Podziękowajki

04 stycznia 2015 10:01 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Dziekuje wszystkim za wspolnie spedzony czas na wyjezdzie.Dzis pakowanie,przekazanie obowiazkow a jutro w auto i wolne.
Bardzo miło spedzilem z wami ten czas.Dzis jeszcze troszke z Wami pobede.Postaram sie chociaz raz na urlopie Was odwiedzic i zobaczyc na co narzekacie i czy sie chwalicie.
Czesc chlopaki i buziak dla dziewczynek

Wspanialego urlopowania!!
07 stycznia 2015 08:07 / 10 osobom podoba się ten post

Bardzo dziękuję wszystkim za wsparcie,dobre rady,pomocną dłoń....
Za wspólny śmiech,wspólne łzy....
Dzięki Wam te 10 tygodni łatwiej było znieść...
Dziękuję za wspólnie spędzony świąteczny czas....

Szczególne podziękowania dla "bandy" ;)

07 stycznia 2015 08:27 / 7 osobom podoba się ten post
Chciałam oficjalnie podziękować na forum Tinie która mi odstąpiła
modem Aldikowski do lapka cobym internet miała w DE i nie wydawała
kasy na nowy.Przysłała mi w piątek .Dziękuję bardzo .I jak nie wierzyć
w wirtualną przyjażń.Baaaaaaaaaaardzo dziękuję.
07 stycznia 2015 08:33 / 2 osobom podoba się ten post
basiaim

Bardzo dziękuję wszystkim za wsparcie,dobre rady,pomocną dłoń....
Za wspólny śmiech,wspólne łzy....
Dzięki Wam te 10 tygodni łatwiej było znieść...
Dziękuję za wspólnie spędzony świąteczny czas....

Szczególne podziękowania dla "bandy" ;)

Dzieki Basiu ze bylas ze mna ......mam nadzieje na nieustajace kontakty .....szczesliwej i bezpiecznej podrozy ci zycze....
11 stycznia 2015 11:07 / 11 osobom podoba się ten post
Nawet nie wiem kiedy to się stało, ale 4 tysiące łapek w górze dla mnie robi wrażenie :)
Jestem z Wami ostatnio rzadziej niż kiedyś, ale wcale nie przestałam Was kochać!
Dzięki piękne, i miłego dzionka życzę! :)))))))))))))))))))))
13 stycznia 2015 15:40 / 1 osobie podoba się ten post
Na żywo jest jeszcze lepsza:):):):)Elutek!Pozdrawiam:)
15 lutego 2015 17:07 / 15 osobom podoba się ten post
Dziekuje Wam wszystkim za wspolnie spedzony ciekawie czas,milo mnie sie do Was wraca, ,na urlopie bede zagladac.Zycze wszystkim aby czas szybciutko zlecial i dla kazdej przyszedl czas na powrot do domku ))Buziaki
15 lutego 2015 17:20 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Dziekuje Wam wszystkim za wspolnie spedzony ciekawie czas,milo mnie sie do Was wraca,:-) :-) ,na urlopie bede zagladac.Zycze wszystkim aby czas szybciutko zlecial i dla kazdej przyszedl czas na powrot do domku ))Buziaki :-) :-) :-) :-) :-)

Magdziu, szczesliwej podróży, Wypoczywaj w domku ze swoją Rodzina. paa,
15 lutego 2015 17:45 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

Dziekuje Wam wszystkim za wspolnie spedzony ciekawie czas,milo mnie sie do Was wraca,:-) :-) ,na urlopie bede zagladac.Zycze wszystkim aby czas szybciutko zlecial i dla kazdej przyszedl czas na powrot do domku ))Buziaki :-) :-) :-) :-) :-)

szerokosci Madziu-i wspanialego urlopu
15 lutego 2015 21:31 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Ciesz się domkiem i szczęśliwej podróży :))))))))))))
15 lutego 2015 21:37 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Szerokości i udanego urlopu.
15 lutego 2015 22:14 / 11 osobom podoba się ten post
Dziękuję, kochane za tyle polubień, co oznacza dla mnie , że życzyłyście mi szczęśliwej podróży.Taka faktycznie była . Jesteśmy już na miejscu. Babcia w łóżeczku, a ja witam się z Wami. Widok Majorki z okien samolotu był zupełnie inny niż jesienią- wyspa zazieleniła się. W domku trochę kurzu, ale to szczegół. W moim pokoju, na honorowym miejscu stoi rower, którego wcześniej nie było- dla mnie to radocha niesamowita.Pozdrawiam Was bardzo, bardzo, bardzo:)
16 lutego 2015 16:02 / 5 osobom podoba się ten post
margaritka59

Dziękuję, kochane za tyle polubień, co oznacza dla mnie , że życzyłyście mi szczęśliwej podróży.Taka faktycznie była . Jesteśmy już na miejscu. Babcia w łóżeczku, a ja witam się z Wami. Widok Majorki z okien samolotu był zupełnie inny niż jesienią- wyspa zazieleniła się. W domku trochę kurzu, ale to szczegół. W moim pokoju, na honorowym miejscu stoi rower, którego wcześniej nie było- dla mnie to radocha niesamowita.Pozdrawiam Was bardzo, bardzo, bardzo:)

oooooooooo mein Gott w moim pokoju na Majorce........ jak to brzmi :)))) a my robaczki małe siedzimy w zimnym "dojczlandzie"
16 lutego 2015 16:24 / 8 osobom podoba się ten post
kasiachodziez

oooooooooo mein Gott w moim pokoju na Majorce........ jak to brzmi :)))) a my robaczki małe siedzimy w zimnym "dojczlandzie"

Ale łapiesz za słówka...:):):) Taki tutaj  ten mój pokój jak wasze, w którym śpicie, ale jednak mój. Też nic nie będe pisała, że tutaj jest napradę fajnie teraz, że pierwszy mój wyjazd był taki rozpoznawczo-organizacyjny, a teraz od początku luz - blues. Dla pocieszenia dodam, że jest tylko 16 stopni ciepła i jedzenie smakuje zupełnie inaczej- dzisiaj delektowałam sie każdym smakiem obiadku warzywno-rybnego. I ja , na dodatek cieszę się z tego wszystkiego bardzo. Was gorąco sciskam i życzę ciepełka, słoneczka, uradowanych ludzi w około i najlepszego.
16 lutego 2015 18:22 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

Udanego urlopu :)