Ivanilko jak chcesz to mogę poesłać trochę. Pytałam kto chce i wysłałam zainteresowanym. Może nie widziałaś mojego "ogłoszenia"? :-)
Ivanilko jak chcesz to mogę poesłać trochę. Pytałam kto chce i wysłałam zainteresowanym. Może nie widziałaś mojego "ogłoszenia"? :-)
Chciałam podziękować Kice za książki,które podesłała mi na pocztę. Nie sądziłam,że ktoś może zadawać sobie trud i przesyłać książki komuś,z kim nie rozmawia prywatnie,z kim nawet na forum nie rozmawia zbyt często. Kika,jesteś bardzo uczynną osobą,bardzo dziękuję Ci za 2 pliki z ksiązkami :przytula:
Obiecuję się poprawić i pamiętać o Tobie, moja koleżanko. :-)
Chetnie uczynione:)
Nie zawsze sa to brylanty ale da sie cos z tego wybrac.
Wybieram ksiazki z "Lubimy czytac" no i... niestety 7/10 recenzji wg mnie... jest nietrafionych:(
Dziekuje za mile slowa:) i dobrej nocy zycze:)
Och Wstengo .Nawet nie wiedziałam,że nie jesteśmy zaprzyjażnione.Miło mi za Twoje zaproszenie.
Mnie też miło :-) Nadrobione zaniedbanie przy okazji. I zajrzyj na pocztę :tanczy:
Ewciu szczęsliwej podróży i cudownych chwili z Najbliższymi!!!
Mnie też miło :-) Nadrobione zaniedbanie przy okazji. I zajrzyj na pocztę :tanczy:
Dziękuję Wszystkim za miło spędzony czas na wygnaniu. Witam się z Pl, ale jeszcze nie z domku.Życzę spokojnej pracy i super wypoczynku, za tych kórzy podczas Świąt na posterunku lamkę szampana wychylę i kolędę odśpiewam. :przytula:
Michalinko , wypoczywaj a z obietnicami uwazaj:))) zobacz ilu nas tu zostaje, marnie to widze:-)
Leni :-) 1- za Wszystkich, wszystko powyżej to dla mnie dawka trująca :lol1:
:-)a ja sie juz martwilam o Twoja watrobke:aniolki: ja swoje wypije, zaoszczedze Cie , mam tydzien wolnego od Wigilii do Nowego Roku
Leni :-) 1- za Wszystkich, wszystko powyżej to dla mnie dawka trująca :lol1: