Ile za pierwszy wyjazd do pracy?

02 marca 2014 14:41
U mnie w sumie z podstawy i diety wychodzi kwota "x" :)
02 marca 2014 14:43
nianta

U mnie w sumie z podstawy i diety wychodzi kwota "x" :)

Aha teraz rozumiem , bo ja nijak  nie mogłam dojśc z tym do ładu .
02 marca 2014 14:44
Athenka

Nie, nie Szefie . Chcialam tylko pokierowac Niante do ktorego Topicu ma isc ,  bo ona troche zagiubiona nie wie co robic  :II 

Myślę, że jest osobą inteligentną i sama sobie odnajdzie dział i wszystkie inne tematy z opiniami o firmach. Moderator

Dziękuję za wiarę w moją osobę ;)     ( ale bez przesady z tą inteligencją:D )
02 marca 2014 14:49
a jezeli ja w formularzu napisalm ze bym chciala zarabiac 1100euro to co z tej kwoty biora na wyzywienie?
02 marca 2014 14:51
Nenciii

a jezeli ja w formularzu napisalm ze bym chciala zarabiac 1100euro to co z tej kwoty biora na wyzywienie?

nie biorą nażadne wyżywienie , yzywienie i spanie zapewnia opiekunce rodzina PDP.
02 marca 2014 14:53
no tak wlasnie myslalam ;)
02 marca 2014 15:20
a te podstawe to dostajecie co miesiac ??? Nawet w miesiacach nie pracujacych????
02 marca 2014 15:31 / 1 osobie podoba się ten post
Athenka

a te podstawe to dostajecie co miesiac ??? Nawet w miesiacach nie pracujacych????

nie... Tylko w czasie kiedy jesteśmy w Niemczech...
02 marca 2014 15:37
Będąc na urlopie, płacą postojowe małe bo małe, ale zawsze coś ;) przynajmniej u mnie :)
03 marca 2014 10:56
nianta

Będąc na urlopie, płacą postojowe małe bo małe, ale zawsze coś ;) przynajmniej u mnie :)

możesz coś bardziej rozwinąć? Co to za agencja?
03 marca 2014 13:39
MałaAG

Pisałam już wcześniej, więc proszę poszukaj w tym temacie, na początkowych stronach;) a co chcesz wiedzieć konkretnie ?
03 marca 2014 13:44
MałaAG

Aterima

a postojowe uwazam za swietny pomysl !!!!!!
03 marca 2014 13:46 / 1 osobie podoba się ten post
Czytam o wynagrodzeniach w firmach i włos się jeży na głowie nikt tak Polaka nie okradnie jak inny Polak.
Ja gdy zaczynałam pracować w obecnej firmie,na dzień dobry dostałam 40euro dniówki,dzisiaj po prawie 4latach mam 45.Teraz czekam do okresu wakacyjnego,kiedy większość opiekunek jedzie do domu żeby spędzić z dziećmi wakacje i będę znowu "marudziła" szefowej o małej podwyżce,jak będzie mnie chciała wysłać do pracy.Musicie walczyć o swoje pieniądze,firmy bardzo lubią ciche i grzeczne opiekunki ale szanują te które potrafią się postawić.
03 marca 2014 13:54
nianta

Pisałam już wcześniej, więc proszę poszukaj w tym temacie, na początkowych stronach;) a co chcesz wiedzieć konkretnie ?

ile tego postojowego miesiecznie? :)
03 marca 2014 13:55 / 2 osobom podoba się ten post
Athenka

ile tego postojowego miesiecznie? :)

Malutko, ale ważne , że jest w tym czasie ubezpiecznie i firma się Tobą interesuje :)