A to dlatego roztrzepanej,bo on by chciał,co by mu nabałaganić;)
Nowa umiejętność jaka powinna posiadać opiekunka:).
A to dlatego roztrzepanej,bo on by chciał,co by mu nabałaganić;)
Nowa umiejętność jaka powinna posiadać opiekunka:).
Życzę Ci tego sera i winka do Łózeczka :))))
Oferta warta pomyslunku, zobacze, jak wspomnialam mam troche czasu na podjecie decyzji, dziadzio, wino, spiew! Nie bedzie mysle zle.
W Szwajcarii obowiazuje cisza zwłaszca po 20-tej.Zabronione jest nawet uzywanie kosiarki do trawy takiej na "pycha", Wiadomo,że jest to kraj pełen azylantow i nie respektują tego,policja przyjeżdża i uprzejmie nakazuje zaprzestać głosnych działań.Zamiast spiewac margolcia, pisz lepiej na forum.Gdzie wygrzebałas tą pracę,bo ja na forum,na naszym forum.
Co do dziwnych zakazów - w kantonie Schwyz nie wolno używać kosiarki między 12 a 14 . Jakby sjesta po obiedzie. I choć im się to nie podoba - przestrzegaja co do minuty. A ciekawostka - w pobliżu budowano garaż , hałas był bo pracowala betoniarka i wszystko w porzadku. W przepisach o betoniarce nie było nic.
Oferta warta pomyslunku, zobacze, jak wspomnialam mam troche czasu na podjecie decyzji, dziadzio, wino, spiew! Nie bedzie mysle zle.
W Szwajcarii obowiazuje cisza zwłaszca po 20-tej.Zabronione jest nawet uzywanie kosiarki do trawy takiej na "pycha", Wiadomo,że jest to kraj pełen azylantow i nie respektują tego,policja przyjeżdża i uprzejmie nakazuje zaprzestać głosnych działań.Zamiast spiewac margolcia, pisz lepiej na forum.Gdzie wygrzebałas tą pracę,bo ja na forum,na naszym forum.
Tina,Ty juz jedziesz na dniach trafiasz na piekna jesień.Tu teraz kupisz "racletta" i dopiero porownasz jego smak.Ten jest lejący,pyszny w De to namiastka prawdziwego racletta,ktory w koncowej fazie zelowką sie robi.