Podziękowajki

17 lutego 2015 15:33 / 3 osobom podoba się ten post
Za pięćset polubień dziękuję starym stażem na forum opiekunkom jak i swieżynkom,
może i polubił też moje wpisy jakiś opiekun to też pięknię dziękuję.
Pozdrawiam przy okazji i życzę miłego popołudnia .
17 lutego 2015 19:14 / 1 osobie podoba się ten post
Dziękuję Panu Bogu, że pozwolił mi w zdrowiu i zadowoleniu przeżyć kolejny, zimowy dzień.
Oby do wiosny )

17 lutego 2015 19:16 / 3 osobom podoba się ten post
margaritka59

Dziękuję, kochane za tyle polubień, co oznacza dla mnie , że życzyłyście mi szczęśliwej podróży.Taka faktycznie była . Jesteśmy już na miejscu. Babcia w łóżeczku, a ja witam się z Wami. Widok Majorki z okien samolotu był zupełnie inny niż jesienią- wyspa zazieleniła się. W domku trochę kurzu, ale to szczegół. W moim pokoju, na honorowym miejscu stoi rower, którego wcześniej nie było- dla mnie to radocha niesamowita.Pozdrawiam Was bardzo, bardzo, bardzo:)

Dałam Tobie plusa za to, że lubisz rower )
17 lutego 2015 19:24 / 1 osobie podoba się ten post
margaritka59, jak ja ciebie rozumiem - to ty nawet nie wiesz. Pozdrawiam, baw się dobrze, czekam na zdjęcia
17 lutego 2015 20:33 / 3 osobom podoba się ten post
amelka

Dałam Tobie plusa za to, że lubisz rower :-))

A dziekuję. Bardzo lubię swojego rumaka. Czyz nie jest piekny?
17 lutego 2015 20:43 / 1 osobie podoba się ten post
margaritka59

A dziekuję. Bardzo lubię swojego rumaka. Czyz nie jest piekny?

O tak. nawet bardzo. Troszkę sportowy taki.
I zakup światło odblaskowe, albo zawieś kamizelkę odblaskową w foliowym woreczku. Skutecznie "odstrasza" kierowców.
Tak sobie wymyśliłam przy rowerku mojego PdP. 
"Mój" to zabytkowy Hercules, ale firma dobra i pomimo słusznego już wieku, "chodzi" jak zegarek )
17 lutego 2015 21:17 / 2 osobom podoba się ten post
amelka

O tak. nawet bardzo. Troszkę sportowy taki.
I zakup światło odblaskowe, albo zawieś kamizelkę odblaskową w foliowym woreczku. Skutecznie "odstrasza" kierowców.
Tak sobie wymyśliłam przy rowerku mojego PdP. 
"Mój" to zabytkowy Hercules, ale firma dobra i pomimo słusznego już wieku, "chodzi" jak zegarek :-))

Tutaj jest ścieżka rowerowa przy samym brzegu morza- 18 km i nie ma styczności z samochodami. Jedynie dojazd do ścieżki 800m , ale to śmignę w momencie. Stroje na rower to tutaj widze, że są dowolne; gajerki, garsonki i sportowe.Na jazdę rowerem mam jednak taki "wykradziony" czas, czyli do 8.30 muszę się wyrobić. Moja Pdp bardzo przeżywa moją nieobecność, a ja nie chcę jej na to narażać.
17 lutego 2015 21:27 / 1 osobie podoba się ten post
Gosiap

margaritka59, jak ja ciebie rozumiem - to ty nawet nie wiesz. Pozdrawiam, baw się dobrze, czekam na zdjęcia

Dziekuje Gosiap. Jeszcze nie bierze mnie na zdjęcia. Ogladam, podziwiam, porównuję. Dziś specjalnie dla Ciebie tylko małe jajo.
17 lutego 2015 21:35 / 1 osobie podoba się ten post
margaritka59

Dziekuje Gosiap. Jeszcze nie bierze mnie na zdjęcia. Ogladam, podziwiam, porównuję. Dziś specjalnie dla Ciebie tylko małe jajo.

Dzięki, też coś kiedyś zrobię tylko dla ciebie (chyba z tą moją Marylką zbudujemy nowy świat)
Pozdrawiam cie i niech ci się dzieje dobrze
17 lutego 2015 21:41
Gosiap

Dzięki, też coś kiedyś zrobię tylko dla ciebie (chyba z tą moją Marylką zbudujemy nowy świat)
Pozdrawiam cie i niech ci się dzieje dobrze

Brzmi  bardzo intrygująco i tajemniczo, to co zamierzasz zrobić z tą moja "sobowtórką". Nowy świat? Może kolejna przeprowadzka mnie czeka?:):):) 
17 lutego 2015 22:01 / 2 osobom podoba się ten post
margaritka59

Brzmi  bardzo intrygująco i tajemniczo, to co zamierzasz zrobić z tą moja "sobowtórką". Nowy świat? Może kolejna przeprowadzka mnie czeka?:):):) 

nie jesteśmy jakieś tam

ale tyle ile wsparcia dała mi Marylka teraz...... to nikt., nikt............ siedze i rycze
moja wnuczka ma jutro operacje
17 lutego 2015 22:20 / 3 osobom podoba się ten post
Gosiap

nie jesteśmy jakieś tam

ale tyle ile wsparcia dała mi Marylka teraz...... to nikt., nikt............ siedze i rycze
moja wnuczka ma jutro operacje

Dobrze, że masz taką bratnią dusze. Wspieram Cie równiez duchowo. Twoja wnusia jest wspaniała i zniesie to dzielnie.
03 kwietnia 2015 21:07 / 3 osobom podoba się ten post
Gosiap - na forum dziękuję bo dzięki Tobie znalazłam się o dwa dni wcześniej w domu. Stawiam kawę, lody, ciacho i co tam jeszcze bo mam nadzieję na osobiste pogaduchy dwóch Wrocławianek, ale to już po świętach... Tymczasem dziękuję...)))
04 kwietnia 2015 08:56 / 1 osobie podoba się ten post
nowadanuta

Gosiap - na forum dziękuję bo dzięki Tobie znalazłam się o dwa dni wcześniej w domu. Stawiam kawę, lody, ciacho i co tam jeszcze bo mam nadzieję na osobiste pogaduchy dwóch Wrocławianek, ale to już po świętach... Tymczasem dziękuję...)))

Danuśka to byl tylko zwykły ludzki gest. Cieszę się na spotkanie z Tobą. Wesołych Swiąt!!!
09 kwietnia 2015 16:52 / 5 osobom podoba się ten post
Heh...jestem pierwsza!

Dziękuję Salazar i Lawendzie za mile spędzone popołudnie i możliwość posluchania polskiego języka.... Posłuchania,bo z mówieniem przebić sie za bardzo nie mogłam ;)))))))

P.S. Jeszcze nie szukałam.....wiecie czego......;)))))