Właśnie zaniepokoiło mnie jak agenca potraktowała moją zmienniczkę, bo zadzwoniła i zgłosiła sytuacje, dostała odpowiedź, że jest przemęczona i przesadza, a że przyjechała świerza krew i da rade, ona ma 46 latm wiec starsza...
Właśnie zaniepokoiło mnie jak agenca potraktowała moją zmienniczkę, bo zadzwoniła i zgłosiła sytuacje, dostała odpowiedź, że jest przemęczona i przesadza, a że przyjechała świerza krew i da rade, ona ma 46 latm wiec starsza...
Ja mam też babcie która mieszka z synem i w weekendy on jada z nami śniadanie,obiad ,kolacje,kawka i babcia zawsze karze mi go wołać. Mówi do mnie że ja muszę ...........
Jesteście dwie -pomyślcie nad rozwiązaniem sytuacji, czy Twoja zmienniczka też świeżynka jak Ty?
Jest dział "opinie o firmach".Jjak Wasza firma tam jest to można w tym własnie wątku wpisaĆ swoje spostrzeżenia na jej temat.Bo przecież nie o to chodzi czy opiekunka jest przemęczona ,czy nie ,tylko o to ,że żąda się od niej wykonywania obowiązków ,które nijak się mają do tego co jest w umowie a firma reaguje nie tak jak powinna!
.Z tego co piszesz jasno wynika ,nie jest specjalnie godna polecenia...Więc może warto ,żeby inni otym wiedzieli.
Nie, ona nie jest tutaj od 2 miesięcy, ale doswiadzcenia przy opiece ma 12 lat i sama już próbuje złapać pomoc w agencji, zero wsparcia ze strony rodziny...
Z takim długoletnim doświadczeniem to już chyba z każdym problemem człowiek sobie umie poradzić.... - nie wiem co mam powiedziećna takie info....troche mnie zatkało......
No właśnie dlatego jesteśmy obie zaskoczone, jednak coś jest na rzeczy...
Tylko boję się, że znowu odeślą mnie do domu i będzie po robocie... Z samą PDP jest ok,rozumiem, że jest chora i być może nie wszystko kontaktuje, ciężki charakter i do tego choroba; tylko ta córka zachowuje się jak szlachcianka, jak przychodzi to nawet dzień dobry nie powie... Wredne babsko...
aniol podaj namiary też szukam dobrych sprawdzonych agencji.
nianta agencji jest bez liku i prace mozna dostac praktycznie od reki chyba ze nie znasz jezyka wystarczy komunikatywny dziewczyny-kobiety szanujcie swoja ciezka prace trzeba znac swoja wartosc i nie dac sie poniewierac ja wspolpracuje z 3 agencjami i nigdy nie mam problemu wybieram takie zlecenie ktore mi odpowiada jak chcesz moge ci podac namiary
Ależ oczywiście, poproszę :)
spojrz okienko wyzej przed chwila napisalam namiary dla innej opiekunki Pozdrawiam i glowa do gory