niewiem z jakiej firmy pewnie gdzies przeoczylam,co z tego ze opinia dobra ale za takie pieniądze??/
niewiem z jakiej firmy pewnie gdzies przeoczylam,co z tego ze opinia dobra ale za takie pieniądze??/
Aterima... Pani powiedziała, że kwota taka a nie inna, ze względu na brak doświadczenia...
to dla mnie jest po prostu smieszna kwota,a o tej firmie juz naczytalam sie i niebyłabym taka pewna czy aż takie dobre opinie są ale niewazne ja tylko stwierdziłam od siebie ze ja bym nigdy za taka kwote nie wyruszyła z domu,ja pierwszy swój wyjazd miałam bez doswiadczenia33eu
Aterima... Pani powiedziała, że kwota taka a nie inna, ze względu na brak doświadczenia...
No czytając to forum, mam już takie 'kiełbie we łbie' że już nic nie wiem, gdzie najlepiej itd.
Jak to mówia wszedzie dobrze gdzie nas niema :)) Wynika z tego ze ta firma płaci chyba najmniej początkującym. Poniżej 20? Straszne!
83centy za godzinę.....jesli patrzeć na prace 24godzinną....ręce opadają na takie żerowanie na mlodych niedoświadczonych,dziewczynach.....Mam nadzieję,że nastepny wyjazd Nianty będzie na lepszych warunkach-czegoś sie juz na bank nauczyła:)
No czytając to forum, mam już takie 'kiełbie we łbie' że już nic nie wiem, gdzie najlepiej itd.
Uchyl jeszcze jak możesz rąbka tajemnicy czy twoja "doświadczona" zmienniczka jest z tej samej firmy i też za taka stawkę?Bo jeslin tak to przykro mi ,ale nie wierzę w te 12 lat i język lepszy niż Kali......
Uchyl jeszcze jak możesz rąbka tajemnicy czy twoja "doświadczona" zmienniczka jest z tej samej firmy i też za taka stawkę?Bo jeslin tak to przykro mi ,ale nie wierzę w te 12 lat i język lepszy niż Kali......
Bo tak jest, mam ~ 20 € nie chcę dokładnie pisać, bo mi teraz wstyd ;)
No właśnie, siedzę w jednym miejscu 2 lata, agencja nie robi dla mnie nic, bo sama się dogaduję w problemowych sprawach, kasują klienta bez żadnego wysiłku, a ja z tego bycia dobrym pracownikiem nie mam nic.