Podziękowajki

04 maja 2015 14:14 / 3 osobom podoba się ten post
Nie Ty jedna, Ivanilio:) Ja rowniez:)
04 maja 2015 15:48 / 1 osobie podoba się ten post
tyciek

Kochane Opiekunkowo ! Liebte Betreuering !!!  
Dzięki Wam znacznie poszerzyłam swoje  opiekuńcze horyzonty ,  podostrzyłam dowcip , a i nie jeden raz pośmiałam się serdecznie . Jednym słowem - kontakt z Wami wyszedł mi na dobre . I z radością będę go kontynuować . A na razie - do widzenia  .... być może już niedługo- po złej stronie mocy (jeśli ogarnę obcy internet ) 
Jutro skoro świt kierunek Alsfeld .....  :( :( :(  

czekamy ......................ja tez od jura popoludnia.....melduje sie na stanowisku
08 maja 2015 22:17 / 2 osobom podoba się ten post
Chce podziękować nesce nebesce za przybicie mi pięciotysięcznego ulubionego posta, akurat jej był nr 5000.
Wszystkim dziękuję za polubienia przez te 2 lata jak jestem z wami.
Zgodnie z wcześniejszą obietnicą siedzę teraz z drinkiem w dłoni, choć to akurat przypadek. :)

09 maja 2015 00:50 / 2 osobom podoba się ten post
basiaim

Na pewno jutro jeszcze zajrze na forum,jednak wolę dziś na spokojnie....

Dziękuję Wam wszystkim za to,ze jesteście,dziękuję za wszystkie miłe słowa.
Świadomość, ze można pogadac z kimś,kto tez jest daleko od domu,od rodziny,kto świetnie wszystko rozumie- bardzo pomaga.

Dziękuję Salazar,Lawendzie,Dodzie i Joli za spotkania w realu. Milo było Was poznać na żywo.

Basiu, ja też dziękuję :).
I Jolkowi, Lawendzie, Jolce (opiekunki-forum.pl), i Wisience też :). I Michasi :)! Fajny był ten czas z Wami, mam nadzieję, że wrócicie do Monachium, bo ja tu na pewno będę..
Buziaki, pozdrawiam urlopowo :*.

PS. Kraków w maju jest najpiękniejszy, zapraszam :)!
09 maja 2015 00:56 / 2 osobom podoba się ten post
salazar

I Jolkowi, Lawendzie, Jolce (opiekunki-forum.pl), i Wisience też :). I Michasi :)! Fajny był ten czas z Wami, mam nadzieję, że wrócicie do Monachium, bo ja tu na pewno będę..

No, ja niestety wracam na stare monachijskie śmieci - najprawdopodobniej.
Tak średnio mnie to cieszy, ale może mój czas w Bawarii jeszcze nie wybrzmiał i choć kuszą nowe rewiry, to jeszcze tu wrócę.

09 maja 2015 08:13 / 1 osobie podoba się ten post
salazar

Próbowałam Cię wywołać (ale zabrzmiało,jak jakiś seans spirytystyczny ;) )

Szykuje się Spotkanie Sląskiej Sekcji - więcej informacji w temacie "śląskie". Moze dołączysz...? Można Cię "podciągnąć" z tej Małopolski ;)

Nad Krakowem myślę,ale "mało casu...kruca bomba..."
10 maja 2015 10:45 / 2 osobom podoba się ten post
Lilka robila i adresowala ...............ja tylko dopisalam sie i nasz adres w razie ,,w,,
20 maja 2015 06:25 / 5 osobom podoba się ten post
Chciał , chciał Cię uczynić kobietą , tylko jak przejrzał księgę Twojego życia , jak zobaczył , że tylko popitalasz po łakach i lasach z aparacikiem ( fotograficznym , żeby nie było ! ) to se pomyślał : kiedy ta cholera będzie miała czas na gotowanie ? na jakieś ploteczki z koleżankami ? ...... i tak wziął , dosztukował Ci to " co nieco " , urodę trochę spaskudził i stałeś się " męcizną " ......a wiesz chyba o tym , że " męcizna " wystarczy , że jest od diabła ładniejszy to już jest piękny ? 
20 maja 2015 08:13 / 4 osobom podoba się ten post
Nie wierzę,że po tak długim przebywaniu z nami na forum nie nabrałeś cech kobiecych"/> może z urodą odstajesz, bo wąsy masz,ale taki drobiazg i nie tylko ten da sie usunąć.Chirurgia prze do przodu.Wszystko przed Tobą.Czego Bóg nie uczynił dobry chirurg potrafi
20 maja 2015 09:28 / 10 osobom podoba się ten post
No   to  też jest jakiś sposób żeby sie dowartościować - powiedzieć sobie,jestem mężczyzną nie kobietą.I jeszcze panu Bogu za to podziękować.Żałosne
20 maja 2015 09:37 / 4 osobom podoba się ten post
Marta

No   to  też jest jakiś sposób żeby sie dowartościować - powiedzieć sobie,jestem mężczyzną nie kobietą.I jeszcze panu Bogu za to podziękować.Żałosne

Bomba ;))))
Jak to mówią: jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma ;))))))))))))))
20 maja 2015 09:39 / 6 osobom podoba się ten post
WSTENGA

Bomba ;))))
Jak to mówią: jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma ;))))))))))))))

Acha:). Ja mam 100% pewność, że jestem właściwej płci:)
20 maja 2015 10:09 / 15 osobom podoba się ten post
Geronimo zdecydowanie wolę oglądać twoje zdjęcia
Niż czytać twoje posty
I niech tak zostanie.
20 maja 2015 14:39 / 3 osobom podoba się ten post
No popatrz, a ja myślałam, że atak na innych to Twój styl jest! czyż nie.? bez odbioru
20 maja 2015 14:58 / 21 osobom podoba się ten post
A ja chciałabym podziękować WSZYSTKIM użytkownikom forum za to , że SĄ tutaj , bo mimo , że Cię lubię Geromino to , to forum nudne by było gdyby wszyscy " aż tak ! " się udzielali ja właśnie Ty się udzielasz - skrobniesz powitanie , wrzucisz parę fotek i to wszystko . Zdjęcia są przecudne , zawsze wchodzę do topiku o fotografiach , lubię popatrzeć , popodziwiać i jestem Ci szczerze wdzięczna za to , że dzielisz się z nami tym co Cię satysfakcjonuje co jest Twoją pasją , ale pomyśl trochę , czy to forum miało by rację bytu , gdyby ludzie ( to my ! ) tutaj byli tak samo aktywni jak Ty ? .......Twój dzisiejszy post , chociaż złośliwy , odebrałam jako żart , więc nie pisz , że ziejemy jadem , jesteśmy " tylko " złośliwe , bo sam sobie dziś opinię wyrobiłeś ......smutne to , ale pomalutku zaczynam Cię odbierać jako zgrzybiałego zgredka .....