16 stycznia 2014 22:23 / 2 osobom podoba się ten post
BEANie jestem bajkopisarka i nie zalezy mi na tym ile osob na forum wierzy w to co napisalam.mam to w nosie. Pisalam juz,ze pewnikiem zalerzy to od rejonu,szczescia itp. Nie naleze do osob,ktore sciemniaja,pracowalal za 1000euro i wcale tego nie ukrywalam.nie znasz mnie wiec nie masz prawa mnie oceniac ani insynuowac,ze pisze bajki.a takich pan co zyja na cudzy koszt jest wiele. Pierwsza zasada jak pracujesz za granica nie pozyczaj kasy i nie czestuj papierosomi.pozdrawiam.
Mój komentarz jest tylko do ostatniego zdania.A własnie,że tak wcale nie musi byc -nas tu cała banda-14Polek.I pozyczamy sobie kase jak trzeba i fajkami sie częstujemy i jeszcze sie nie zdarzyło,żeby któras zapomniała oddać....Nie miałby po co sie pokazywać tu z powrotem:)No ,ale to tez jest troszke inaczej bo znamy sie juz ,chociaz jak ja tu 1x przyjechałam to kolezanka mi bez mrugniecia okiem pozyczyła kasę i ja sama potem tez innej ,której tez jeszcze nie znalysmy.Moze to zależy raczej od tego czy trafisz na uczciwa osobę.Z drugiej strony była tu poprzednio pani ,która odjeżdżając wysprzatała bieliźniarke PDP z 2 nowiutkich kompletów poscieli,nie jakies super hiper,zwykła posciel z Aldi. ,zakupionych przez córkę,jeszcze zapakowanych!-sprawa sie wydała dopiero jak stała opiekunka zmieniała pościel ,po tygodniu....zniknęło jeszcze kilka rzeczy równie"cennych"....Wszędzie są ludzie i parapety........