Jeśli jesteś z firmy powinnaś się z nimi skontaktować i powiedzieć prawdę. Jesli jestes prywatnie bedzie ciężko. Do kiedy tam jesteś?
Jeśli jesteś z firmy powinnaś się z nimi skontaktować i powiedzieć prawdę. Jesli jestes prywatnie bedzie ciężko. Do kiedy tam jesteś?
Jak za pierwszym razem prosiłam o przeniesienie, bo rodzina była nie w porządku, a właściwie mąż PDP, agencja przetrzymała mnie w domu prawie 2 miesiące, nie wiem czy za kare czy o co chodziło...a jestem takiej sytuacji, że muszę wytrzymać...
A dlaczego jeszcze tkwisz w tej agencji?????
Do 10 kwietnia... O ile wytzymam :/
Nie wiem, bo potrzebuję pracy, bo inne agencje się nie odezwały... I ta ma bardzo dużo pozytywnych opinii...
jesli jest trudno i ci nieodpowiada interewniuj w firmie niech cie przeniosa do innej rodziny.przeciez niebedziesz tam siedziec na sile jak ci ciezko i jestes źle traktowana.to musi isc w 2 strony ty musisz sie dobrze tam czuc i rodzina tez z toba musi dobrze postepowac
Tylko boję się, że znowu odeślą mnie do domu i będzie po robocie... Z samą PDP jest ok,rozumiem, że jest chora i być może nie wszystko kontaktuje, ciężki charakter i do tego choroba; tylko ta córka zachowuje się jak szlachcianka, jak przychodzi to nawet dzień dobry nie powie... Wredne babsko...
No wiesz, nikt wprost mi nie powiedział, że za karę, ale jak miałam to inaczej odczuć, skoro dzwoniąc do agencji, słyszałam, że jak będą coś mieli to się odezwą...
No wiesz, nikt wprost mi nie powiedział, że za karę, ale jak miałam to inaczej odczuć, skoro dzwoniąc do agencji, słyszałam, że jak będą coś mieli to się odezwą...
Nianta - 1/doczytaj umowe -jaki okres wypowiedzenia masz
2/w tzw,międzyczasie szukaj czegos innego ,z innej firmy,masz net więc ułatwione zadanie
3/jak juz znajdziesz to ślij wypowiedzenie i zmieniaj pracę-wypowiedziec z "powodów rodzinnych" zawsze można
Jak nie dajesz sobie tu rady to na siłe nie ma sie co katować!Nie napisałaś jak radzi sobie druga zmienniczka i czy też jest w podobnym wieku.Czy zgłosiłyście do firmy jakich prac się od Was wymaga?W zakresie obowiązków, w umowie z pewnościa nie macie odpompowywania piwnic i odgruzowywania starych strychów!!!
Właśnie zaniepokoiło mnie jak agenca potraktowała moją zmienniczkę, bo zadzwoniła i zgłosiła sytuacje, dostała odpowiedź, że jest przemęczona i przesadza, a że przyjechała świerza krew i da rade, ona ma 46 latm wiec starsza...