Podziękowajki

30 kwietnia 2015 11:43 / 1 osobie podoba się ten post
Dlugo jeszcze zastrzyki brac bedziesz? Bo nie wiem jak bardzo mam sie hamowac:):):)
30 kwietnia 2015 11:46 / 2 osobom podoba się ten post
moncherie

Dlugo jeszcze zastrzyki brac bedziesz? Bo nie wiem jak bardzo mam sie hamowac:):):)

Tydzień, ale sie nie hamuj. Zanim zaplusisz mi prawie 300 postów, to trochę czasu upłynie. :)))))
30 kwietnia 2015 11:54 / 2 osobom podoba się ten post
Oj, Lawendo, jaka Ty czasem nieswiadoma jestes;) Albo skromna... Te 4tys to nie ode mnie. Wierny fanklub tutaj masz i duzo nas pracowicie niczym pszczolki klika na Twoje sympatyczne i inteligentne posty:)
30 kwietnia 2015 12:34 / 3 osobom podoba się ten post
Lawenda

Tydzień, ale sie nie hamuj. Zanim zaplusisz mi prawie 300 postów, to trochę czasu upłynie. :)))))

Jeszcze 253 ;)

A masz! Upij się kobieto!   ;))))
30 kwietnia 2015 12:53 / 3 osobom podoba się ten post
Dziękuję!!!!!!
I jeszcze chcę podziekować mojemu magikowi od komputera, bo przed chwilą przywrócił mi literkę "ś" w kompie.
Jaka to frajda móc znowu pisać śśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśś.

30 kwietnia 2015 12:55 / 2 osobom podoba się ten post
Lawenda

Dziękuję!!!!!!
I jeszcze chcę podziekować mojemu magikowi od komputera, bo przed chwilą przywrócił mi literkę "ś" w kompie.
Jaka to frajda móc znowu pisać śśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśś.

tylko nie skakaj bo cie plecy boleja:) czy ja sie doczekam zdjecia musze je zobaczyc bo mnie cikawosc zzera az goraczke mam :))))))))))))))))))))))))
30 kwietnia 2015 12:59 / 3 osobom podoba się ten post
magdalena_k

tylko nie skakaj bo cie plecy boleja:) czy ja sie doczekam zdjecia musze je zobaczyc bo mnie cikawosc zzera az goraczke mam :))))))))))))))))))))))))

Tak, teraz w weekend majowy zrobię sobie fotkę, chciałam wybajerowaną, jak stoję z rozciągniętymi ramionami,żeby było widać całość i z ugiętą kokieteryjnie jedną nóżką, ale obawiam sie,że będę zgarbiona a ramionka to nie wiem, czy wyprostuję. Ale dziś już o niebo lepiej, może jutro, pojutrze dam radę.
Po tramalu chyba dam. :))))

30 kwietnia 2015 13:08 / 1 osobie podoba się ten post
Lawenda

Tak, teraz w weekend majowy zrobię sobie fotkę, chciałam wybajerowaną, jak stoję z rozciągniętymi ramionami,żeby było widać całość i z ugiętą kokieteryjnie jedną nóżką, ale obawiam sie,że będę zgarbiona a ramionka to nie wiem, czy wyprostuję. Ale dziś już o niebo lepiej, może jutro, pojutrze dam radę.
Po tramalu chyba dam. :))))

tak dlugo ma mnie goraczka trzymac? jeju ja nie chce........................
30 kwietnia 2015 13:10 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

tak dlugo ma mnie goraczka trzymac? jeju ja nie chce........................

Tylko dwa dni, wytrzymasz. :))))))
Chciałam wcześniej, no ale mnie połamało. Spróbuje jutro, dziś jeszcze za bardzo skrzywiona jestem.

30 kwietnia 2015 13:15 / 1 osobie podoba się ten post
Lawenda

Tylko dwa dni, wytrzymasz. :))))))
Chciałam wcześniej, no ale mnie połamało. Spróbuje jutro, dziś jeszcze za bardzo skrzywiona jestem.

hmmmmmmmmmmmm....no ja nie wiem czy dam rade a jak sie wykoncze przez ta goraczke no kurna majówka jest tez bym chciala cos miec z tego no.....:))))))))))))) we wtorek jade do pracy a ty mi kazesz czekac :)))))))))))))
01 maja 2015 20:16 / 4 osobom podoba się ten post
Na pewno jutro jeszcze zajrze na forum,jednak wolę dziś na spokojnie....

Dziękuję Wam wszystkim za to,ze jesteście,dziękuję za wszystkie miłe słowa.
Świadomość, ze można pogadac z kimś,kto tez jest daleko od domu,od rodziny,kto świetnie wszystko rozumie- bardzo pomaga.

Dziękuję Salazar,Lawendzie,Dodzie i Joli za spotkania w realu. Milo było Was poznać na żywo.

01 maja 2015 20:31 / 5 osobom podoba się ten post
basiaim

Na pewno jutro jeszcze zajrze na forum,jednak wolę dziś na spokojnie....

Dziękuję Wam wszystkim za to,ze jesteście,dziękuję za wszystkie miłe słowa.
Świadomość, ze można pogadac z kimś,kto tez jest daleko od domu,od rodziny,kto świetnie wszystko rozumie- bardzo pomaga.

Dziękuję Salazar,Lawendzie,Dodzie i Joli za spotkania w realu. Milo było Was poznać na żywo.

Udanego urlopowania wypoczywaj na maxxxaa  
04 maja 2015 08:29 / 8 osobom podoba się ten post
Czas na moje podziękowania dla Wszystkich .
Dziękuję za miło spędzone chwile na formuowym łonie .
W miarę czasu będę się meldowala z polski .
Dzięki , dzięki .
04 maja 2015 14:01 / 12 osobom podoba się ten post
Kochane Opiekunkowo ! Liebte Betreuering !!!  
Dzięki Wam znacznie poszerzyłam swoje  opiekuńcze horyzonty ,  podostrzyłam dowcip , a i nie jeden raz pośmiałam się serdecznie . Jednym słowem - kontakt z Wami wyszedł mi na dobre . I z radością będę go kontynuować . A na razie - do widzenia  .... być może już niedługo- po złej stronie mocy (jeśli ogarnę obcy internet ) 
Jutro skoro świt kierunek Alsfeld .....  :( :( :(  
04 maja 2015 14:10 / 2 osobom podoba się ten post
tyciek

Kochane Opiekunkowo ! Liebte Betreuering !!!  
Dzięki Wam znacznie poszerzyłam swoje  opiekuńcze horyzonty ,  podostrzyłam dowcip , a i nie jeden raz pośmiałam się serdecznie . Jednym słowem - kontakt z Wami wyszedł mi na dobre . I z radością będę go kontynuować . A na razie - do widzenia  .... być może już niedługo- po złej stronie mocy (jeśli ogarnę obcy internet ) 
Jutro skoro świt kierunek Alsfeld .....  :( :( :(  

Kochana Tyciuś,ja będe czekac na Ciebie,oby necik funkcjonował :)