sie tak łatowo. Zadzwoń do agencji i zapytaj co jest powodem zjazdu i czy mają dla Ciebie inne miejsce. Tyle to możesz dla siebie zrobić ;-)))
Powiedzieli mi że doszły ich słuchy, iż jestem przemęczona i chcę zjechać, powiedziałam że chcę tu zostać i nie jestem przemęczona, czasem jestem zmęczona ale dziś np. Odespałam i jest ok... I pani mi powiedziała, że dwa dni temu dostała i to, że na nasze miejsca ma przyjechać nowa z lepszym językiem-choć jak dla mnie moja zmienniczka mówi świetnie, z każdym się dogada...
moze dlatego Was odsylaja do domu ze poprostu rodzina stwierdzila ze 1 osoba wystarczy co koszty obniza ?