To już jutro do domku , więc bezpiecznej podróży i udanego urlopu .
Co Dama na to ,że nie wrócisz już do niej ?
To już jutro do domku , więc bezpiecznej podróży i udanego urlopu .
Co Dama na to ,że nie wrócisz już do niej ?
Powodzenia Michasia na pewno zasługujesz na lepszą stele i taką dostaniesz...
A podziękować chciałam Arabrab za to że rozśmiesza mnie swoimi postami i odpędza moje czarne myśli
Żebym nie wiem jak była smutna muszę po prostu muszę się uśmiechnąć;)
Jak to dobrze ze tacy ludzie jak ona są na świecie
Dzisiaj ostatnia nocka u "Mojej Damy"i jutro wyjazd. Drogie Opiekunkowo chciałam bardzo ale to bardzo podziękować za wszystkie słowa, za wszystkie rady , za wsparcie w chwilach bezsilności i niemocy. Dzięki Wam wiem,że nie ma sytuacji bez wyjścia. Dziękuje Salazar i pamiętam o szalu, Andrea, w tygodniu będziesz miała przesyłkę:) i też dziękuje, Lawenda buziaki. Życzę Wszystkim spokojnych stelli i zdrówka, zdrówka aby ciagnąć ten wózek naszych trosk, radości i przygód, Będę odwiedzała Nasze forum z domku i donosiła mam nadzieję dobre wieści , czego i Wam życzę. Pozdrawiam.
Dzisiaj ostatnia nocka u "Mojej Damy"i jutro wyjazd. Drogie Opiekunkowo chciałam bardzo ale to bardzo podziękować za wszystkie słowa, za wszystkie rady , za wsparcie w chwilach bezsilności i niemocy. Dzięki Wam wiem,że nie ma sytuacji bez wyjścia. Dziękuje Salazar i pamiętam o szalu, Andrea, w tygodniu będziesz miała przesyłkę:) i też dziękuje, Lawenda buziaki. Życzę Wszystkim spokojnych stelli i zdrówka, zdrówka aby ciagnąć ten wózek naszych trosk, radości i przygód, Będę odwiedzała Nasze forum z domku i donosiła mam nadzieję dobre wieści , czego i Wam życzę. Pozdrawiam.
A gdzie sie sprawdza ilosć postów, które zostały polubione? Bo jest taka opcja w profilu : ilosć lubianych postów, ale ja myslałam,że to chodzi o to, ile postów ja zaplusiłam a nie ile moich postów zostało zaplusowanych. Dobrze myslę, czy źle?
Lawendo juz mnie masz. Zaplusikuje wszystko, bylebys sie szybko upic mogla:):):)