Podziękowajki

10 lipca 2015 22:19 / 2 osobom podoba się ten post
izanami

Dziękuję Wam, za wspólnie spędzony czas. Za wszystkie rady, za wszystkie kopy na opamiętanie. Dzięki Wam te wyjazdy nie są takie straszne, bo wiem że nie tylko ja jestem na tym wózku. Zostającym w DE życzę wytrwałości i tego aby PDP byli znośni, a tym w PL życzę spokojnego urlopu, byle do przodu!

Trzymaj się Dorotka , szczęśliwej podróży , odpocznij wśród najbliższych i wracaj do nas , pamiętaj " obiekty na projektach " ojraski nam dają zarobić 
05 września 2015 22:55 / 11 osobom podoba się ten post
Chciałam z całego serca podziękować  Wszystkim za życzenia, jeszcze tyle miłych i ciepłych życzeń nie dostałam jak dzisiaj.Dziękuje jeszcze raz i mam nadzieje że starczy czasu aby je spełniać:pomponiara:buziaki
06 września 2015 08:07 / 3 osobom podoba się ten post
izanami

Dziękuję Wam, za wspólnie spędzony czas. Za wszystkie rady, za wszystkie kopy na opamiętanie. Dzięki Wam te wyjazdy nie są takie straszne, bo wiem że nie tylko ja jestem na tym wózku. Zostającym w DE życzę wytrwałości i tego aby PDP byli znośni, a tym w PL życzę spokojnego urlopu, byle do przodu!

Trzymaj się cieplutko, wracaj szczęsliwie do domku,,ciesz się" wolnością" , najbliższymi, którzy Ciebie kochają:)
06 września 2015 08:12 / 1 osobie podoba się ten post
izanami

Miłego urlopu
06 września 2015 08:20 / 5 osobom podoba się ten post
O ! to się nazywa szybka akcja z wyprzedzeniem ! ...... Dziewczyny , " Izanami " jeszcze się z nami nie żegna , ale miło z Waszej strony , że nawet na lipcowe posty odpowiadacie , tylko nie wiem jak to nazwać " szybko " , że niby na zapas , czy pomalutku , powolutku z opóźnionym zapłonem ...... nie mam czasu , ale se wyszukam coś później ...
06 września 2015 09:51 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

O ! to się nazywa szybka akcja z wyprzedzeniem ! :-)...... Dziewczyny , " Izanami " jeszcze się z nami nie żegna , ale miło z Waszej strony , że nawet na lipcowe posty odpowiadacie , tylko nie wiem jak to nazwać " szybko " , że niby na zapas , czy pomalutku , powolutku z opóźnionym zapłonem :-)...... nie mam czasu , ale se wyszukam coś później ...:-):-):-)

Wieczorem się pożegnam albo jutro rano. No mi to idzie ekspresowo ;)
06 września 2015 09:58 / 4 osobom podoba się ten post
izanami

Wieczorem się pożegnam albo jutro rano. No mi to idzie ekspresowo ;)

Tylko w razie " w " nie zapominaj , że Ania- ann i Mamuelka już się z Tobą pożegnały i życzyły fajnego urlopu . No to i ja nie będę gorsza : trzymaj się Dorotko , szczęśliwej drogi ( jutro ) , następna sztela będzie super , bo tego Ci życzę z całego serca i już !
12 września 2015 11:02 / 6 osobom podoba się ten post
Ło jejku alem się tego naszukała Chciałabym w tym miejscu podziękować Kasi63 za dużżżżżo cierpliwości i wytrwałościMam nadzieję,że jeszcze kiedyś będziemy mogły spotkać się jak nie w pracy, to nie tylko w świecie wirtualnym, ale i "na żywo".Dzięki Kasiu,jesteś super dziewczyna i życzę Ci tylko samych słonecznych i beztroskich dni
12 września 2015 11:12 / 12 osobom podoba się ten post
Dzięki Balutka za odkopanie podziękowajek. Potem moge nie mieć czasu napisać

Dzisiaj wracam do domu, więc chciałam podziękować Wszystkim, którzy piszą na tym forum za to, że jesteście.
Dzięki Wam, ta praca jest o całe niebo łatwiejsza.
Trzymajcie się ciepło i dbajcie o siebie.
Do napisania z tej lepszej strony

12 września 2015 15:55 / 1 osobie podoba się ten post
ewa14

Dzięki Balutka za odkopanie podziękowajek.:-) Potem moge nie mieć czasu napisać:-)

Dzisiaj wracam do domu, więc chciałam podziękować Wszystkim, którzy piszą na tym forum za to, że jesteście.
Dzięki Wam, ta praca jest o całe niebo łatwiejsza.:aniolki:
Trzymajcie się ciepło i dbajcie o siebie.
Do napisania z tej lepszej strony:-)

Ewciu szczęsliwej podróży i cudownych chwili z Najbliższymi!!!
12 września 2015 15:59 / 6 osobom podoba się ten post
A ja chciałam podziękować wszystkim którzy przejęli się losem mojej psiny i posłali mi ciepłe słowa. Dużo tu ludzi o dobrych sercach.
12 września 2015 17:03 / 5 osobom podoba się ten post
Chciałam podziękować Kice za książki,które podesłała mi na pocztę. Nie sądziłam,że ktoś może zadawać sobie trud i przesyłać książki komuś,z kim nie rozmawia prywatnie,z kim nawet na forum nie rozmawia zbyt często. Kika,jesteś bardzo uczynną osobą,bardzo dziękuję Ci za 2 pliki z ksiązkami
12 września 2015 17:06 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Chciałam podziękować Kice za książki,które podesłała mi na pocztę. Nie sądziłam,że ktoś może zadawać sobie trud i przesyłać książki komuś,z kim nie rozmawia prywatnie,z kim nawet na forum nie rozmawia zbyt często. Kika,jesteś bardzo uczynną osobą,bardzo dziękuję Ci za 2 pliki z ksiązkami :przytula:

Ivanilko jak chcesz to mogę poesłać trochę. Pytałam kto chce i wysłałam zainteresowanym. Może nie widziałaś mojego "ogłoszenia"?
12 września 2015 17:14 / 4 osobom podoba się ten post
WSTENGA

Ivanilko jak chcesz to mogę poesłać trochę. Pytałam kto chce i wysłałam zainteresowanym. Może nie widziałaś mojego "ogłoszenia"? :-)

Wiesz to nie o to chodzi,że chcę,bardzo zaskoczyła mnie pozytywnie postawa Kiki,ona poprostu podsyła swoje tytuły i nie czeka aż ktoś o to poprosi. To takie z jej strony spontaniczne,tak oczywiste,że ktoś chciałby miec co czytać...Sama ostatnio nic nowego nie ściągnęłam i mam wyrzuty sumienia,że jej nic od siebe nie dałam,ale postaram się to nadrobić w najbliższym czasie. 
12 września 2015 17:32 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Wiesz to nie o to chodzi,że chcę,bardzo zaskoczyła mnie pozytywnie postawa Kiki,ona poprostu podsyła swoje tytuły i nie czeka aż ktoś o to poprosi. To takie z jej strony spontaniczne,tak oczywiste,że ktoś chciałby miec co czytać...Sama ostatnio nic nowego nie ściągnęłam i mam wyrzuty sumienia,że jej nic od siebe nie dałam,ale postaram się to nadrobić w najbliższym czasie. 

Obiecuję się poprawić i pamiętać o Tobie, moja koleżanko.