dziewczyny szukam stelli po wygasnieciu seniora ,pozdrawiam
dziewczyny szukam stelli po wygasnieciu seniora ,pozdrawiam
Dobre!
tak dziekuje,zly humorek tez czasami trudno odgonic przepraszam
Hej wszystkim mowimy o traktowaniu NAS. Ja byłam na czarno można tak powiedziec 2 tyg temu przyjechałam i akurat w TYM dniu babcie zabrało pogotowie zle sie czuła infekcja i nogi puchły gdzie zbierala sie woda Synowa ktora mieszka w tym dmu tez powiedzila abym została ale nie ma pracy bo nie mam Babci,
OK wszystkie dziweczyny maja płacone normalnie bo to nie nasza wina.Siedziałam tydzien ona bala sie ze ja pojade wec mnie czaarowąl ze wyjdzie ze wyjdzie I wypominanie wszystkiego Przebrała sie miara Wczoraj minelo 2 tyg zadzwoniłam wczesnie po busa i Normalnie wyszłam i pojechałam do odmu z rozmowy wynikało gdzie podsłuchałam ze nie jest dobrze i babci polezy jeszcze z 3 tyg jak nie lepiej
To co NIemka myslała z e Polka głupi a bedzie siedziec i czekac na co na co Nie sa fer babcia jest bardzo złosliwa wiec nie złauje z e pojechałam o nie
Coś znajdzie sie może z czasem wiem ze trudno al e zycie nie kączy sie na 1 nie dobrej babci czy nie fer rodzinie Pozdrawiam
Juz kiedys podawalam link:
http://www.finanzamt.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=72&Itemid=76
Tam jest nie tylko o zasadzie 183 dni, ale wlasciwie wszystko o podatkach, rowniez o tym, ze dochody nie moga byc podwojnie opodatkowane, poczytaj.