Ja już nawet w lusterko nie patrzę, bo... po co mam się stresować? ;-) :-))))))
No kurde, nie lubię zmian, poza tym teraz to chciałabym skończyć co zaczęłam, mam nadzieję, że wesprzecie;)
Hahahahahahaha 'starowinka' dobrze, że ona poczucie humoru , bo myślałam że iak jej to przeczytam to w łeb zarobię, ale luz, roześmiała się:>
Nie bardzo takie masochistyczne podejście rozumiem.....komu chcesz udowodnić ,że dasz rade skoro już nie dajesz, ciężko Ci ,a jeszcze tyle czasu przed Tobą????Sobie,firmie,swoje rodzinie????Myślisz ,że Cię ktos pochwali,nagrodzi ,brawa będzie bił??????Niby chcesz sobie polepszyć,ale tak naprawdę nie chcesz ,bo nic nie chcesz zmieniaćTak panicznie boisz się tej swojej firmy ,że nawet opinii o niej nie masz odwagi zamieścić na forum.Jak pozaznaczasz gwiazdki to po nich Cie firma nie rozpozna przecież....Jeśli nie zaczniesz sama naprawdę chcieć zmian, to się nic nie zmieni choćbyśmy tu dziesiątki stron z poradami wypisywały.Zadziwia mnie Twoja zmienniczka -12 lat wyjazdów i 12 lat doświadczenia i taka niemoc???Czegoś tu nie rozumiem.....
To pozdrow ja od dziewczynki 58-letniej ,ktora lubi "starowinki 46-letnie ,byle byly z poczuciem humoru -:))))))))
Ja mogłabym to zrozumieć, że jest tam jakaś kolosalna kasa, ale... żadna kasa nie jest warta naszego zdrowia, a na pewno nie jesteśmy niewolnicami do sprzątania całego domu z piwnicami i strychami włącznie. Chyba, że za dodatkową kasę jak biorą putzfrau - 10-12 euro za godzinę.
Chodzi o to, że można pomocy udzielić, ale może najpierw jakieś 'proszę', 'czy mogłabyś'... A nie drze się w niebogłosy że mam przyjść i robić... Chodzi o traktowanie rodziny...
Chodzi o to, że można pomocy udzielić, ale może najpierw jakieś 'proszę', 'czy mogłabyś'... A nie drze się w niebogłosy że mam przyjść i robić... Chodzi o traktowanie rodziny...
Kurcze , Łatwo powiedzieć, że agencji jest dużo i że jest w czym wybierać, ale mimo wszystko boję się,że mnie wywalą, a muszę mieć pracę...
Kurcze , Łatwo powiedzieć, że agencji jest dużo i że jest w czym wybierać, ale mimo wszystko boję się,że mnie wywalą, a muszę mieć pracę...