Podziękowajki

12 czerwca 2015 19:49 / 15 osobom podoba się ten post
Dziękuję Lawendzie, że jakieś 3 miesiące temu otworzyła mnie na Forum i wykarczowała krzaki, za którymi się zawsze chowałam.
A tym, którzy mnie czytają, dziękuję, że mam do kogo i dla kogo pisać.
13 czerwca 2015 07:12 / 1 osobie podoba się ten post
Binor

Dziękuję Lawendzie, że jakieś 3 miesiące temu otworzyła mnie na Forum i wykarczowała krzaki, za którymi się zawsze chowałam.

Binorku, pisz, pisz Ja Ciebie baardzo lubie i zawsze czytam
15 czerwca 2015 23:04 / 6 osobom podoba się ten post
Dziękuje za 4000 tys. polubień:
15 czerwca 2015 23:41 / 2 osobom podoba się ten post
Fajnie,ze to cieszy,dla mnie nie ma to znaczenia.Piszę ,to co myślę.
16 czerwca 2015 00:32 / 2 osobom podoba się ten post
Michasia też pisze to, co myśli.
16 czerwca 2015 00:36
Binor

Michasia też pisze to, co myśli.

Ale ,co czekamy na laiki?.To naprawdę nie ma znaczania.
16 czerwca 2015 00:42 / 7 osobom podoba się ten post
Nie czekamy, ale je rozdajemy . Czasami to też świadczy o tym, że zgadzamy się z czyjąś wypowiedzią. Przynajmniej ja tak mam.
16 czerwca 2015 06:47 / 9 osobom podoba się ten post
ewa1966

Fajnie,ze to cieszy,dla mnie nie ma to znaczenia.Piszę ,to co myślę.

No widzisz Ewa , Ty piszesz to co myślisz , nie ma znaczenia dla Ciebie , czy ktoś zalajkuje , czy nie , ale ............za dużo to się nie udzielasz , oj nie ! Michasia pisze jak tylko ma czas na to , pisze o radościach i kłopotach i pisze fajnie a to , że podziękowała wszystkim " lajkującym " ją to świadczy o tym , że docenia te " plusiki " i ma do tego święte prawo forumowicza ...a i jeszcze jedno : zalajkowałam Ci tego posta przez pomyłkę , chciałam zacytować i paec mi się " omsknął ".........ten mi się absolutnie nie podoba , bo ja też jak wiele innych osób " lajkuję " za posty a nie za to , że ktoś ma fajnego awatarka ( np. ) i wystarczy  , żeby napisał " taaaak ? " a ja mu już plusem po oczach !
16 czerwca 2015 09:30 / 8 osobom podoba się ten post
Binor

Binorku, ja jestem mistrzynią w karczowaniu, niedługo wykarczuję lasy deszczowe w dorzeczu Amazonki. :)Ty jesteś przykładem na telepatię, pisałaś niewiele, prawie nic a i tak się czuło,że masz coś do powiedzenia, miałaś taki rzadki dar wtrącania pojedyńczych zdań, ale w idealnym i trafionym momencie. To większa sztuka niż wylewanie morza słów o niczym.Sama widzisz,że warto było się otworzyć. Piszesz fajne, ciepłe posty, piszesz o problemach, o wszystkim.Dziękuję ci,że pamietałaś, nie sądziłam....
16 czerwca 2015 14:47 / 3 osobom podoba się ten post
Lawenda, dobry z Ciebie psycholog. Nawet bardzo dobry!
06 lipca 2015 22:22 / 10 osobom podoba się ten post
ja tak banalnie w przyplywie pozytywnych uczuc, chce Wam wszystkim podziekowac, ze tu jestescie i mozna z wami popisac.... i modusiowi tez bardzo dziekuje, ze pomyslal o nas biednych na wygnaniu i zalozyl portal opiekunki24.pl :))) Mysle, ze dla wielu z nas jest to miejsce, ktore pozwala nam przetrwac trudne i fajne chwile, to miejsce na poburkiwanie i przytulanie:) fajnie , ze to miejsce jest
07 lipca 2015 09:54 / 11 osobom podoba się ten post
Dziękuję za to ,że znalazłam to miejsce ,że jesteście.Wasze rady chętnie czytam,blogi połykam w całości.Nie mam poczucia osamotnienia na obczyżnie,a wszystkie słabosci jakie mam,nie są tylko moją przypadłością.Każde moje i Wasze niepowodzienia ,dają mi siłę do życia i pracy,bo wiem ,że to normalne i zupełnie ludzkie. Dziękuję ,że otwieracie swoje serduszka,prywatne życie po to aby inne mogły się od Was uczyć i wyciągać wnioski.
10 lipca 2015 22:06 / 14 osobom podoba się ten post
Dziękuję Wam, za wspólnie spędzony czas. Za wszystkie rady, za wszystkie kopy na opamiętanie. Dzięki Wam te wyjazdy nie są takie straszne, bo wiem że nie tylko ja jestem na tym wózku. Zostającym w DE życzę wytrwałości i tego aby PDP byli znośni, a tym w PL życzę spokojnego urlopu, byle do przodu!
10 lipca 2015 22:09 / 1 osobie podoba się ten post
izanami

Dziękuję Wam, za wspólnie spędzony czas. Za wszystkie rady, za wszystkie kopy na opamiętanie. Dzięki Wam te wyjazdy nie są takie straszne, bo wiem że nie tylko ja jestem na tym wózku. Zostającym w DE życzę wytrwałości i tego aby PDP byli znośni, a tym w PL życzę spokojnego urlopu, byle do przodu!

Dorota .Powodzenia w domku.Spędzają mile czas że swoimi bliskimi.I odpoczywaj.
10 lipca 2015 22:16 / 1 osobie podoba się ten post
izanami

Szczesliwej podrozy kochana , ciesz sie w rodzinnym gronie, odpoczywaj.
Wszystkiego dobrego zycze