Orchidea, tak wiem o co pani chodzi :) Ale ja juz mialam wczesniej ta propozycje zlozyc i teraz tak mi sie przypomialo :))
Dildusia, no raczej jeszcze jest , bo strona internetowa dziala nadal .
Kaya, nie chodzi o nas opiekunki Tylko o Pana Moderatora, skoro Ja zwracam się Panie Moderatorze, to odwrotnosc powinna byc, nawet z tego powodu, że jestem 50 letnią kobieta a nie jakąs podfruwajka. szanujmy się wszyscy nawzajem..
Zatem zwracam się do Pani z prośbą o dokładniejsze ważenie słów, których Pani używa na forum. Resztę użytkowników proszę o zwracanie się do siebie i do mnnie na "Ty" - bo tak jest ogólnie przyjęte w internecie i na naszym forum od dawien dawna. Moderator
Orchidea, tak wiem o co pani chodzi :) Ale ja juz mialam wczesniej ta propozycje zlozyc i teraz tak mi sie przypomialo :))
Dildusia, no raczej jeszcze jest , bo strona internetowa dziala nadal .
Pani Orchideo - na wszystkich forach jest zwyczajowo przyjęte ,że forumowicze niezaleznie od wieku,stanowiska,statusu społecznego itp zwracaja się do siebie po imieniu/wyjątkiem są niektóre fora skupiające lekarzy,ale też nie wszystkie /.Do Moderatora można się przecież zwrócić per "Moderatorze" nie używając formy "pan".Z całym szacunkiem ale nie rozumiem po co stwarza Pani sztuczny problem/celowo używam formy oficjalnej bo nie wiem czy się Pani nie obrazi/.Tez mam 50 lat a są na forum kolezanki i koledzy starsi ode mnie i jakos nikt nie czuje się obrażony.....a przynajmniej dotychczas nie było takich sygnałów.