Podziękowajki

10 kwietnia 2015 22:35 / 2 osobom podoba się ten post
alinka1339

To już jutro do domku , więc bezpiecznej podróży i udanego urlopu .
Co Dama na to ,że nie wrócisz już do niej ?

Dziękuję, Dama nie wie o mojej decyzji. Nie ma osób nie zastapionych :) pozdrawiam
10 kwietnia 2015 22:42 / 1 osobie podoba się ten post
Marta

Powodzenia Michasia na pewno zasługujesz na lepszą stele i taką dostaniesz...
A podziękować chciałam Arabrab za to że rozśmiesza mnie swoimi postami i odpędza moje czarne myśli
Żebym nie wiem jak była smutna muszę po prostu muszę się uśmiechnąć;)
Jak to dobrze ze tacy ludzie jak ona są na świecie

Dziękuję i oby Twoje słowa były prorocze. Arabrab jest dobra na Wszystkie troski, Każda z Was  ma coś w sobie :) i wieczór bez forum to dzień nie zaliczony . pozdrawiam.
10 kwietnia 2015 23:27
michasia

Dzisiaj ostatnia nocka u "Mojej Damy"i jutro wyjazd. Drogie Opiekunkowo chciałam bardzo ale to bardzo podziękować za wszystkie słowa, za wszystkie rady , za wsparcie w chwilach bezsilności i niemocy. Dzięki Wam wiem,że nie ma sytuacji bez wyjścia. Dziękuje Salazar i pamiętam o szalu, Andrea, w tygodniu będziesz miała przesyłkę:) i też dziękuje, Lawenda buziaki. Życzę Wszystkim spokojnych stelli i zdrówka, zdrówka aby ciagnąć ten wózek naszych trosk, radości i przygód, Będę odwiedzała Nasze forum z domku i donosiła mam nadzieję dobre wieści , czego i Wam życzę. Pozdrawiam.

Michasiu, odpocznij, złap oddech i naciesz się rodziną :)!
Będzie dobrze :)!
11 kwietnia 2015 07:49
michasia

Dzisiaj ostatnia nocka u "Mojej Damy"i jutro wyjazd. Drogie Opiekunkowo chciałam bardzo ale to bardzo podziękować za wszystkie słowa, za wszystkie rady , za wsparcie w chwilach bezsilności i niemocy. Dzięki Wam wiem,że nie ma sytuacji bez wyjścia. Dziękuje Salazar i pamiętam o szalu, Andrea, w tygodniu będziesz miała przesyłkę:) i też dziękuje, Lawenda buziaki. Życzę Wszystkim spokojnych stelli i zdrówka, zdrówka aby ciagnąć ten wózek naszych trosk, radości i przygód, Będę odwiedzała Nasze forum z domku i donosiła mam nadzieję dobre wieści , czego i Wam życzę. Pozdrawiam.

Powodzenia Michasiu. Spokojnego urlopu, odpocznij po tej stresowej stelli. Mam nadzieję, że kolejne miejsce będzie bardziej udane. Pozdrów siostrę i uściskaj od nas mamę ;)))))))))))))
18 kwietnia 2015 15:20 / 7 osobom podoba się ten post
A ja chciałam Wam podziękować za to że Jesteście.
Dzięki Wam-uczestnikom /panów też mam na myśli/ tego forum, łatwiej znieść pracę w DE, rozstanie z najbliższymi i zmiane całego otoczenia.
Już niejednokrotnie pisałam, że na wyjeździe jesteście jak "wyjazdowa rodzina", jak chusteczka potrzebna do otarcia łez, kiedy przychodzą dni tęsknoty, ale też rozbawić potraficie do łez:)))))))
Dziękuję, że po prostu jesteście:))
Tym, którzy zostają na posterunku życzę spokojnej pracy, a tym, którzy wybierają się do domu-ciepła domowego ogniska:))
No , to teraz zajmę się sobą, żebym jak człowiek wygladała jutro, kiedy wpadnę w objęcia mojej kochanej rodzinki:))
Buziaki Wam zostawiam .TRZYMAJCIE SIĘ!!!

20 kwietnia 2015 23:12 / 2 osobom podoba się ten post
Chyba ten post Twój zostawię w ramke dla męża, bo on twierdzi,że ja juz nie umiem czarować :) jak to kiedyś robiłam że czego dotknęłam to kwitlo, rosło i stawało. O pieniązkach nie rozmawiały a siostrom jak będą grzeczne to takie szale slinaiki zrobię :)) pozdrawiam.pa Ja palę LM =linki :))
20 kwietnia 2015 23:17 / 7 osobom podoba się ten post
Ja chcę podziękować Lena46 za dużo cennych porad i uwag, również tych odnośnie kursu euro.
Marcie- za jej stonowane komentarze.
Andrei za pozytywny przykład.
Lawendzie-za poczucie humoru.
Alinkom i Tyćkowi-za wasze wewnętrzne ciepło.
Agrafce-za bycie bratnią prawie świeżynką na emigracji, tu na forum:)
Ewelin-za bezpośredniość.
I naszemu Modiemu za ciężką pracę i to forum:)
20 kwietnia 2015 23:22 / 1 osobie podoba się ten post
Szerokoje drogi i tysiąca buziaków od najbliższych :)
30 kwietnia 2015 10:00 / 5 osobom podoba się ten post
Dziękuję za 1000 polubień.Nawet nie wiecie jakie to jest miłe i sympatyczne.Że chce się Wam nacisnąć :lubię to.E co ja piszę wszyscy wiemy ,że jest to miłe .Jeszcze raz dziękuję za to ,że jestem w Waszym gronie.Aż się wzruszyłam.bua.
30 kwietnia 2015 11:20 / 1 osobie podoba się ten post
A gdzie sie sprawdza ilosć postów, które zostały polubione? Bo jest taka opcja w profilu : ilosć lubianych postów, ale ja myslałam,że to chodzi o to, ile postów ja zaplusiłam a nie ile moich postów zostało zaplusowanych. Dobrze myslę, czy źle?
30 kwietnia 2015 11:28 / 1 osobie podoba się ten post
Lawenda

A gdzie sie sprawdza ilosć postów, które zostały polubione? Bo jest taka opcja w profilu : ilosć lubianych postów, ale ja myslałam,że to chodzi o to, ile postów ja zaplusiłam a nie ile moich postów zostało zaplusowanych. Dobrze myslę, czy źle?

to sa Twoje posty , ktore zostaly przez innych polubione:)
30 kwietnia 2015 11:32 / 3 osobom podoba się ten post
Dzięki.
A ja głupia myslałam,że to ja taka hojna jestem w rozdzielaniu plusów.
W takim razie dziękuję za 4734 polubienia i nie moge wyjsc z szoku,że tyle sie tego nazbierało.
Jak dobiję do piątki z przodu to pójdę sie upić. :)))
30 kwietnia 2015 11:36 / 2 osobom podoba się ten post
Lawendo juz mnie masz. Zaplusikuje wszystko, bylebys sie szybko upic mogla:):):)
30 kwietnia 2015 11:37 / 3 osobom podoba się ten post
Masz jak w banku. Bardzo chętnie wypiłabym lampkę wina w dobrym towarzystwie interesującego i utalentowanego człowieka. :)
30 kwietnia 2015 11:39 / 3 osobom podoba się ten post
moncherie

Lawendo juz mnie masz. Zaplusikuje wszystko, bylebys sie szybko upic mogla:):):)

No ale nie za szybko!!!
Jeszcze biorę zastrzyki na korzonki, nie moge pić.....buuuuu.
Ale dziękuję za plusika. :)))