Podziękowajki

09 kwietnia 2015 17:14 / 3 osobom podoba się ten post
basiaim

Heh...jestem pierwsza!

Dziękuję Salazar i Lawendzie za mile spędzone popołudnie i możliwość posluchania polskiego języka.... Posłuchania,bo z mówieniem przebić sie za bardzo nie mogłam ;)))))))

P.S. Jeszcze nie szukałam.....wiecie czego......;)))))

Basiaim bardzo dobrze Cie rozumie,z tym "przebiciem" jest mi to dobrze znane jak spotykamam sie z jedna kolegowna Czasem udalo mi sie wcisnac slowo TAK ,lecz to przeszlosc i teraz bardzo,bardzo mi tego brakuje (((
09 kwietnia 2015 18:55 / 5 osobom podoba się ten post
magdzie

Basiaim bardzo dobrze Cie rozumie,z tym "przebiciem" jest mi to dobrze znane jak spotykamam sie z jedna kolegowna:-) Czasem udalo mi sie wcisnac slowo TAK:-) :-) :-) ,lecz to przeszlosc i teraz bardzo,bardzo mi tego brakuje (((

......a może miała dużo do opowiadania ? ....nie wierzę , że nie udawało Ci się ze słówkiem wcisnąć , bo wiem po sobie , że jak się spotkam z jakąś gadułą to nie ma mocnych ! przecież na bezdechu gadać nie będzie i przyuważam , kiedy oddech załapuje i się wciskam !.....ale ja to tam za gadatliwa nie jestem , niech się ktoś wygada - ja chętnie posłucham , nie chwalę się , ale ja potrafię jak nik być dobrym , cierpliwym słuchaczem ! ))))))))
09 kwietnia 2015 19:12 / 5 osobom podoba się ten post
basiaim

Heh...jestem pierwsza!

Dziękuję Salazar i Lawendzie za mile spędzone popołudnie i możliwość posluchania polskiego języka.... Posłuchania,bo z mówieniem przebić sie za bardzo nie mogłam ;)))))))

P.S. Jeszcze nie szukałam.....wiecie czego......;)))))

A ja dziekuje basiim za wyrozumiałość, bo faktycznie biedactwo zostało przez nas zagadane na śmierć.
Tym niemniej popołudnie było udane, pośmiałyśmy się, basia ma fajne poczucie humoru ( "spadaj dziadu" było mistrzowskie).
Dziekuję basiim i salazar. Dla mnie to było jak wytchnienie, jak ożywczy łyk źródlanej wody - wreszcie w normalnym języku z normalnymi ludźmi...
09 kwietnia 2015 19:30 / 2 osobom podoba się ten post
Lawenda

A ja dziekuje basiim za wyrozumiałość, bo faktycznie biedactwo zostało przez nas zagadane na śmierć.
Tym niemniej popołudnie było udane, pośmiałyśmy się, basia ma fajne poczucie humoru ( "spadaj dziadu" było mistrzowskie).
Dziekuję basiim i salazar. Dla mnie to było jak wytchnienie, jak ożywczy łyk źródlanej wody - wreszcie w normalnym języku z normalnymi ludźmi...

Lawendo, Ty mię do tej liczby mnogiej nie wciągaj :D!  

"Normalnością" poczułam się i dowartościowana i dotknięta jednocześnie ;) :P.

Aż się edytować muszę ;): powiedz mi, co się stało z Twoją twarzą i poczemu to :D?
09 kwietnia 2015 19:37 / 1 osobie podoba się ten post
salazar

Aż się edytować muszę ;): powiedz mi, co się stało z Twoją twarzą i poczemu to :D?

O kurczę, nie to zdjęcie wkleiłam. Zaraz zmieniam.
Faktycznie, do liczby mnogiej cię nie powinnam wciągać, bo rzeczywiście, to tylko ty gadałaś, ja skromnie milczałam. :)
09 kwietnia 2015 19:40
Lawenda

O kurczę, nie to zdjęcie wkleiłam. Zaraz zmieniam.
Faktycznie, do liczby mnogiej cię nie powinnam wciągać, bo rzeczywiście, to tylko ty gadałaś, ja skromnie milczałam. :)

:* :D
09 kwietnia 2015 19:43 / 6 osobom podoba się ten post
magdzie

Basiaim bardzo dobrze Cie rozumie,z tym "przebiciem" jest mi to dobrze znane jak spotykamam sie z jedna kolegowna:-) Czasem udalo mi sie wcisnac slowo TAK:-) :-) :-) ,lecz to przeszlosc i teraz bardzo,bardzo mi tego brakuje (((

Musiałam walnąć pięścią w stół,żeby dały mi dojść do słowa ;)))))

09 kwietnia 2015 19:45 / 2 osobom podoba się ten post
basiaim

Musiałam walnąć pięścią w stół,żeby dały mi dojść do słowa ;)))))

Coś cichutkie było to walnięcie. :))))
Ale na koniec basiaim się rozgadała, w czym usilnie przeszkadzała jej salazar.

09 kwietnia 2015 19:46 / 1 osobie podoba się ten post
salazar

09 kwietnia 2015 19:54 / 2 osobom podoba się ten post
basiaim

I dokładnie tak wygladałyśmy! Trzy czarownice z Eastweak.
Dodam,że podrywał nas kelner Rosjanin. Mowił,że my krasawice diewuszki.
A ja mu po polsku :dziękuję. Zgłupiał i zaraz przeszedł na polski.
Jednak Słowianki górą.
09 kwietnia 2015 19:56
Lawenda

I dokładnie tak wygladałyśmy! Trzy czarownice z Eastweak.
Dodam,że podrywał nas kelner Rosjanin. Mowił,że my krasawice diewuszki.
A ja mu po polsku :dziękuję. Zgłupiał i zaraz przeszedł na polski.
Jednak Słowianki górą.

To w końcu Polak czy Rosjanin?
09 kwietnia 2015 19:58
Rosjanin , ale znający troche polski.
10 kwietnia 2015 22:02 / 11 osobom podoba się ten post
Dzisiaj ostatnia nocka u "Mojej Damy"i jutro wyjazd. Drogie Opiekunkowo chciałam bardzo ale to bardzo podziękować za wszystkie słowa, za wszystkie rady , za wsparcie w chwilach bezsilności i niemocy. Dzięki Wam wiem,że nie ma sytuacji bez wyjścia. Dziękuje Salazar i pamiętam o szalu, Andrea, w tygodniu będziesz miała przesyłkę:) i też dziękuje, Lawenda buziaki. Życzę Wszystkim spokojnych stelli i zdrówka, zdrówka aby ciagnąć ten wózek naszych trosk, radości i przygód, Będę odwiedzała Nasze forum z domku i donosiła mam nadzieję dobre wieści , czego i Wam życzę. Pozdrawiam.
10 kwietnia 2015 22:14
michasia

Dzisiaj ostatnia nocka u "Mojej Damy"i jutro wyjazd. Drogie Opiekunkowo chciałam bardzo ale to bardzo podziękować za wszystkie słowa, za wszystkie rady , za wsparcie w chwilach bezsilności i niemocy. Dzięki Wam wiem,że nie ma sytuacji bez wyjścia. Dziękuje Salazar i pamiętam o szalu, Andrea, w tygodniu będziesz miała przesyłkę:) i też dziękuje, Lawenda buziaki. Życzę Wszystkim spokojnych stelli i zdrówka, zdrówka aby ciagnąć ten wózek naszych trosk, radości i przygód, Będę odwiedzała Nasze forum z domku i donosiła mam nadzieję dobre wieści , czego i Wam życzę. Pozdrawiam.

To już jutro do domku , więc bezpiecznej podróży i udanego urlopu .
Co Dama na to ,że nie wrócisz już do niej ?
10 kwietnia 2015 22:28 / 3 osobom podoba się ten post
Powodzenia Michasia na pewno zasługujesz na lepszą stele i taką dostaniesz...
A podziękować chciałam Arabrab za to że rozśmiesza mnie swoimi postami i odpędza moje czarne myśli
Żebym nie wiem jak była smutna muszę po prostu muszę się uśmiechnąć;)
Jak to dobrze ze tacy ludzie jak ona są na świecie